לאס וגאס פרק14 עונה 6

לאס וגאס פרק14 עונה 6

אני ראיתי כבר כמעט את כל הפרקים של הסדרה... בכל הפרקים שראיתי עד עכשיו (אולי יש כמה שלא ראיתי) בסופו של דבר נתפס הרוצח. וכן בכל הפעמים בסוף שהוא נתפס והתיק נפתר אני שמח זה עושה מין הרגשה טובה כזאת. כל זאת עד היום.
לפני כחצי שעה סיימתי לראות את הפרק הזה. הפרק היה שונה כי בד"כ לא רואים את מהלך האירועים בהתחלה. רק בסוף שהם פותרים את התיק. בפרק הזה הרוצח היה בן אדם טוב עפ"י דעתי והרצח השני שהוא ביצע גם אני הייתי עושה במקרה שלו. ונורא התבאסתי שהוא נתפס בסוף... אני לא יודע אם הבנתם מה שאני מנסה להגיד... אבל בסופו של דבר זה הפרק הראשון שאני מתאכזב שהם מצליחים לפתור (הייתי אומר לתפוס את הרוצח אבל הבם אדם הזה היה כל כך טוב שהוא הסגיר את עצמו)

בנוסף...

בCSI MIAMI 4.14 הרוצח האמיתי נוסע לו בשקט וככה מסתיים לו הפרק... אני ציפתי שבשורה האחרונה שהוא אומר משהו על רצח של המאפייה אז האוטו שלו יתפוצץ או משהו... בקיצור למה בLV הרוצח שהוא כביכול טוב נתפס לעמות MIAMI שהמניאק לא נתפס<?

סיימתי לראות את הפרק לא מזמן

זה לא שבאופן טבעי היית מתייחס לאדם הזה כאדם טוב, אבל לתוכניות טלויזיה יש יכולת לבנות דמויות לא מוסריות בצורה נוגעת ללב שגורמת לנו להזדהות איתן גם כשהן עושות דברים לחלוטין לא בסדר (ראה הסדרה המגן אם אתה מכיר). האמת שגם לי היה קצת מבעס הפרק, אבל בסופו של דבר זו המטרה של הסדרה, להראות כמה קל לחצות קווים.

אם אתה רואה בטורנטים

אז כמוני אתה בטח מאמין שהוא גם לא יתפס, והנה דוגמא לסדרה שלמה על שוטר מושחת שמי שעוקב אחרי הסדרה מזדהה איתו באופן מוחלט.

gs4ever

New member
האם הייתה רוצח?

מה שאתה מנסה להגיד שהייתה רוצח בחורה חפה רק כדי שהרצח הביצעתה לפי 5 דק לא יתגלה ? והסיבה שלו לרצח הראשון הייתה נקמה והוא סיכן את כל מפשפחתו את ביתו הקטנה רק כדי לנקום? ההזדהות היחידה שלי הייתה כשהוא הסגיר את עצמו כדי להציל את אישתו ממעצר. הוא לא הייה חף מפשע ומה שגריסום אמר כל כך נכון כשהוא שואל :"מה עשיתי לא בסדר?"(כשאלה איך הם הצליחו לתפוס אותו) גרסום: "רצחתה שני אנשים" זה באמת הייה פרק שונה מאוד נהנתי ממנו היו גם כמה דמעות בסוף. הפרק הבא זה הפרק עם לידי הת'ר ואני מחכה לו בקוצר רוח.

deathcaster

New member
אלינה

"הייתה" = היית , "הביצעתה"=שביצעת "הייה"=היה "הייתה"(" ההזדהות היחידה שלי") = היתה "רצחתה"=רצחת לתשומת ליבך

gs4ever

New member
נס

אני רוסיה זה נס בכלל שאתם מבינים את מה שאני כותבת:)

אלינה?

בלי קשר לעובדה שאת עולה חדשה, את בטוחה שאת רוצה שנקרא לך רוסיה? אולי הדרך שלו לא מדויקת, אבל יש מקום, למרות העילגות הנפוצה בתפוז, ללמוד לכתוב עברית תקנית. אני מצטערת בשמו (לא שהוא יצטער) אם נפגעת, וגם בשמי, ומקוה שבכל זואת תלמדי משהו מההארות, כי נעים יותר לקרוא עברית בפורומים דוברי עברית.

gs4ever

New member
למה אלינה עם סימן שאלה?

