לאנשי הי"ג...

dogli3

New member
חחח.. להודות?

אני לא צריכה את ההגנה כי אני לא מותקפת! לפעמים אנשים יכולים להיות כל כך אטומים.. מדהים.

bunny18

New member
אטומים? סבבה...

לימחוק על מישהו כי הוא כתב ערכית ולא ירכית בגלל שגיאת הדפסה.. ולדבר על מנת המשכל שלו כנובע מזה.. זה לא אטום בכלל?? תקני אותי אם הנני טועה...

dogli3

New member
בחייך..

אתה לא יודע מי האנשים האלה ואני שמחה שהם החליטו שלא להסביר לך על עצמם כי אתה פשוט תקוע בדעה אחת ולא מוכן לזוז ממנה. אז חבל על הזמן שלי ושלך.. תפסיק לרענן בכל רגע ותלך "לרדת" על פורום אחר.

bunny18

New member
לרדת.. אהבתי..

יש לי רק להודיע לי"ג ולתומכים שלהם שימצאו חיים.. תסבירי את פשר ומשמעות הירידות על "דניאל הפ33ה" ירידות כגון 3 זה לא אות אז היא תריכה לשנות את השם שלה.. לא לזה נועד הפורום!! אני לא מוכן שיצחקו על טתניקים בגלל היותם פעורים.. הפורום הזה נוסד לעזור לשוחרים חדשים לרוב כדי להיסתגל יותר בקלות בחברת השוחרות! וכמובן תמיד ימצאו כמה יהירים בורי שכל כדי לעשות מהעניין צחוק ולעג לצעירים יותר.. הייתי מציע לכם לעשות שיעורי בית במעבדת פיקוד בקרה במקום לנסות ולהיתעלות פה על אנשים מפוחדים שראו מדים לראשונה בחייהם! בושה וחרפה לכם! ביזיון לשמו!!!

dogli3

New member
...

אתה מודע לכך שאף אחד לא מכריח אותך ואת שאר המתלוננים להשאר בפורום, נכון? אז אם לא נאה לך- אתה החוליה החלשה, שלום! וכך גם השאר.. הפורום היה מת לפני שהגיעו. כלומר, הם החיו אותו אז בוא תודה להם ותלך. בסדר? ומי מפוחד בדיוק? אני לא רואה כאן אף אחד מסומרר מפחד! בעצם, אולי אתה כזה.. אז די. כל אחד כאן מרצונו החופשי.

bunny18

New member
אהה הבנתי..

לרדת על אנשים מחייה את הפורום.. אולי לאנשים שמכירים אותם.. אז זה צחוקים וסבבה.. אבל לאותם אנשים שלא מכירים אותם ושואלים שאלה תמימה ונופל עליהם הר של שחצנות ויהירות זה לא ממש סבבה וזה דיי מעיק.. הם עושים בדיוק את ההפיך בכל שפחות אנשים יכנסו פה לפורום בגלל אנשים חארות שמיתנשאים פה מעל כולם במחשבה שהם יותר טובים.. ואם טתניק ירצה ללכת עם חולצת ב' מתחת לא' זה לא הם שישפטו אותו.. זה תקני לחלוטין.. ומי הפך אותם למבקרי אופנה.. ואת "דוגלי" חמודה.. אכלתי 4 שנים של טכני.. כדי להבין שהם מיתלהבים מכלום.. וצריך להוריד אותם קצת למציאות!!

bunny18

New member
שיר לאנשי הי"ג!!

י"ג מבסוט \ bunny18 יום הגיוס הנה הוא קרב ואתה כתלמיד בכיתה עדין יושב מרוב זיונים לך התחת כואב ועם בנות 14 באיי סי קיו מיתכתב תופס תחת על כל צעיר שקיים ולך הזין לא גדל מעולם י"ג מבסוט מפה עד לשם בסוף תיהיה כמונו חמ"מ הנדסאי טכנאי,זה חרא גולמי ובאזרחות תבין מי זה אני 4 פסי כסף אצלו נמצאים אבל טכני באר שבע לא שוחכים כל כלב בא יומו אני אציין ואותך בתחת עוד נזיין!! זונות..

חזק ביותר!!!

חחחחחחחחחח... חזק!!! אני מי"ג ואני אהבתי!!! כישרון גדול!!! נשבע לך!!! תשים עוד כאלה!!! ווווייייי!!!! אתה פשוט גאון!!!

רק עכשיו באתי!

א. אנחנו לא חראות!. ב. אנחנו לא מתנשאים!.ג. אנחנו לא יהירים!.ד.אנחנו לא חושבים שאנחנו טובים יותר מהטתניקים או היודניקים החדשים!,ממש ממש לא!.ה.אנחנו לא שופטים אפאחד ואתה בעצמך אמרת שלצחוק על חדשים זו מעין מסורת!.ו.נכון יש לנו הומור ציני שלא כולם מבינים! אבל זה לא אומר שאנחנו שונאים או באמת רוצים שכולם ימותו...(זה רק חלק מהצחוק!) וחבל שאנשים פה לא מבינים את זה! בקיצור אני מגיב למרות הווטו שהטיל חברי כי ישנתי והחמצתי את כל האקשן! אבל מה שחשוב הוא... יצאה להגנתיינו אחת הטתניקיות האלה שאתה טוען שאנחנו קוטלים פה... זה אולי מראה משהו?! ואולי רק אני חושב ככה! נ.ב. אנחנו לא חושבים שאנחנו כלים או מגניבים או השד יודע מה כתבתם שם עלינו בגלל שאנחנו מריצים קצת צחוקים! וגם איומי אלימות?! בכל זאת עברנו את הבצפר היסודי לא?!

bunny18

New member
תגובה..

