לאפרת בהמון אהבה

רונית*

New member
לאפרת בהמון אהבה

אפרת..... זאת הפעם הראשונה.... שאני מעלה את הגיגי על הכתב לכן, מגומגמת.... אבל שמחה להצטרף לפורום הנפלא שלך.... וביום חג זה... נותר לי רק..... לאחל אהבה ורק אהב מואההההההה מכל הלבבבבבבב

רוניתתתתתת...אוהבת אותך... ../images/Emo25.gif

ברוך בואך בצל קורתנו... איזה שמחה...עשית בליבנו... שבי לך כאן...פישטי רגליים... ומסאג´ נעשה לך בנתיים... גם עוגה משמינה... וקפה חם לנשמה... נעשה לכבודך מסיבה... וגם בשביל כל החבורה... שהתכנסה כאן בשביל החגיגה... לכבוד יום האהבה... שנדע רק שמחה... עם כל הנשמה... נשיקותתת... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
רונית יקרהההההההה......... ../images/Emo24.gif

מחבקת אותך עד השמים וחזרהההההה - מואהההההה תמיד, בכל דבר ישנה הפעם הראשונה
שמחה לראות שאת טבילתך זו עשית איתנו כאן
ברוכה הבאה... יאללה - ועכשיו - קדימה לעבודה! קחי סינר, שימי כפפות חד פעמיות - ואפי לנו עוגה
כל החומרים מחכים לך...ושתהיה מה זה טעימה ! (יש לנו כאן אניני טעם שחבל"ז צריך להיזהר לעילא ולעילא :)) רגע, רוניתי - תגידי : חשבת ולו לשניה שהגעת כאורחת נכבדה? ככה לשבת ליד השולחן - לזלול מן הגלידה, לשתות קפה לשבת לבושה כמו חתן כלה?? פיו............שמחה לראות חיוך של הסכמה
רווח לי מתוקה:)) חחחחחח יו, איזה יופי לראות קמח מעטר את שפתך העליונה
זהו - עכשיו, כשאת חלק בלתי נפרד מהצוות הפעיל בשם ההנהלה - הרשי לי להעניק לך אחר כבוד
"האופה החרוצה" ! ממממממממ.........והעוגה , טעם גן עדן....יצאה לך - מדדהימה!
ברוכה הבאה יקירה:) - השתיה על חשבון הבית ו -
על העוגה
ו-
ממני באהבה רבה רבה

רונית*

New member
ושוב תודה... על קבלת הפנים

אפרתתתתתת תודה על קבלת הפנים והאהבה אהבתי מאד את העוגה.. למרות שהיא עטירת קלוריות אבל... כמו שאמרנו... יש הרבה מאיתנו אז יאללה בואי נחגוג ונאכל ונעשה מן החיים מטעמים ומנעמים... אוהבתתתתתתת רונית

למעלה