לאנשיםן חכמים במיוחד.... איך נפטרים מוירוס win95.CIH (צרנוביל) שכבר בפעם השניה תוקף אותי@!? תודה!FGW
ח חמבורה New member 8/5/01 #1 לאנשיםן חכמים במיוחד.... איך נפטרים מוירוס win95.CIH (צרנוביל) שכבר בפעם השניה תוקף אותי@!? תודה!FGW
ו ורדינה New member 8/5/01 #2 כאן.................. שלום חמבורה.... מצ``ב קישור לאתר של SYMANTEC שבו ניתן להוריד את קובץ ה- ``כיסוח`` של צ`רנוביל. ועוד וירוסים נוספים (בתיקווה שלא קיימים אצלך).
כאן.................. שלום חמבורה.... מצ``ב קישור לאתר של SYMANTEC שבו ניתן להוריד את קובץ ה- ``כיסוח`` של צ`רנוביל. ועוד וירוסים נוספים (בתיקווה שלא קיימים אצלך).
E eYaL New member 9/5/01 #3 יווווו ורדינה..הוא אמר שזו שאלה לאנשים חכמים..ואת ענית.. את יודעת מה זה אומר..? תודי לבחור על המחמאה.. eYaL
יווווו ורדינה..הוא אמר שזו שאלה לאנשים חכמים..ואת ענית.. את יודעת מה זה אומר..? תודי לבחור על המחמאה.. eYaL
ו ורדינה New member 9/5/01 #4 תודההההההההההההההההההה גם לבחור...............וגם לך איילללללללללללללללללללל (אל תגיד שאין לי משהו בקודקוד.....) שיהיה לכולם אחלה יום ורדינה
תודההההההההההההההההההה גם לבחור...............וגם לך איילללללללללללללללללללל (אל תגיד שאין לי משהו בקודקוד.....) שיהיה לכולם אחלה יום ורדינה