לאנץ' בחמישי

גסטרו

New member
חיב בתל אביב ? כי בעלי הדואט

הנצחי טוען שחזה העוף הכי עסיסי וטוב נאכל בטרסה , שם יש חניה בתשלום ונוף נפלא. חזה עוף מצוין יש גם בצ'ימיצ'אנגה ושם חניה חינם בחניון של מרכז הקניות הסמוך (להחתים את הכרטיס במסעדה). בכלל את צ'ימיצ'אנגה אנחנו מאד אוהבים.

גסטרו

New member
סליחה, סליחה לא טרסה אלא סיטארה !

גם בסטרסה יש אגב חזה עוף סביר.

איריסג

New member
איפה זה סיטארה?

אני אשמח ללמוד על עוד מקומות שהם טובים לי בעיתות דיאטה, למרות שהפעם אני מעדיפה את מרכז תל אביב, כי זו ארוחת צהריים באמצע יום עבודה.

ננה f

New member
קומפלקס סי אנד סאן ליד הזונות של

תל ברוך. ממול טורקיז וליד מרבצם של האלפיוניסטים/סלבס.

ננה f

New member
את הסי אנד סאן?

אני לא סובלת. את טורקיז ככה, ואת סיטארה דווקא היה סימפטי. ולמיטב ידיעתי אפילו מגרש החניה טרם שודרג והרי הוא כולו בורות כורכר והזנחה, ניגוד משווע ליוקרה שהקומפלקס ודייריו משדרים, וחוסר כבוד מינימלי לאורחים.

גסטרו

New member
מגרש החניה זופת מזמן, הציבו גם שער

ןשומר וזה עולה 20 שח הלא כורכר הזה.

ננה f

New member
עדיף ככה. את לא זוכרת אבל הגעתי

לגמרי חבולה לשתי פגישות שם, מבורות הכורכר.

smartblonda

New member
איריסג ,חייבת להיות מסעדה או גם

אופציית ,בית קפה/ מסעדה הולך? המחירים פשוט שפויים יותר

איריסג

New member
אין לי שום בעיה עם קפה - מסעדה

כאמור - מדובר על צהריים של שתי חברות, לאחת יום הולדת, השניה משלמת.... וזו שמשלמת גם בדיאטה (אני!) אז אופציית החזה עוף על הגריל תתקבל בברכה.

smartblonda

New member
"בר גיורא" בית קפה/מסעדה

מול הסנטר ,נחבא אל הכלים במיקצת ,לאור העובדה שהמקום הוא מעין מסעדה/בר בפנים, ובחוץ, הקפה/מסעדה ,מעיין שטח מקורה וסגור כאשר ישנם מספר עצים וצמחים בין השולחנות והמון צימחייה מסביב. בית קפה/מסעדה יפיפיה ומיוחדת,לדעתי,והאוכל שם מצויין ותאמיני לי ניסינו כבר את כל התפריט,על קינוחיו המעולים
. ממליצה על חזה עוף בגריל(3 נתחים יפים) בתוספת, סלט ירקות וחסות ברוטב חומץ בלסמי או לימון ,עפ"י בקשתך ,בליווי פירה קטיפתי
חנייה ובשפע בסנטר עצמו.

למעלה