לאס וגאס, עונה 7, פרק 4 !!! ב 22:30

לאס וגאס, עונה 7, פרק 4 !!! ב 22:30

[לאס וגאס] - מוצ"ש 8/9 - שימו לב זה הוקדם להיום ל 22:30 כשבאמצע זה יפסיק ל 5 דקות להגרלת הלוטו ואז זה ממשיך כרגיל אז 22:30 במוצ"ש פרק רביעי: "מחטיפים מכות" - "FANNYSMACKING" שוטף כלים ושני תיירים חוטפים מכות. שוטף הכלים מת, התיירת שורדת ותייר נוסף ניצל בגלל התערבותו של גרג, שחוטף מכות בעצמו. גריסום מזהה את התוקפים כנחיל אנושי, המקיף את אויביו ותוקף מכל צד. בתפקיד אורח: קווין פדרליין, מי שהיה בעלה האחרון של בריטני ספירס.

Lee1392

New member
מה קורה?? שאני לוחצת i בשלט זה מראה שיש

עוד הרבה זמן... אולי לא הקדימו אחרי הכל...

אז ככה....

בi שבשלט זה לא מעודכן כמו שזה מעודכן באתר שלהם, וגם כתוב בלוח שידורים של פנאי פלוס שזה ב 22:30 סמכי עליי שזה הוקדם, בכל אופן, ב 22:30 תהיי מול הטיוי

פרק מרגיזזזזזזזזזזזזזז../images/Emo46.gif

זה רק מראה כמה שהמשטרה כזאת שווה לתחת לפעמים
5 דקות!?!?!לזה הם קוראים 5 דקות!?!?!
וגרג המסכן
מגיע לדימיטריוס החרא הזה אבל פרק טוב בסך הכל

חח את האמת? אממממ..

יש כאן אבסורד מסוים שהוא לא עשה טוב בתפקיד שלו... בעיקרון החוק בארה"ב מתיר ירי אפילו למוות בחשודים, אם אני הייתי שם, לא הייתי מתקרב עם הרכב, פשוט מרחוק נותן יריית אזהרה וצועק עליהם להתרחק מהבנאדם לו הם הרביצו, ואם הם היו באים אליי או ממשיכים במעשיהם הייתי יורה בהם, כמובן ש... הייתי חושב לפני כן לתעד את המצב שלא יגידו אני יריתי בחפים מפשע. חח... נו.. זה סדרה בסופו של דבר והם היו חייבים בשביל העלילה המדליקה לסבך את העניינים

trigotrigo

New member
כי כשזה לא אסור, היד מאוד קלה על ההדק,

ובגלל זה בסופו של דבר ילדים הולכים ורוצחים את החברים שלהם בתיכון

Lee1392

New member
מסכן גרגורי ../images/Emo10.gif הוא כ"כ חמוד!

ושרה נראתה מעולה! (by the way) מה גרג מסתכלל בכלימה ובעצבות על דימטרי הזה?? מגיע לו! אני הייתי דורסת ויורה בכולם! פרק יפה

4hilla4

New member
הקלטתי!!! אני אראה שאני אחזור מבית ספר

יש לי משמרות

בעיקרון מצאו מישהי מהחבורה

של "המכסחים" והיא עזרה למשטרה לפתות אותם ולתפוס אותם,אותו בור שגרג דרס מת

*superstar*

New member
אהבתי את הפרק הזה../images/Emo45.gif

נראה לי שעלו לי דמעות כשראו את גרג

הוא בסך הכל היה עם אקדח קטן

היה יורה באחד-שתיים ואחרי זה כולם היו מתנפלים עליו אבל לא הבנתי מה הוא כל כך ריחם על הבחור שרצה לרצוח אותו עם האבן ואני רואה ש"בסדרה" של לאס וגאס המז"פ הם פחות שוטרים ממיאמי ובעיקר ניו-יורק, ולא הובן לי מה כולם שואלים על החליפה של הצעיר הזה והקפטן הזה בראס הולך כל הזמן איתה, ומוזר ששם בשביל להעיד בבית משפט צריך להתלבש חגיגי ופה רק בחתונה.. איזה הבדלים חחחח..

4hilla4

New member
אחלה פרק

מסכן גרג!!!
מה זה ריחמתי עליו! המקרה היה מדהים שהם חשבו שזה משחק... הם הפחידו אותי לאללה!!! הבנות נראו מדהים היום דרך אגב... אהבתי את הסוף...

למעלה