לאנשים שהקימו אתwww.newpunk.up.il

ALMIGHTY

New member
לאנשים שהקימו אתwww.newpunk.up.il

יש לכם ידע מועט בפאנק. האתר שלכם גובל בחוצפה! יש לכם אתר של ילדים בני 12 שחושבים שפאנק אמיתי זה בלינק וסאם 41. בלינק וסאם 41 הם כל כך התמסחרו ככל שהשנים עברו,שזה פשוט מגעיל לבנות אתר אינטרנט של פאנק ולשים רק שתי להקות,ששתיהן לא פאנק...אוף! אני כ"כ עצבני!!!האתר כל כך מלוטש ומלוקק בדיוק כמו הלהקות...בעעעעעע....

Zoey Z

New member
מבינים שאתה פשוט וואנאבי

ואם אתה כל כך פאנקיסט, מה אתה עושה בדיוק בפורום בלינק? הא? ואם הם חושבים שסאם ובלינק זה הפאנק האמיתי, מי אנחנו שנתווכח איתם? זה מה שהם חושבים וזהו ממש אין טעם לריב ואת ההודעה שכתבת- יכולת להקריא אותה לעצמך בלב ולהרגיש מסופק. מינית. נכון? אז ששש.

ALMIGHTY

New member
תודה.

אוקיי,נגיד שבלינק וסאם 41 הם פאנק,טוב ? אבל אין ציון לשום להקת פאנק אחרת!!! אם אתה חושב שבלינק וסאם 41 הם להקות הפאנק הכי טובות בעולם,אתה פשוט מפגר!!! מצטער להגיד לך! מילא בלינק,נגיד פופ-פאנק אבל סאם 41!! עם השיר הנורא הזה מספיידרמן! ושמעתם את השיר החדש של סאם 41 ???????????!!!!!!!!קוראים לו Rock you. איזה שיר נורא.

punk223

New member
מה אתה משחק אותה?

ידע מועט בפאנק.. בלה בלה.. למה מי אתה שתגיד לי מה לשמוע? וכן, לדעתי בלינק וסאם הם כן שתי הלהקות הפאנק ההכי טובות, והמפגר פה זה אתה. לך תחפש את מה שאתה צריך בפורום אחר. ורן, אם אתה חושב שבלינק זה להקה מגעילה ומלוקקת אז מה אתה בכלל מנהל את הפורום? לפחות תשאיר אותו לשירה, ותפתח פורום אנטי-בלינק משלך.

xero1

New member
סליחה?

אני שמח לדעת שאחרי ששאלת אותי בפרטי וקראת את כל ההודעות שלי הסקת מזה שאני אנטי בלינק. תיראה, גם אני הייתי פעם כמוך וכמו כמה ילדים פה שחשבו שבלינק זה ה-רוק והכי טוב שיש ואז אמרו לי שזה פאנק-רוק ושחשבתי שזה הדבר, עד שגיליתי להקות אחרות וניסיתי לקרוא קצת על כל הנושא הזה ולא סתם לכתוב מה רק אני חושב, והבנתי כמה דברים: בלינק זה פופ-פאנק, אין מה לשות, זה מה שהם מנגנים וזה מה שיוצא להם. אני לא נגד בלינק, אני פשוט לא אוהב את מה שקרא להם, שהם פעם היו אחלה להקה (דוד ראנץ´, צ´יסר וקודמיו) ו"התמסחרו" (אל תתחילו אפילו). ודרך אגב, אני לא רוצה לדבר בשם שירה, אבל היא ואני חושבים בערך אותו הדבר. -- ושבילך חמודי, אם לא קראת את כל ההודעה הזאת, אני אנסח לך בקצרה: אני אוהב (היום קצת פחות) את המוזיקה ה-י-ש-נ-ה של בלינק.

ּpine appleּ

New member
אתה מוזמן לדבר בשמי../images/Emo8.gif

כל עוד אתה אומר דברים נכונים (כמו זה למשל)

NiKi†a

New member
מי אתה שתגיד לנו מה לעשות????../images/Emo46.gif

תדע לך שאתה יכול לשמור את הביקורת הזו לעצמך! לדעתנו בלינק וסאם הם להקות פאנק ויש להם מוזיקה מצויינת! אתה לא תחליט בשבילנו מה הם, ואם אנחנו נואהב אותם או לא! זו זכותינו בלבד, ואתה כן רואה, שיש ילדים כמו זואי ופאנק223 שכן חושבים כמונו, אני לא מבינה מה אתה עושה בפורום. דרך אגב- אתה לא תגיד לנו עם אנחנו חוצפנים או לא,הן לא להקות כל כך ישנות (סאם 41), ועשינו אתר על בלינק וסאם, לדעתנו הם פאנק (פופ) ואנחנו לא יכולים לעשות על כל להקות הפאנק, בחרנו שתי להקות שאנחנו הכי אוהבים ועליהן עשינו את האתר!!!! אתה לא חייב לאהוב את השיר של סאם (ספיידרמן) ובעיקר אתה לא תגיד לנו (ולכולם) איזה שיר לאהוב ואיזה שיר מגעיל ואיזה שיר מטומטם....כל אחד עם הטעם שלו! אין לך זכות לקרוא לנו מפגרים, אנחנו נחליט מה לשים באתר, ועל מה נעשה את האתר, אל תיכנס אם אתה לא רוצה, ואולי לך אין ידע בפאנק אם אתה אומר שבלינק וסאם הם לא פאנק! נ.ב-אפשר גם להגיד לנו את כל הדברים האלה באיסיקיו או לשלוח לנו תגובה באימייל, אין צורך לכתוב את זה בפומבי! באתר כתבנו אימייל ואיסיקיו ושם היית יכול להגיב לנו על כך!

