לארבל מהכרמל - וואהו...

passion

New member
לארבל מהכרמל - וואהו...

מצטערת, אבל רק עכשיו קראתי את המייל שלך - אני נפעמת. אענה לך בהקדם, צריכה לחשוב. ראיתי את הודעותיך מעמוד 142 - תודה נשמה אני אהיה כאן בפורום עד 17:00, לסירוגין דבר איתי שלך

דבר איתי??????????????

אני מנסה אבל חסרות לי כמה ספרות במספר.... ככה צוחקת עלי??? תתקשרי כבר!!!

passion

New member
התבלבלתי

אז מה? עכשיו תיתפס לזה? - תיזהר, גם אני מרוקאית

ארבל (להלן: ``המצ`וטט``)

הואיל והמצ`טט החל לאחרונה לכתוב לא רק שירים ו/או סיפורים (להלן: ``יצירות``) אלא גם הודעות בנות שורה אחת בעלות עניין למצ`וטט/ת אחת ומטה (להלן: ``הפלצות``); והואיל והמצ`טט הצהיר כי על הפורום להימנע מהפלצות ו/או צמצום ההפלצות ככל האפשר ו/או שימוש דל מדי ביצירות; משום כך על המצ`וטט לחתום על ההצהרה דלהלן: א. איני חף מהפלצות. ב. כל מצ`וטט בפורום זכאי להפלצות. ג. אין באמור לעיל בכדי לפגוע ו/או להזיק ו/או למנוע מזכותו הלגיטימית של אגו טריפ (להלן: ``הפלצן``) להפליץ ו/או להפריח לאוויר ו/או לפלוט שטויות כגון האמור לעיל. ד. יש לסלוח לפלצן לאור שתי דקות של שעמום טוטלי, ואין באמור לעיל בכדי לערער בשלום הבית השורר בין הפלצן למצ`וטט. להלן חתימותיהם של המצ`וטט והפלצן לעדות ולהסכמה לעיני כל: פלצן מצ`וטט צד שלישי(להלן: ``כל מי שחפצה נפשו להיות עד``) בחיוך, אגו טריפ.

נספח א`:

אין באמור לעיל בכדי להתעלם מכך שהמצ`וטט הקדיש יצירות רבות לתפארת פורום תפוז (להלן: ``הפורום``), ואין בכך בכדי לרמז כי הפלצן מתעלם מתרומתו זו של המצ`וטט. כל שנדרש הוא כי המצ`וטט יודה כי אף כי רבות הן יצירותיו, גם הוא מסוגל - ורשאי - להפלצות. אגו טריפ.

לטריפי בלי אגו!!!

חשבת על זה שלא כולם מחוברים לצ`ט בעבודה ולא לכולם יש מחשב בבית? ראה הודעתה של הבחורה הנחמדה משה 14.44 ואולי תתנצל. גם אם לא אז מה איכפת לי ממך,שאם היית אובייקטיבי היית מעיר לאלה שהשתוללו כאן בלילה תוך תכנון מראש שאורגן קודם לכן בצ`ט ``להציף את הפורום``. וחוץ מזה ``אם אינך יכול להלחם בהם -הצטרף אליהם``

ארבל

מה אכפת לך ממני? אחרי כל מה שעברנו יחד? אחרי שנתתי לך כליה להשתלה? אחרי ששחינו יחד באותה שוחה, פגזים מעל ראשנו, ואתה צעקת לי את המשפט המדהים: ``תוריד את הראש, יא חמור!`` ואז כיוונתי לראשו של האויב - והורדתי את ראשו?... אחרי אותו לילה שאמרת לי ``גם לך היה טוב?``... אחרי שיחד גרמנו לתפוז להיות כתום יותר מאורנג`?... אגב, יש פה קבוצות שמתארגנים מראש להציף את הפורום??? אלהים אדירים, אין לאנשים משהו אחר לעשות בחיים שלהם? כמו למשל (וזה מה שאני עשיתי בלילות האחרונים) - לישון??!! הכל בחיוך, אחי אגו טריפ. נ.ב. אז אני מבין שאתה לא חותם על החוזה, הא?...

לישון

הרבה יותר חשוב מליכתוב בפורום . וגם צריך לאכול ולהיתגלח ולהיתרחץ ליפעמים . סדר חשוב שיהיה .. אז אני אולי מיתנתק ב20:00 . נקווה שאספיק בפורום וגם בצ`אט את הכל .

למעלה