לאפרת השלום והברכה

Iris-1

New member
לאפרת השלום והברכה

אם זו את - את אולי זוכרת איתי מיוא"ל (אמא של רותם). מה עם הפורום ההוא לאן הוא עבר את יודעת שהוא נעלם בנבכי ההיסטוריה. בכל מקרה עידכונים חמים מהשטח יש לי גם יש. בשעה טובה התחלנו שני גנים חדשים השנה - בינתיים נראה שהילדה משתלבת טוב למרות הגננות והצוותים החדשים לגמרי. אני לא מכירה בינתיים אף אחד ממקודם מלבד חלק מן ההורים שהיו איתנו בשנה שעברה. (רוב הילדים למעלה -90 אחוז בגן האם שלה לא השתנו ככה זה טוב לנו ולה). בכל מקרה בינתיים ילדתי כמו שאת בטח יודעת (אם אני חושבת שאת מי שאני חושבת). היא בת 5 חודשים ביום שישי הזה. דרך אגב אם את בקשר עם מישהו מהפורום הקודם: מה עם יוני, שרית, רוני ואחרים. איפה הם היום? תודה על ההקשבה ואם תגיבי לי עוד יותר תודה. שמתי לך גם הודעה בפורום של גרא. אז אם את עונה כאן אין צורך שם. ודרך אגב היתה לי יום הולדת היום והיה נפלא. גם מצד רותם. איריס.

היי איזה יופי שבאת!!!!!!

כן זו אני וכן זו מי שאת חושבת שזו! מה שלומך?????!!!! איזה יופי שאת פה! תקראי גם לחבר´ה!
שמחתי לשמוע על כל העידכונים ומזל טוב על כל הארועים המשמחים! לגבי החברה מאז אין לי מושג איפה הם היום, מדי פעם אני מקבלת אי מייל בודד משרית. בכל מקרה יופי שאת פה, אני בטוחה שתהיי תרומה ענקית לפורום שלנו. נשיקות וחיבוקים אפרת

Iris-1

New member
תודה. ותגובות.

א. לא יודעת איפה החבר´ה. אחרת לא היית שואלת אותך, נכון? ב. בשמחה אני מצטרפת. ג. המון חומר אמרת - אבל אני מתה לדעת מה מגיע לנו. בבקשה אפילו על קצה המזלג.

למעלה