לאנשי ליכוד בפורום

Robert Peterson

New member
לאנשי ליכוד בפורום

אם הוועידה תתמקד רק בנושא של צירוף העבודה ולא תקבל החלטות אידיאולוגיות עקרוניות וקודם כל בהחזרת נורמות דמוקרטיות בניהול המפלגה והמדינה כולל ציות להחלטות מוסדות ליכוד - יהיה זה כישלון מצלצל אפילו עם יהיה להחלטה רוב.הרעיון לכנס הוועידה על נושא מצומצם אחד חסר חשיבה אסטרטגית.זה מזלו של שרון- אין מי שמסוגל להתמודד אתו!

רונאל1

New member
אדיאולוגיה? בליכוד? נראה לי שטעית

במפלגה... נדמה לי שהוועידה והמרכז כבר קיבלו, בין ג'וב לג'וב, החלטות "אידאולוגיות" וכולן קבורות בבית הקברות של חוסר רלוונטיות יחד עם כל מיני לא רלוונטיים אחרים כמו ערפאת וכו'. (למרות שלפעמים אני חייב להודות שאני תוהה מי יותר רלוונטי היום ערפאת או האדיאולוגיה של הליכוד?) מה בדיוק אתה רוצה שיקרה בוועידה? ששוב הליכוד יאמץ החלטה המתנגדת למדינה פלסטינית ואחרי זה ממילא שרון וכל הח"כים יצפצפו עליכם?

Robert Peterson

New member
אני בפרוש מצפה מליכוד, אם בכלל

קיים עדיין גוש פוליטי כזה, לדרוש משרון לכבד את החלטות מוסדות המפלגה ואם לא יעשה כן - להדיח אותו מראשות המפלגה ולבחור את יושב ראש אלטרנטיבי שיתחייב לכבד את כללי ניהול המפלגה התקינים כי הממצב הנוכחי הנו אבסורד פוליטי סוריאליסטי ללא תקדים בשום מדינה דמוקרטית. זה הכל מה שאני מצפה ושלא יקרה כי לא ישמעו בקולי מהסיבה הפשוטה ביותר: הם נורא חכמים! רואים את זה על-פי המצב שאליו הגענו וגם נורא מוסריים וישרים. אז אין לשמאל מה לדאוג. הם יהרסו את עצמם כפי שתמיד עשו!

רונאל1

New member
זה בערך כמו שמשטרת ישראל

תפגין מול הבית של זאב רוזנשטיין ותדרוש ממנו לכבד את החוק. ואתה צודק - אנחנו בשמאל לא דואגים - להיפך - רק שלא נחזור לשלטון. אנחנו אוהבים שמלאכתנו נעשית בידי אחרים. כך היה בסיני, כך היה בחברון עיר האבות וכך יהיה גם בפלסטין.

למעלה