לאסי מנגו...

shamus

New member
לאסי מנגו...

סליחה מחברי הפורום, רק רציתי לשמוע איך זה מתגלגל על הלשון. <אבא של שיימוס אומר בערבית: כול מנגה - מנגה. התחילה עונת המנגו, חבר'ה>

ושלא

תעיז להזכיר יותר את עזית הצנחנית. הכלבה עשתה דוגי עם הבימאי וגזלה את תפקיד חיי.

זיוי בת

New member
מה?

להרוג ערבים מעבר לגבול? גיברת, לפעמים חלומות מתגשמים. היזהרי במה שאת מבקשת.

יש לי פה סלסלה של מנגו

שכבר יש עליהם זבובים מרב הבשלות , שהייתה אמורה לעבור לפרדי , תמורת חלקו בעיסקה , אבל הוא נעלם.לפעמים חלומות נרקבים.

זיוי בת

New member
פרדי

אכן נעלם. אם הוא יודע מה טוב לו אז הוא יבוא ואנחנו נעשה כאילו הוא לא החסיר. אם הוא ימשיך להיות עלום אז כשא י ל ה תחזור היא כבר תראה לו מה זה. בקיצור, תביאי את המנגו, לאסי. שתי נשים שמריירות עסיס טרופי זאת אחלה השראה לציורי האלמנים שלך. [זיוי ביום עם הרבה מילים. סליחה. זה תיכף יעבור לי]

לא לא זיזי

זה יופי לך הרבה מילים. אל תשני כלום , כמו שאומרים , את מקסימה בדיוק כמו שאת , לא צריך שום ניתוח. אולי שאיבה קטנה...טוב , לא חשוב... ובאשר לפרדי , מה שטוב לו כבר לא יקרה , ובקרוב, ימצא את עצמו דוגמן במקום האלמן , ותאמיני לי שזה כואב !

הניתוח

על כל המשתמע ממנו , כולל הסכינים , האחיות ,הלא רחמניות , הצינורות , התרופות שאחרי , הטפסים לקופ"ח , הכל הכל , מיועד לפרדי. לאסי מריירת בציפייה.

זיוי בת

New member
אה, נרגעתי.

כי אני טובה רק בניתוחי אופי וגם בניתוחים שלאחר מעשה של מישהו אחר. מה טובה? מעולה. [זיוי לד"ר שקשוקה: אתה יכול להעביר לי את המלקחיים? הלבלב של האיש הזה מיותר. אני רוצה להוציא לו אותו]

איזה ציפור ואיזה גן עדן

מדבר בפרח טורף .עם שיניים. לאסי מאשרת: לא אלמן ישראל.

זיוי בת

New member
ישראל

אולי לא אלמן, אבל רפובליקת בננות, כן. [זיוי חוזרת אט אט למציאות]

חידה למנגו:

באיזו רפובליקת בננות אפשר להשיג מלון טוב? [לזוכה מובטחים תלושים לדבש וקינמון]

avocumber

New member
לא לאסי מנגו, לאסי פיסטוק!

כבר כתבתי את זה בשרשור אחר, ושוב אתם עם הלאסי מנגו שלכם...

למעלה