לאספני זיפו

11moti

New member
לאספני זיפו

במסגרת אוסף האולרים שברשותי(פלג של כל אוסף "כלי המשחית"-חרבות סכינים וכו')יש לי אולר של זיפו(פריט חדש באוסף). אם אני לא טועה אברהם-אתה אוסף פריטי זיפו,או שרק מציתים? האם מעניין מישהוא?

powo

New member
למוטי

אני לא אספן אני דואג לחבר האם האולר למסירה.הצור קשר בינכם אם זה רלוונתי.ואומר לו במה אתה מעונין בתודה אברהם

11moti

New member
אולר זיפו-להחלפה

היי אני מוכן להחליף אותו בסכין או במקל טיולים או במאובן(בעיקר שיני כרישים)

powo

New member
זיפו

בוקר טוב מוטי חברי מעונין רק במצתים.דרך אגב קניתי שן כריש באנגליה. וכעט השאלה.השן שקניתי הצבע שלה אפרפר.והיו גם שינים לבנות.שאלתי לסיבה ואז נאמר לי שהצבע האפור הם שינים מארצות הברית.והלבנות ממרוקו. ובכן האם זאת אמת.דרך אגב שילמתי אל השן בסביבות 25 שקל.מה אתה אומר. בתודה מראש אברהם.

11moti

New member
שיני כרישים

אגלה שאני אוסף גם שיני כרישים.חדשות וגם שיני כריש מאובנות(לפני כ40-70 מיליון שנה).ולאברהם- הצבע לדעתי פונקציה של המקום שבו "שכבו" הכרישים במשך השנים.ולפי סוג הקרקע-הצבע. לגבי המחיר -נשמע סביר-השאלה איזה גודל ומה המצב שלה. תמונה תעזור.

לשלוח את הכריש מיד לרופא שיניים,

אולי לפני 70 מליון שנה לא היה, אבל היום אפשר לעשות הלבנה! חבל שיסתובב עם שיניים לא לבנות..

powo

New member
שן כריש

לשן שרכשתי לא מספיק הלבנה הוא צריך גם סתימה.ולענין.לחנות שניכנסי באנגליה היו למכירה שיני כריש בערכים בשקלים .במאות שקלים.ולכן קניתי את הזול ביותר.וסתם כך מפני שהוא ממש פריט יפה.אברהם.

למעלה