לאסנת שלום וברכה,

לאסנת שלום וברכה,

היות והתוכנה שלכם מייחסת את שמי, אילנה בהט, למשתמש אחר והיות ונסיונותי להכנס נכשלו, המצאתי שם חדש. (מקווה לזכור אותו) קודם כל תודה על ההזמנה להגיע. מברכת אותך ואת כל הנמצאים בהמון אור בלב, אהבה ללא תנאי ושמחה. מיד אקפוץ ללינקים לעיין. אני, אגב, מאוד אוהבת את קלף השוטה, שמסמל את מזל דלי - המזל אליו אני שייכת מבחינה אסטרולוגית ורעיונית. יום מבורך אילנה בהט - כינוי: כוכב אור

שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ראשית אם שמך - אילנה בהט - תפוס זה אומר אחד משניים: א. נרשמת כבר בעבר למערכת המסרים של תפוז ואולי אינך זוכרת את הסיסמה? ב. מישהו משתמש בשמך... וזה כבר ממש לא נחמד. האם נרשמת בעבר למערכת זו? פרסמת כבר הודעה בשם אילנה בהט באחד הפורומים כאן ? אם כן תנסי לזכור את הסיסמה או לשחזר למרות שהשם שבחרת לך הוא מרנין :) אגב... אסנת הוא שמי הפרטי אך כאן הכינוי שלי הוא הילה בסגול. לגבי המאמר המסכם של השוטה: יש צירוף קובץ וורד בהודעה שפרסמתי. את מוזמנת ללחוץ על הקובץ ולקרוא את המאמר - אשמח לחוות דעתך ותוספות. בברכת יום מואר ומאושר הילה.

הי הילה בסגול

כן, פעם נכנסתי לפורום כלשהו וכמובן שכחתי מיד את הסיסמא. ופעם אחרת מישהו העניק לי סיסמא שהוא המציא כדי שאכנס..וכמובן שגם אותה שכחתי. אז אף אחד אינו משתמש בשמי, זו רק בעיה של זיכרון.אני מתקשרת, אגב, ונראה לי שזה חלק מציוד התיקשור... כי גם אחרי תיקשורים מיד אני בדרך כלל שוחכת הכל. כאילו מישהו מחק לי מהתוכנה.. מקווה לזכור את השם החדש ואת סיסמתו החדשה :) אין לדעת... אהבה וחיוך בהיר אילנה

תעשי כמוני.... תרשמי בצד

או שתשתמשי באותה סיסמה לכל המקומות הדורשים סיסמה. את השוטה מצאת ?

למעלה