לאפרת הבית ולכולם

galit lital

New member
לאפרת הבית ולכולם

שלום, אנחנו שתי סוטדנטיות הלומדות במכללת בית ברל במסלול לחינוך מיוחד. אנו מקוות שאנו לא פולשות לפרטיות הפורום ולחבריו,אנו מנסות לערוך מיני מחקר בנושא קבוצות תמיכה מקוונות = פורומים שסובבים סביב תחום לקות למידה. ותהינו האם נוכל לקבל עזרה ותשובות מ"מקור ראשון" בכדי לקבל תמונה קרובה שהיא מעבר לספרים, המאמרים וחומר ה"יבש". ברצוננו לשאול - 1. מיהי מנהלת הפורום ומה הקשר שלה ללקות למידה (אישי, מקצועיוכדומה) 2. מהן השאלות הנפוצות ביותר (לפי ניסיונכם). 3. מי אחראי לענות לשאלות מידע או שאלות מקצועיות ועל סמך מה נתנות התשובות? 4. לחברי הפורום - אשמח לשמוע מכם מדוע הפורום חשוב לכם? אילו צרכים הוא ממלא? מה מניע אתכם לשוב ולבקר בו? נשמח מאוד לכל תשובה, ממנהל הפורום ומהחברים בו. בתודה מראש ובברכת ערב טוב גלית וליטל

NasTy GirL

New member
בננות...!../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

רעיון יפה עם הסקר...! בהצלחה!
בהצלחה
בהצלחה
!!! אני לא יכולה לענות לכן על שאלות, כי אני FRESHית פה... בכל מקרה, בקשר לשאלה 4: אני אוהבת את הפורום הזה, ורק בגלל זה אני כאן. אין לי ליקוי למידה או משהו כזה, אני פה בשביל לעזור לאחרים ולדבר, ואנשים פה מאד נחמדים!!
@
@
לירי
@
@

שלום לכם וברוכות הבאות!../images/Emo39.gif

קודם כל נחמד שהצטרפתן אלינו לפורום, כל מי שמתעניין בעניין (איזו טעות סגנונית) מוזמן ורצוי. שנית לגבי הסקר, לצערי אם אתן מעוניינות לעשות סקר בפורומי תפוז עליכן לפנות להנהלת הפורומים, לקבל את אישור ואז הכדור יחזור אלי להחלטה סופית, מה גם שעד כמה שאני יודעת מחקר דומה נערך בימים אלה על ידי מוסד חינוכי אחר. צרו עימי קשר באי מייל לקבלת מדיע נוסף. בכל מקרה - היוזמה ברוכה - אתן מוזמנות להישאר. אפרת

הרהרנית

New member
מדוע אני פה..

שלום לכן, זהו פורום מאוד חם, ופעיל, המנהלת עם אצבע על הדופק, תמיד תורמת מילה טובה ועצה הגיונית. אני אם לילד מאובחן, יש פה ושם משברים, ופה אני מקבלת חצי נחמה. רואה את החיובי במשבר, זהו. בהצלחה.

דליה.ד

New member
שלום בנות

כדי שהעבודה שלכן תהיה רצינית יותר עליכן להרכיב שאלון מסודר שתוכלו לבדוק אמפירית, ואז לבדוק מניעים דרכי שאלה, תגובה ושביעות רצון. כרגע אין לי עוד זמן אז אחזור אחר כך. אני עצמי מורה לחינוך מיוחד, מורה מאמנת לסטודנטיות ואמא ל5 ילדים, ואני דורשת מהסטודנטיות עבודה מסודרת ואמיתית...אז יאללה לעבודה ובהצלחה. וזה רק לטובתכן ולטובת העבודה. מדליה.

למעלה