לאנטיתזה

nirsnoika

New member
לאנטיתזה

מברוק על האתר המושקע ועל זמנך, רואים שבאמת אכפת לך מהקהילה עזר לי מאוד ואני רק התחלתי לקרוא מרתק... באיזה אתר את מוצאת את החומר באנגלית?

תודה ../images/Emo8.gif

אני מחפשת כבר שנים מידע באנגלית על OCD מהאינטרנט בכל העולם. למעשה מהרגע שידעתי שיש שם למה שאני סובלת ממנו (1997)... לרוב אני אוספת bookmark-ים חדשים בלילה כשנוחתת עליי המוזה. למעשה התרגום ועריכת תוכן הפורום בתפוז הפכו להיות לי למשרה ותעסוקה. היות ואני לא עובדת כבר הרבה זמן מסיבות ומגבלות אוסידיות, אני רואה בזה התנדבות לכל דבר. והתנדבות "בקהילה" שלי. אני מאמינה בעניי עירך קודמים

IOCDF הייתה נקודת ההתחלה שלי למידע

(international OCD Foundation (IOCDF, כשהתחלתי הם היו אגודה בקונטיקט היום האגודה כבר בינלאומית, היא מציעה המון מידע שהוא הכי "מוסמך" כיום. מעבר לזה פשוט חיפושים בגוגל

nirsnoika

New member
מצווה מעניין

כמה אנשים כרגע שצופים באתר שלך ומבינים שמצאו מה יש להם ושיש דרך מוצא לצאת ממעגל המחשבות. האתר ממש בגובהה העיניים ואפשר להבין הרבה ולא סתם מונחיים פסיכיאטרים שנזרקים באוויר. אני רואה שאת טובה בתרגום אולי זה יעניין אותך אתרים שנקראים ''פרילנסרים'' (תכתבי בגוגול) את יכולה לעשות עוד קצת כסף בנוסף לזה גם לעשות מה שאת טובה בו לתרגם זה אתר שאנשים פונים אליו לכול מיני עבודות בינהן גם תרגום , עיצוב גרפי, בניית תוכנות ועוד.. אני לא יודע כמה זה אפקטיבי וכמה זה מכניס אבל מה יש לך להפסיד.

למעלה