לאף אחד כבר לא מזיז,

ראליסט

New member
לאף אחד כבר לא מזיז,

שר"המ שלנו כבר הופך לדמות מרכזית כמעט בכל פרשה פלילית בפוליטיקה? במובן זה מעולם לא היה ראש ממשלה כזה. איפה ימי מפא"י "העליזים"? הם ממש משעממים לעומת פרשיות שרון,שהפער בינם לבין התפטרות של ראש הממשלה-הוא אחד: הציבור כבר לא מתרגש משחיתויות. פעם-שחיתויות היו הופכות את העולם בארץ.כיום-המוסר שמנחילים לנו "המנהיגים",הופך את רובינו לציניים לגמרי לגבי עבריינות השלטון!!

רונאל1

New member
במפלגת השחיתות - הליכוד

ואצל עדת הפנאטים שמגינים עליה בכל מצב (לא מגינים על הימין, על המפלגה והחמור העומד בראשה), שחיתות זה קומפלימנט. הם חיים מזה ואוהבים את שרון גם כשהוא מושחת ואולי בעיקר כשהוא מושחת. כל כך צבועים הליכודניקים האלה, שאפילו לא קוראים למשל לליכוד להתנער מאורי שני שהציע לפזר את כספי המפלגה לטובת ה(ו)נאה אישית של עמרי שרון. שלא לדבר על גלעד שרון שעל פי המשטרה והפרקליטות מסתיר מהם מסמכים מפלילים למרות שבית משפט חייב אותו למסור אותם להם.

עמרי ר

New member
אתה לא ממחזר את עצמך קצת?

כולנו יודעים שרה"מ מככב בכמה פרשיות כיום. במידה ויוגש נגדו כתב אישום - ייתפטר מייד בתפקידו מתוקף הנורמה שקבע ביהמ"ש בפרשות דרעי ופנחסי. לא יוגש כתב אישום - ימשיך בתפקידו למרות כל ההכפשות. חשבת אולי שהסיבה בגינה הציבור "לא מתרגש", הם התיקים הרבים שנפתחו נגד אישי ציבור והתגלו כבלון נפוח? נתניהו, הנגבי, יעקב נאמן, רפול, אביגדור קהלני, אבי יחזקאל ועוד רבים וטובים אחרים שכבר נתלו בכיכר העיר, לפני שהוכח כי אין בסיס להאשמות נגדם. קודם שתוכח אשמתו של האיש, אחר-כך נערוך לו את בית-דין השדה שהשמאל כה ממתין לו.

ראליסט

New member
"ממחזר"?

עניין כה חמור ראוי למחזור שוב ושוב. פה מדובר בחשדות חמורים מאילו שבהם היו מעורבים כל האנשים ברשימה שהזכרת.! שנית,היועץ המשפטי אמר בפירוש שיהיו כתבי אישום בחלק מהפרשות. שלישית,מדובר בראש ממשלה מכהן,והחשדות המיוחסות לו ,אם חלקם יתברר כנכון,היו מכניסות בן אדם ממוצע ללפחות 10 שנים בכלא. אגב,בדיעותיו,שרון קרוב לשמאל יותר מכל ר"מ אחר מהליכוד,ולמעשה אינו שונה בהרבה מדעות רבים מאנשי העבודה. כך שמעשית אני יכול רק לחשוש ממצב שבו שרון יאלץ להיות מודח,ובמקומו יעמוד ברשות הממשלה (בלא צורך בבחירות),למשל ביבי או שלום.

MS6

New member
מצדי שיתפטר!

הלוואי שיחליפו אותו בליכוד!! אם מחליפים אותו זאת אומרת שצחי הנגבי יהיה ראש הממשלה לא? הרי הוא סיים מקום ראשון בפריימריס!! אם צחי הנגבי יהיה ראש הממשלה אז אנשים כמו רונאל יתחילו לבכות כי הבנאדם ליכודניק אמיתי

רונאל1

New member
אם הנגבי יהיה ראש ממשלה אתה תבכה

כי האפס הזה יחרבן לך את המולדת. אבל הסר דאגה מקום ראשון בפריימריס זה אות לגנאי ומשמעותה מקום אחרון בציבור. בסקרים אפילו לא סופרים את הבריון הקטן הזה. אגב ממתי שרון הוא לא ליכודניק אמיתי?

אם צחי הנגבי ראש ממשלה אני

עוזב את המדינה. כי אני לא מוכן למות בפיגוע בגלל שאנחנו לא נוותר על שטחים ונתבכיין שהורגים אותנו. אני אקדים את העזיבה שלי. כי אני רוצה לחיות. טוב למות למען עצמנו, לא למען ארצנו.

MS6

New member
מעולה! כך איתך את כל מצביעי מרצ!

אנחנו נשמח מאוד אם תעזבו... ויפה שעה אחת קודם!

MS6

New member
ואגב... בעצם האמרה הזאת

"טוב למות בעד עצמנו ולא בעד ארצנו" אתה מוכיח לי ולכולנו טוב מאוד כמה אתם, השמאלנים, כבר ממש לא ציונים!

238

New member
אני חייבת להבין-

בס"ד למה נראה לאנשים שכ"כ מזיז לנו אם הם יעזבו או ישארו? אתה רוצה לעזוב?סע לשלום. אנחנו לא דודו טופז.:)

למעלה