1 אני לא נעלבת חס ושלום 2 אל תקראו לי רוסיה בבקשה (לא שזה מעליב...). 3 אתם לא תצליחו לשנות מה שהמורות שלי ניסו לעשות ב12 שנות לימוד. 4אין לי מושג למה אני מדברת מושלם אבל ברגע שצריך לתרגם את זה לכתב הכל מתבלל במחשב ממש ממש קשה לי כי אני לא מצליחה להקליד מהר כמו שאני חושבת ואז נוצר בילבול נוראי (אתם בטח חושבים שזה סתם תרוצים...). 5 יום טוב ובואו נדבר לשם שינוי על CSI (בשביל זה אנחנו פה לא?)

deathcaster

New member
תגובה

1. בניגוד למה שהעלמה אינסוף חושבת, אני אכן מתנצל אם אני פוגע , אבל בהחלט יש מקום לכתוב ולדבר עברית תקינה במדינה שהשפה הרשמית שלה היא עברית. 2. אינסופ קראה לך רוסיה, אני קראתי לך אלינה. 3. לגבי המורות שלך, הם לא ניסו מספיק אבל הן לא ממש אשמות , רק את, צריך ללמוד מהטעויות. 4. כן האמת, זה נשמע סתם תירוץ
5. אם את רוצה לדבר על CSI , אז למה את לא מדברת ?
הבה ונדברה

לא רציתי להגיב, אבל אתה מחייב

1. אני שמחה שאתה בוחר להתנצל 2. אלינה כינתה את עצמה רוסיה, ככתוב בתגובה שלה, אני רק רציתי לוודא שהיא באמת התכוונה להגדיר את עצמה ככזו, תקרא את ההודעה והתגובה, ואז תצא בהצהרות. 3. אם היית מבקר במערכת החינוך בשנים האחרונות, היית רואה שיש בעיה להטיל את כל האחריות על המורים ומערכת החינוך. 4. אני רוצה להגיד את המילה האחרונה, תתן לי.

ורק בשביל הכיף

ניסוח מוקפד של 3. 3. עים הייתה מווקר במארכט החאינוך בשנים האחרונות, הייתה רואה שיש בעיהה להתיל אט כל האחריות על המורים ומערכט החינואוך. אוי זה היה כיף. ולהסביר את המשפט, יש היום במערכת החינוך, בייחוד בבתי ספר יסודיים, צוות הוראה ללא יכולת ביטוי או כתיבה תקנית בעברית, ומפה לצפות שילדים שמתחנכים במערכת הזו ייצאו בעלי יכולת ביטוי תקינה זה אבסורד. יש מקום להורים לחנך את הילדים לקרוא, ואז יש אפשרות שלילדים יהיה מקור תקין לעברית.

deathcaster

New member
תגובה

1. כן גם את קצת חריפה, דווקא מדליק
2. סליחה, מצטער, את רואה שאני יודע להתנצל ? מתי שצריך כמובן ? 3. אני סטודנט, רק שלשום ישבתי ותיקנתי כמות נכבדת של מצגות מלאות בשגיאות כתיב של ד"ר לביוכימיה רק בגלל שלא יכולתי לסבול לקרוא אותן בצורה שהן היו כתובות. נכון החלק האר"י של האשמה היא על המחנכים, אך אני חושב שגם ללומד יש אחריות, הכותב צריך לדעת שברגע שיכתוב בשגיאות כתיב, יחס הקוראים יהיה בהתאם, לכן מגמת השיפור העצמי גם צריכה להכלל באשמה. לא ? 4. את אישה ולכן BY DEFFINITION את חייבת להגיד את המילה האחרונה, לא אוכל לעצור אותך
כדברי הוגה דעות הדגול אבי קושניר בהצגתו "להציל את איש המערות " : ממוצע המילים של גבר ביום - 2000 ממוצע המילים של אשה ביום - 7000 יגיע שלב שפשוט ייגמר לי המלאי, ואת פשוט תמשיכי ותמשיכי !

בלי מספרים

אבל בהחלט מילה אחרונה (מקוה). למדתי תואר ראשון במדעים, וכל המרצים שלנו (אולי למעט אחד או שניים) היו מדברים בעברית מזעזעת, גם אם הם לא עולים חדשים. הגדיל לעשות המרצה לביוכימיה שקרא שרשרות במשך כל הסמסטר, מה שהוביל אותי להפסיק לסכם את ההרצאות שלו, אחרי שמצאתי את עצמי כותבת תוך כדי ההרצאה, פעם אחר פעם, שרשרות . . . אני מדליקה אותך?
אם זה לא היה פורום של ילדים . . .

deathcaster

New member
תגובה

אני לומד תואר ראשון, וגם למדתי ביוכימיה עם מרצה שהשפה העברית היא ממנה והלאה, יש לי מבחן על זה ביום שישי.... "תרגמתי" את כל המצגות שלה לעברית כי לא יכולתי לסבול את תצורתן הנוכחית. שימי לב לגיל שלי בכרטיס האישי לפני שאת מכלילה אותי בפורום הילדים.

אני לא מזדהה אם הרוצח

אבל אני עדיין חושב שעדיף שהוא לא היה נתפס... הוא היה בן אדם טוב עובדה שהוא הביא כסף לאבא שהבת שלו נרצחה.. וכן אני הייתי רוצח את הבן אדם הראשון.. בקיצור אם מישהו לא היה צריך להתפס אז זה היה הוא! וכן המשפט האחרון של גריסום היה חזק!

למעלה