לאצ'ה אי מייל יש כבר תאריך למפגש?
S Sarika New member 10/11/04 #2 קוואנטאס פלאב'ראס - כמה מילים סולומברה=צל קומאדרי=מילדת שמבאשוגה=עלוקה קישאדה=חניכיים טארטוגה=צב קארקאניאל=עקב הרגל טאקו=עקב הנעל סחואלה=סוליה בארו=חרס קאדרו=חרשף
קוואנטאס פלאב'ראס - כמה מילים סולומברה=צל קומאדרי=מילדת שמבאשוגה=עלוקה קישאדה=חניכיים טארטוגה=צב קארקאניאל=עקב הרגל טאקו=עקב הנעל סחואלה=סוליה בארו=חרס קאדרו=חרשף
ס סניוריקה New member 10/11/04 #3 שריקה ערב טוב ותודה על המילים אצלנו חניכיים = אינזיאס. קאדרו - חרשף - ארטישוק ?- אצלנו ארטישוק - אינגי'נרה עקב הנעל - קוצ'
שריקה ערב טוב ותודה על המילים אצלנו חניכיים = אינזיאס. קאדרו - חרשף - ארטישוק ?- אצלנו ארטישוק - אינגי'נרה עקב הנעל - קוצ'
M may55 New member 13/11/04 #6 דיאס דה לג'ה אי מייל יש ויש תאריך 13-16/02/05 הכנס יתקיים בים המלח באירגון של פעילי לאדינו חיפה המשך פרטים באתר לאדינו לפתוח את חיפה מה בעתיד הפעילות ניראת מאוד מעניינת
דיאס דה לג'ה אי מייל יש ויש תאריך 13-16/02/05 הכנס יתקיים בים המלח באירגון של פעילי לאדינו חיפה המשך פרטים באתר לאדינו לפתוח את חיפה מה בעתיד הפעילות ניראת מאוד מעניינת
ר רותי ב. New member 13/11/04 #7 מאי ../images/Emo12.gif חיפשתי אצלך באתר לפני שאמרתי שאין תאריך. ושם לא ראיתי שזה רשום . ב"מה בדרך" של חיפה - היו 2 פעילויות שהתאריך שלהם חלף כבר. האחד של ה- 2/9/04 והשני של הטיול סליחות.
מאי ../images/Emo12.gif חיפשתי אצלך באתר לפני שאמרתי שאין תאריך. ושם לא ראיתי שזה רשום . ב"מה בדרך" של חיפה - היו 2 פעילויות שהתאריך שלהם חלף כבר. האחד של ה- 2/9/04 והשני של הטיול סליחות.
M may55 New member 13/11/04 #8 רותי וחברים יש לרעננן מסך כי לפעמים עולה הקודם אין לי הסבר רעננו מסך ותמצאו "דיאס דה לג'ה אי מייל" יערך בים המלח בתאריכים :13-16/02/04
רותי וחברים יש לרעננן מסך כי לפעמים עולה הקודם אין לי הסבר רעננו מסך ותמצאו "דיאס דה לג'ה אי מייל" יערך בים המלח בתאריכים :13-16/02/04
א אסטרלו New member 13/11/04 #9 מישהו נוסע? דוקא בא לי אם תהייה התארגנות מהפורום, אפשר לקחת אותי בחשבון.