לאס וגאס

לאס וגאס

לאס וגאס, עיר החטאים. הגענו עם הטיול ללאס וגאס, עיר מטריפת חושים.... ישנו במלון "לוקסור" מלון בצורות פרמידה, שכל תוכנו מצריים העתיקה, לאס וגאס מפורסמת בהופעות החושניות שלה, ראינו הופעה מטריפה, עם בחורות כמעט ערומות לגמרי, וגמישות בטירוף! דברים שאי אפשר להאמין שאפשר לעשות, כח מלהיב עם גמישות מעוררת התפעלות, וכל זה עם טעם טוב ואווירה יוקרתית.... אחרי כל המצבים המטורפים שרואים שם, המוח לא יכול לחשוב על שום דבר אחר, כל התמונות שרצות בראש זה של בחורות עם גוף חטוב ומושלם עושות דברים שאי אפשר להאמין! אז הלכנו למועדון להרגע... וכמו בכל מועדון אמריקאי, ישנן את הרקדניות על הבמה, אבל הפעם זה היה חריג... בחצאית מיקרו שחורה קטנטנה ונמוכה בטירוף, מגפיים עד הברך עם פלטפורמה רצינית, וחולצת בטן תואמת (אני לא סגור עם זה חולצה או חזיית ספורט, אבל מה זה משנה) שחוספת גוף מ-ד-ה-י-ם רוקדת על הבמה מימין... הגוף הכי מדהים שראיתי בחיים, בטן שטוחה עם קוביות עדינות ועצמות המותנייים שיוצרות את הפסים המדהימים התוחמים את הבטן במושלמות וממשיכים אל מתחת לחצאית, משאירים לדמיון להשלים את המעט מאוד שחסר. ידיים ספורטאייות, אבל לא גבריות, ידי "שחקנית טנים" זו ההגדרה החביבה עלי, וגולות הכותרת , תחת קטנטן המבצבץ מעבר לחזצאית עם כל תנועה חדה... מדהים לראות , מועדון שלם, בוהה כמו חבורת זומבים, גברים ונשים כאחד, בגוף המושלם הזה המתנועעה על הבמה... אחרי דקות ארוכות של בהיה, גם הפנים נכנסות לתמונה, פנים נעימות, שיער כהה, אבל רגע! הפנים מוכרות מאיפה שהוא?! מנסה להזכר, לא מצליח. בניגוד לכולם פתאום בוהה בפנים. ואז, מבטים מצטלבים! עינים מדהימות מביטות ישר לתוך העינים שלי. האסימון נפל! "קיפי19" הבחורה מהצ'ט שבחיים לא ראיתי, אבל שלחה לי תמונה שלה (באיכות בינונית). מעביר מבט על הרגל, לראות אם יש את הקעקוע שסיפרה לי עליו, וכן! זו היא! אני מחייך, היא מבינה שהבנתי (עדיין לא ברור לי איך היא זיהתה אותי משם) ומסתובב עם הגב אלי, ממשיכה להטריף את כולם. אני הולך לצד, מתיישב על הספה, עם חייוך ענק על השפתיים... "אם היא היתה שולחת תמונה של כל הגוף שלה..." אני חושב לעצמי. אחרי 5 דקות היא מתיישבת לידי, מזיעה, הגוף המדהים שלה מבריק בתאורה המתחלפת... חייוך ענק על השפתיים של שניינו, "יש לי 10 דקות עד שאני עולה שוב" היא צועקת, מנסה להתגבר על המוזיקה, "מה אתה עושה כאן?" אני כמעט קפוא, מרגיש את החום שלה כ"כ קרוב, נזכר בכל הצ'אטים המטריפים שהיו לנו, ובנוסף מחבר את התמונה לגוף מדהים. "מטייל, את יודעת! אני מעדכן אותך במייל!" וממשיך "איך זה שאת כאן ולא ברחובות? מתי הגעת, ועוד הספקת למצוא עבודה!?" היא מחייכת, ולוגמת מבקבוק מיים מינרלים לגימה נוספת, שותה את המיים בצימאון אמיתי, ממש אפשר לראות את ההשפעה הקרירה על הפנים שלה. " האמת שקפצתי לכאן רק לשבוע, לא משלמים לי, היתקמבנתי על זה שאני רוקדת שבת וראשון, ושאר השהות שלי כאן חינם כולל הטיסה!" אומנם היא צועקת, אבל כשאני שומע את הקול שלה אני יכול לחשוב רק על השיחות טלפון שלנו, על התאורים שלה, ועל מה שהיא אמרה שהיא רוצה לעשות לי. "בקיצור," היא אומרת ומניחה לי את היד על הירך "מחר ב11 בבוקר, באוקסיג'ן בר שבאקסליבר" מחייכת, גם אני, ושולח יד מחבקת על המותניים המדהימות, מקרב אותה אלי לשניה, אנחנו נצמדים, פנים במרחק אפסי זה מזו, אבל לא נוגעים, שתי נשימות עם מבטים חודרים, ממש טלפתיה בפס רחב, עוזבים, והיא נעלמת.....

