לאסף

שולצית

New member
לאסף../images/Emo23.gif

אסף,אני לא מתכוונת לפגוע בך וגם אין לי שום סיבה. פשוט הקטע הוא שאתה זה שפוגע בי והנה לפני כמה שבועות שדברתי איתך אז פתאום התחלת להשתגע ואמרת לי יא מטומטמת! וזה נורא פגע בי,מה אני עשיתי אני לא יודעת. רק שתדע שאני רוצה להיות כנה עם הקשר שלנו ואני ממש לא רוצה לפגוע בך אז אמרתי לך את מה שהיה לי להגיד. בטח אתה כבר יודע שיש לי משהו חדש ואם לא אז עכשו תדע! ולא אני לא עובדת אליך,ואין לי שום סיבה להגיד לך את זה... ואני מאוד אוהבת אותו ואני והוא מאוהבים מעל הראש. אז אסף: אני רוצה שאנחנו נהיה אפילו ידידים טובים ונדבר על הכל אבל הבעיה שאתה זה שכל הזמן מתחמק! ואני מקווה שאתה שמח בשבילי כי אם היית בא ואומר לי שיש לך מישהי אחרת ואתה מאוד אוהב אותה אז אני ההיתי מאוד שמחה בשבילך!! מאמי, יש עוד הרבה דגות בים.... ממני שולצית(קארין)!

לכיעורית

מאסף: את יודעת שאני לא אוהב שאת אומרת שיש לך חבר כי זה בכלל לא נכון אז תפסיקי ךלומר סתם דברים!!! אני לא אהבתי אותך ואני בחיים לא יאהב אותך אז תרגיעי את ההורמונים המשתוללים שלך אז נשמה שלי (כיעורית) בי בי בי בי "אוהב" אסף!!

AnarchyInIsrael

New member
עוד מעט אני מביאה טישו ובוכה../images/Emo7.gif

מרוב צחוק. חבורת ילדים מפגרים. מזכיר לי גנון פה. אלה הם צופי וויי בלילה? פלא שהבנות ברחו?

החוכמה פשוט נשפכת ממך

בוגרת שלנו! לכולם פה את מעירה הערות שממש לא גורמות לך להיראות טוב (במיוחד בהתחשב בעובדה שאת בת 30). הצעה שלנו: אין לך משהו טוב להגיד? אז פשוט תשתקי!!!

למעלה