א. פה ממש הוכחת עד כמה אתה דביל. ב. אל תכליל (זה חרוז במיוחד בשביל הפוטנציאל שלך בשירה). ג. יפית. ד. אם זה באמת היה כך, למה אני לא מתיידדת עם שוחרים בעלי 5 פסים? הרי לפי טענתך יותר פסים יותר טוב. לא? אני לא בוחרת חברים לפי "מעמד", אלא לפי אישיות ולהם יש אישיות נהדרת.
דבר ראשון דעתי בנושא זה שאתה בנאדם שלא מבין הומור וחבל! בינתיים הם עוד אף אחד לא התלונן חוץ ממך.... הם מחיים את הפורום בין אם אתה בעד או נגד! ובקשר לתגובה שלך אז נו אז מה שהיא קטנה ממך ב-5 שנים? היא צודקת, תתבגר! אז מה שאתה גדול ממנה ב-5 שנים? אני מכירה אנשים בני 50 עם שכל של ילדים בגן! זה שאתה יותר גדול ממני או ממנה לא אומר שאתה יותר חכם.... וזה שיש לה חברים ב-י"ג זה לא אומר כלום! גם לי יש חברות וידידים שבצבא, סיימו בית ספר וכול זה.........
בשירשורים החסרי משמעות שלהם ישנן תלונות ולא אחת... רק שאף אחד לא העלה את זה בפומבי.. וזה שהחיפאים מרגישים פה שולטים זה כבר בעיה אחרת... וכל חיפאי מגן פה אחד על השני.. דוגרי.. יהיה לכולם סבבה שאני אביא לפורום פה את כל החברים שלי מטכני ב"ש ואנחנו נתחיל לשרשר 90 הודעות בנושאים פרטיים שלנו תוך כדי ירידות והלצות על שאר חברי הפורום... אני חושב שלא...
החיפאים לא מרגישים שולטים, אולי אתה חושב ככה בגלל ש 80% מההודעות פה הם של החיפאים אני לא מגנה על אף אחד בגלל שהוא לומד איתי בטכני חיפה, אלא אם אני מגינה על מישהו אז זה רק מצדק אני אף פעם לא אגן על מישו שלא צודק~! אם בא לך תביא חברים שלך נו מה זה איום?! תשרשרו כמה שבא לכם.... זה שיש לך בעיה שאנחנו משרשרים הרבה הודעות זה בעיות שלך שלא מעניינות אף אחד... אין פה הגבלת הודעות ושרשורים
אני אישית לא רואה כדבר נכון... לשרשר שירשורים כגון.. "אני חדש אז תמותו" "אנחנו שולטים ביד רמה" "תיזהרו מאיתנו" וכדומה.. זה קטנוני דבילי וילדותי.. וזה שהם רושמים את ההודעות האלה ו"מחיים" את הפורום.. זה בגלל שהם 3 או 4 חברים שעושים שירשורים ענקיים מדיבורים ובדיחות אישיות שלהם... שוב.. לא במקום!
כל העסק הזה מה זה על הפנים. האנשים האלו לא יודעים מה הם רוצים מעצמם, אז אני לא מצפה שידעו מה הם אנחנו רוצים מאחרים... אני מברך את דוגלי 3 שתמכה בנו. וגם את המדריך שתמך בנו בדרכו המדריכית... צח וגיל, אתם בסדר אתם. איריס, חסרונך מורגש. אני אוהב אותך. אממ... וזהו. היה לי שיעור נהיגה מוצלח ביותר, לשם שינוי. ואני הולך להתעסק בעיסוקיי.