החדר במלון

(פעם קודמת הבטחתי המשך ולא קיימתי, אז הפעם שניהם ביחד....) ב 11 אני מגיע לאקסליבר, איפה שקבנו, מתיישב, מחכה... לא עוברת דקה, והעובדת שם ניגשת, "אתה מחפש את קיפי9?" שואלת באנגלית ? "כן!" אני עונה מופתע, והיא נותנת לי מפתח מגנטי של חדר מלון ואומרת "8126, מגדל 2" ומסתובבת חזרה לבר כאילו כלום. אני צועד עם המפתח לכיוון המעליות, עולה, ובראשי, כמו כישוף בסרטים, הלבוש שלה מאתמול. מגיע לחדר, פותח את הדלת, היא יושבת ליד החלון, עם הגב עלי, מדברת בפלאפון, ולובשת, כן, כמו שסיכמנו שהלבוש הכי סקסי, מכנסון קטן שחור, וגופית "אבא מכה". אני נכנס פנימה, סוגר את הדלת, היא מסיימת את השיחה. אני ניגש מאחוריה, מעסה לה את הגב, לא רואה את הפנים שלה, אבל מרגיש את השיער הרטוב הקריר של אחרי מקלחת, ומריח ריח של שמפו נעים נודף ממנה. "איזה כיף שנתקלתי בך" היא אומרת בקל קסום. ואני עובר גם על הידים המדהימות שלה, מרגיש כל שריר, "יצאתי מהארץ מה זה בבאסה, ואתמול, עד שקלטתי אותך הייתי הכי עצבנית בעולם!, טוב שלא לקח לך 10 דקות להסתכל לי על הפנים!" היא אומרת עם חיוך ממזרי שאני מזהה רק לפי הקול. "את לא יודעת איזה כיף לי לראות אותך כאן" אני אומר, ומעביר את הידיים מעל המותניים שלה, בצידי הגב, כולי מסתבך בכיסא.... "אי אפשר ככה, תעברי למיטה!" אני מתלונן, היא קמה, מחייכת ונשכבת על הבטן במיטה. חולץ את הנעליים, מתיישב מעלייה, ומחזיר את היידים לאיפה שהיו. "ממממ...." ה"ממממ" הכי מקסים ששמעתי, חצי צרוד, של הנאה אמיתית. "את תפוסה ממש" מציין את המיותר "והאמת, שווה אז זה" מעביר את הידיים שלי על כל הגב... "יש קרם גוף על השידה" רומזת בתמימות, אני מחייך ניגש לשידה,(היא מורידה את החולצה ונשכבת חזרה, אני מוריד את החולצה והמכנס בדרך שלא יתמלאו בקרס ונשאר עם הבוקסר) וחוזר מעלייה, מורח ביסודיות את הקרם על הגב שלה, ועובר לאיזור התפוס באמת, הרגליים, מתחיל מהקרסוליים, ועולה עד הברך, האיזור הכי תפוס, מרגיש את הרגליים החלקות, ואת השריר התפוס בטירוף, עולה לאט גם לירכיים, מדהים איך אפשר לעשות עליה שיעור אנטומיה, כל שריר בולט, מקסיס בנשיותו. חוזר עם היידים לגב ועולה מצידי הגב ככה שקצות האצבעות נוגעות בחזה, עולה על הכתפיים, ויורד חזרה על הידיים ותו"כ נצמד עלייה עם הגב, מתקרב לאוזן שלה "את פשוט מדהימה!" לוחש בשקט אבל כ"כ קרוב לאוזן שהיא מרגישה את האוויר החם מאחורי האוזן. צמרמורת עוברת לה בגוף כשידי מלטפות את העורף שלה, היא מתנשפת מכייחת ומסתובבת עם הפנים עלי. עכשיו אני יושב בידיוק מעליה, מרגיש את החום שלה מבעד למכנסון שלה ולבוקסר שלי (אני מניח שלא צריך לציין שהתקשתי כבר מזמן...) היא מחייכת. אני מעביר את היד שלי בתוך השער שלה, אחת ההרגשות היותר קסומות, שער רטוב בין האצבעות, וממשיך על הכתפיים, נוגע עם כל כף היד, אבל בעדינות, על גבול הלא נוגע, מלתף מסביב לשדיים, את המותניים את החזה מעל, ולאט לאט מתקרב, לפני שמגיע לפטמות, אני מרחיק מעט את היד, לא נוגע, אבל רק כמעט, הרגשה מטריפה, למראה הגוף המושלם הזה, יורד עם היד לכיוון הבטן מרגיש כל קימור, נדהם!, נופל לתוך עמק המותניים ומטייל עד לקו המכנסון. ממשיך על הקו עד לואדי ממול, ועולה חזרה.