רשמתם אין ספור הודעות של: "הישתלתנו על הפורום" "אנחנו שולטים בפורום" כתבם שיר מביש על חברת פורום "כוכב זוהר" לא במקום בכלל!

שיר טוב

לא אכפת לי!!! השיר שלך טוב וזהו... לא אכפת לי אם תכתוב שיר מעליב עלי אישית... כל עוד הוא יהיה באיכות כזאת טובה זה רק יחמיא לי...

bunny18

New member
לא כולם ככה..

ביקורת צריכה ליהיות ביקורת בונה.. ולא קטילות.. לא כולם כמוך ואתה צריך להבין שיש אנשים שנעלבים מדברים שאתה בד"כ לא מיתיחס או אפילו מרגיש עם זה סבבה.. פשוט הודעות של הומור פרטי ומיתנשא לא מקובל בפורום ציבורי! לכל אחד יש תשכות שלו להביע את דעתו! ולא יעלה על הדעת שחבורת אנשים יסתמו פה פיות לאנשים בירידות והלצות. אם יש לך לומר משהו בכדי לעשות לזולת.. בבקשה.. אבל צחוקים פרטיים תשמרו בינכם בבקשה! אז בוא נסכם בזה.. שאף אחד פה לא הישתלט על הפורום ואף אחד לא ימות פה. יש לכם מה ליכתוב.. תיכתבו.. אבל לא בייחוס לאנשים אחרים!! תודה!!

השיר שלי

בכיף... אם הייתי יודע שאני פוגע במישהו הייתי מפסיק מיד... באמת שלא ניסיתי לרדת על אף אחד... אני יורד רק על אנשים שמכירים אותי שיודעים שאני צוחק איתם. תאמין לי שהרגשתי רע כשהיא נעלבה מהכותרת... הייתי צריך לחשוב על זה... אבל התנצלתי מיד כי באמת לא התכוונתי

חלק מההומור...

זה רק חלק מההומור! זה רק חלק מההומור! זה רק חלק ממהומור! ובקשר לשיר אין שום דבר מעליב חוץ מהכותרת שעליה הוא התנצל! בקיצור תטרח לקרוא לפני שאתה משמיץ...

dogli3

New member
יפה שהבנת..

וסתם שתדע- את החבר'ה האלה הכרתי כאן. והם צחקו על חשבוני, "ירדו" עליי, השפילו ולא משנה מה עוד כי התפיסה שלי שונה משלך. התפיסה שלי היא חיובית ואני כן מקבלת הומור כי.. זאת אני. מה לעשות, לא כל אחד בנוי לזה.. כשתגדל תבין. בכל אופן, אם עדיין לא הבנת, הכל נעשה בהומור ציני. אם אתה לא יודע את המשמעות (ואתה לא) אז תפתח מילון ותבין שמה שנעשה כאן אינו בעל משמעות לרב. בחייך.. חולצת ב' מתחת למדי א' זה זוועה! פשוט בושה לח"א ולצה"ל בכלל! טוב, מספיק, נראה לי שהבנת את הנקודה.

bunny18

New member
אהא..

אני ממש לא רוצה להיכנס לזה.. אבל את יותר צעירה ממני ב 5 שנים.. אז משפטים כמו "כשתיגדל תבין" לא במקום. וזה שאת בסרט שאיזה כיף לך שיש לך ידידים או חברים מכיתה י"ג ועם 4 פסים על הכותפות זה טבעי לגמרי.. הרי זה מגניב ליהיות בחברת צעירים ממך... כמה שיטחי.. אם הזמן תביני...

טעות קטנה...

אני מכיר את התופעה של הקטנים שאוהבים להסתובב ליד הגדולים... שונא את זה... כאילו זה מוזר מדי וכל זה... אבל תאמין לי שהיא לא מאלה.

2המדריך

New member
דעתי בעניין

אז ככה... הפורום נועד לתת מקום התבטאות חופשי לשוחרים (לכולם ללא הבדלי שכבות) בין היתר בכדי לשוחח על הווי הטכני (אם יש דבר כזה) ולחלוק בעיות ואולי אף לפתור אותם. קצת הומור לא הרג אף אחד... ואין צורך בשוטרים בפורום. לשם כך יש את מנהל הפורום זהו תפקידו ואם הוא היה מרגיש בחריגה מסויימת הוא היה דואג להתערב. כמו כן יש למתן קצת את ההתבטאויות כלפי "הצעירים" שהינם חניכי שכבות ט' ו י' הערותיכם אולי נכון אך יש צורך לבטאם בצורה קצת שונה , כמו כן עליכם להביא בחשבון שישנם אנשים שידם אינה משגת לקנות כמות גדולה של חולצות לבנות (כן כן יש גם כאלה לצערנו) ולכן הם לובשים את החולצות הירוקות אותם קיבלו (בחינם) כאשר נכנסו לשוחרות. ולכן עליכם להעיר ולשמש דוגמא בתור הבוגרים והמנוסים ולייעץ ועליכם לתת את דעתכם לעובדה שישנם אנשים שאינם מבינים את ההומור ותוצאה מכך מרגישים מותקפים. בתור מי שעוקב אחר הפורום מזה זמן רב הנני מרשה לעצמי להגיד שהגעתכם לפורום הינה דבר מבורך, גם עקב הפעילות המוגברת (אפילו שישנם כאלו שיגדירו אותה כבעלת אופי שלילי) וגם עקב הידע,הניסיון והקשרים שרכשתם בטכני ועמו תוכלו לסייע ולייעץ לחניכים הצעירים יותר. לכן יהיה עדיף לתעל אנרגיות אלו לנושאים חשובים יותר מויכוחים אלו.

למעלה