ALMIGHTY

New member
אנחנו עצבניים ?

קודם כל לזואי. ניסיון יפה ומתוחכם( וכושל..) לשליטה בשפה האנגלית. קודם כל, כשאת מתכוונת לכתוב משהו שהוא לא בשפת האם שלך,כדאי שהוא יהיה נכון,כי אחרת את תצאי מאד מטומטמת. ניסית לחפות על who give a shit עם who gives a shit. who gives a shit if he is.תנסי לברר מה לא נכון... לכל האחרים,תמשיכו לישון ולחיות בארץ הבית-זונות שלכם שבה בלינק ןסאם 41 הם להקות הפאנק הכי הטובות. נראה לי שאתם צרים להבין דבר אחד מרכזי! פופולריות לא שווה איכות!!! אני מסכים עם מה שרן\קסרו 1 אמר. חוץ מזה הפורום פה כ"כ יבש עם כל מיני כוסיות שמאוננות על תמונות של בלינק,אז יצרתי קצת אש,ביג פאקינג דיל!!!!

ALMIGHTY

New member
אררררררר..........

אל תדאגו,זאת לא עוד אחת מההתפרצויות שלי! רק בדקתי מה כולם אמרו ואני רוצה להגיד שאני מסכים לכל אות ש Xero1 כתב.

punk223

New member
פופולריות

לא שווה איכות, אבל אני אוהב את בלינק וסאם לא בגלל הפופולריות, אלא בגלל האיכות, זה שהכרתי אותם דרך הפופולריות זה לא אומר כלום, למרות שעל סאם שמעתי עוד לפני שהם הגיעו לMTV. ותאמין לי אם אנטי-פלאג לדוגמה היו מגיעים למ.טי.וי הם היו רוקדים בחוטיני ויורדים אחד לשני בשביל הכסף, ואתה היית נהפך להיות כוסית שמאוננת עליהם!

ALMIGHTY

New member
הטיפשות שלך מגיעה לשיאים חדשים!

זה ברור שאתה אוהב את בלינק בגלל שהם פופולרים! אולי אתה לא מודע לזה,אבל רק שתדע שבלינק הם לא מוכשרים בכלל! אוקיי,מוזיקה ´תפיסה´,מראה טוב,והומור. אלה הדברים שעניינו אותך בהם! אני לא אומר שזה רע!בלינק הם בכלל לא מוכשרים חוץ מטראוויס שגם את האלבום של box car racer הוא הציל. ומה גורם לך לחשוב שאני אוהב את אנטי פלאג ?

blinkme

New member
|leALMIGHT

אם הלהקות שאתה אוהב (הלא ממוסחרות) היו מגיעות ל-mtv אז היית מפסיק לאהוב אותם רק בגלל שהם התמסחרו? סתם שאלה...

ALMIGHTY

New member
ל- blinkme...

תלוי מה הם היו עושים בקליפים שלהם. תבין,בלינק משתמשים בהומור בקליפים שלהם כסוג של הגנה. אין לי מושג ממה! בגלל שהם להקה לא רצינית,עם קליפים לא רציניים,ככה יוצאת לה תדמית. ואז אנחנו,המעריצים(כן,כן..)סובלים מטעם רע של זיוף. אתה רוצה להגיד לי שכשאתה רואה את בלינק רצים ערומים ברחוב,זה גורם לך לחייך ?!?!( מגאווה ?...)?

NiKi†a

New member
אז מה???

מה אכפת לך שהוא אוהב אותם בגלל המראה וההומור? ואני בטוחה שהוא אוהב אותם בגלל המוזיקה! (נכון??) רק עוד שאלה קטנטונת.....למה אתה נמצא בפורום אם אתה חושב שבלינק לא מוכשרים ואתה לא אוהב אותם בכלל??

punk223

New member
תגיד, אתה אידיוט?

אני אוהב את בלינק בגלל המראה??? טוב, קודם כל אני וחברים שלי יורדים כל הזמן על מארק שיש לו תחת שמן ושטום דומה לעמוד חשמל, ואחרי זה אנחנו הולכים לנגן את השירים שלהם. מה שאני אוהב בבלינק זה ההומור והמוזיקה, לא המראה! מה הקשר בכלל? הכרתי אותם כשהם הוציאו את אול דה סמול, וחשבתי שהם סתם חבורת הומוהים, אבל נגנבתי על השיר וניגנתי אותו כל היום, ואותו דבר עם וואטס מיי אייג´, וכשהשגתי את החומר הישן הם הפכו ללהקה האהובה עליי. שתדע קניתי את הגיטרה רק בגללם בהתחלה, ואני מנגן את השירים שלהם כל היום בלי הפסקה! לא אכפת לי שלא יראו אותם במ.טי.וי, אני ימשיך להיות שרוף עליהם. איך הגעת בכלל למראה שלהם? אולי אתה דלוק עליהם בגלל המראה ולא בגלל המוזיקה, זה לפחות מה שהבנתי מההודעות הקודמות שלך...

למעלה