לאספני התקליטים

לאספני התקליטים

בשל מעבר לדירה חדשה, אחותי החליטה לזרוק את התקליטים הישנים שלה. אינני יודע בכמה תקליטים מדובר ואילו תקליטים, אבל ביקשתי ממנה שתמתין יום או יומיים ואני אנסה לברר אם מישהו מהפורום מעוניין בהם. אז כל אספני התקליטים ובמיוחד בני, אם יש לכם בקשות מיוחדות (לדוגמא תקליטים ישראלים, להקות צבאיות, וכד') או אם אתם מעוניינים בכל תקליט באשר הוא, אנא תודיעו לי, ואבדוק אם ניתן להיענות לבקשתכם. אני שב ומדגיש שאחותי הסכימה להמתין רק יום - יומיים (אנחנו עושים את הסדר אצלה, אז אני מניח שבסופו של דבר היא תסכים לשמור את התקליטים עד יום שני בערב). למרות התאריך לא מדובר במתיחה של אחד באפריל.

Mercyful God

New member
מעוניין אם יש ...

מאיר אריאל , אריק איינשטיין, חווה אלברשטיין, כוורת,גלי עטרי, אריאל זילבר, ולהקות רוק ישראליות . אם יש אשמח .

בּני

New member
תוספת

Mercyful God, אהבתי את הטעם שלך! מאוד דומה לשלי... שוב, יש לי כמה כפולים מהשמות שציינת, צור איתי קשר במוצ"ש...

בּני

New member
שמוליק וגלעד?

כמובן שאשמח לכל תקליט ישראלי... וגלעד (אם אני לא טועה בשם) יש לי כמה מהרשימה שציינת להחלפה, אשמח להעביר אליך... אני נוסע לטיול בצפון וחוזר במוצ"ש, נדבר כבר. בני

Mercyful God

New member
קודם תיקח משמוליק מה שאתה צריך

ואז אני יראה אם יש משהו שאני מעוניין בו . אני לא אוסף או משהו , אני רק נהנה להאזין .

python 4

New member
יש לך תקליטים של להקת ABBA?

יש לי את התקליטים שלהם בגרסת ה- 12 אינץ'. כלומר, יש לי את התקליטורים שלהם. אתה חושב שפעם תקליטור יהפך לפריט אספני כמו תקליטים? אני כבר רואה אנשים בשנת 2030 אומרים "בטח, התקלישטוז הזה הוא משוכלל והכל, אבל אין, אין על איכות הסאונד האורגנלית של התקליטור הישן והטוב".

coincollector

New member
לא יודע לגבי פריט אספנים

אבל די ברור שהתקליטור הנוכחי יפנה את מקומו במשך הזמן להעברה דיגיטלית של קבצים דרך האינטרנט (באופן חוקי). ברגע שכל מערכת סטריאו בעולם תהיה מחוברת לאינטרנט, תוכל בלחיצת כפתור (תמורת דמי מנוי חודשיים סבירים) לשמוע כל שיר שאי פעם יצא לשוק, בלי קשר לאם יש לך בבית חפץ עגול ומבריק שהשיר הזה צרוב עליו או לא. ועד אז, אפשר להוריד בחינם באופן לא חוקי

מעוניינת בתקליטים הבאים (אם יש)

להקת הנח"ל גזוז דודה תקליטים לועזיים משנות ה- 80 קליף ריצ'ארד החיפושיות

כמה קליף ריצ'רד היו לי

כמעט כל תקליט שיצא קנית, אבל זה היה מזמן וכבר אין לי אפילו אחד

python 4

New member
דמעות, יש לי מאלן

תקליטים לועזיים, רובם משנות השמונים. במה את מעוניינת? את בקטע של מודרן טולקינג או לחלופין פאנקי טאון יעשה לך את זה?

למעלה