ולתכלס

- - - - למי שאין סבלנות למשחק מקדים יכול להתחיל כאן - - - - מאזן שתי ידיים, אחת על כל עמק, ויורד חזרה לכיוון המכנסון, הפעם ממשיך עם כל אצבע מעט פנימה. היא מאשרת, מרימה מעט את האגן, ואני באיטיות ובעדינות מפשיל את המכנס. אני מעלה את המבט חזרה, וכפי שהיא סיפרה, הכל מגולח. אין דבר מקסים מזה, ואין דבר נעים מזה... חיוך רחב עולה על שיפתותי... מעביר את היד בעדינות מעל, מרגיש את החום, גופה מגיב, רוצה יותר, אבל היד כבר על הבטן מלטפת שוב בעדינות, היד השניה על הירך הפנימית, מתקרב למרכז החום. בעדינות, מכניס אצבע, מרגיש אותה מבפנים, היא שוב עושה את ה"ממממ" המדהים הזה, יורד עם היד השניה מהבטן לכיון המרכז, מפעיל מעט לחץ. שומע את הנשימות עולות, זה מדליק, מוסיף בעדינות עוד אצבע לעבודת הצוות המושלמת... מתחיל להגביר את הקצב לקרוא את הגוף שלה וכך להמשיך האצבעות עובדות מהר יותר והיד לוחצת יותר, היא משתגעת, היא מתכווצת ומשתוללת מתנשמת בכבדות עד שבאמת.... זה כמעט ... עוד שנייה ... והיא גומרת בטירוף, כל האנרגיה שלה משתחררת, שוב אותה זיעה שגורמת לגוף המושלם שלה להבריק, נראת, אבל הפעם באור השמש הנכנס מהחלון, "מדהים" אני אומר לה שוב. "עכשיו תורי" היא אומרת. "לא!" אני מיד קוטע, "היום אני מפנק אותך". מתקרב עליה ונותן לה נשיקה מדהימה, ארוכה ועדינה. מצמיד את עצמי לאיזור החם, מרגיש את התחתונים נרטבים. נעמד לי עד לשיא, אני ניגש ומוציא את הקונדום מהתיק, מוריד את התחתונים ומלביש אותו עלי. מתקרב עליה, ורק נצמד, "אני רוצה אותך" היא לוחשת, מעבירה את היד שלה עלי, תופסת לי אותו. מכוונת לתוכה ומצמידה אותי אליה. . . אני מחליק לתוכה, מרגיש את החום המטורף שלה עוטף אותי... "מדהים" אני אומר שוב כמו תקליט שבור, אבל אין מילה יותר מתאימה... מתחיל להתנועה בתוכה, מרגיש את הקצב שלה, ומרגיש את הקצב שלי רוצה להתגבר, שנינו נעים ביחד, נשימות קצובות, היא מרימה את הרגליים שלה ומשלבת מאחורי גבי אני מגביר את הקצב, החושים שלי מוטרפים... היא מרימה את האגן מהמיטה, נצמדת אלי יותר, אני מחבק אותה צמוד ופשוט משתולל! אני כבר מזיע יחד איתה, מרגישים את הגוף שלנו נדבק, היא תופסת לי בצוואר, מתחילה להתכווץ שוב, אני תופס אותה בשיער, מריח אותה, מצמיד ומרחיק, שילוב לא הגיוני של עדינות ואלימות, שנינו מגיעים לקצב מטורף, הגוף כבר עייף אבל היצר ממשיך, מגבירים את הקצב עד לשיא, היא מתכווצת שוב בטירוף, משחררת צעקה, ואני מרגיש אותה מבפנים, כאילו מגבירה את הלחץ, תופס אותה חזק וגומר איתה!!! "מדהים!" היא אומרת לי, כאילו אין עוד מילים לתאר את זה, אני נשכב לידה, מלטף אותה, היא מלטפת אותי, נותנים למזגן ליבש אותנו עד לסיבוב הבא.... ---- מקווה שנהנתם, טורקיז.

bugbuster

New member
לא! עדיין כועסים אליך מפעם קודמת...

פחחחחח... וכבר כועסים שוב, כי.. עודדדדדדדדדד !

למעלה