לאנה

ד י י ז י

New member
לאנה

אני לא מבינה למה כולם כל כך אוהבים את לאנה. בנים אני יכולה להבין , כי היא מאוד יפה וזה כמו שהבנות אוהבות את קלארק , אבל אין לה אופי , היא הילדה הטובה שעושה כל מה שאומרים לה וזה מעצבן! אין לה תחביבים מסוימים (קלואי למשל , עיתונות) וניא סתם של כדי שתהיה משהי יפה ונחמדה שקלארק יעריץ. נ.ב - אני חדשה פה! אז היי כולם!

חחח היי!

מממ... לאנה היא... טיפה חסרת אופי בשלב זה, אבל אני בטוחה שהדמות שלה תתפתח. חוץ מזה שכבר היה את כל הקטע עם אמא שלהוהנאום של טקס הסיום אם אני לא טועה (זה היה לפני שהתחלתי לצפות בסדרה, אז לא ממש הקדשתי לזה הרבה תשומת
) אז בקיצקוץ... נכון חסר קצת אופי לדמות של לאנה... אבל נראה לי שאחרי הפרק עם הסודות שדברו פה, יהיה טוב.
(הלוואי שגם היא תגלה איזה סודדד!)

mishmesh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

ראית את הפרק האחרון
בוודאי שיש לה אופי
היא פשוט...בישנית...

ד י י ז י

New member
תודה..

ראיתי את כל הפרקים (איך לא?) אבל אין לה תחביבים , אין לה משהו שהיא שונאת כאלו אמרו לה תהי יפה ותשתקי...

קיר קמט

New member
היא כזאת מושלמת

איך אפשר לא לאהוב אותה ?! היא לא נודניקית שלא יודעת מתי להפסיק כמו קלואי הסתומה , היא נחמדה לכולם , היא פשוט מושלמת. לא יעזור.

SaberTooth

New member
מסכים עם כל מילה...

קלארק צריך לשכוח מלאנה ולהיות עם קלואי

Lizz

New member
וקלארק?

כמה אופי יש לקלארק? הוא ילד טוב באותה המידה, וכוחות-על לא מפצים על היעדר מוחלט של אישיות.

שאאאאלללללהההההה!

לא קשורה לשאר השרשור אבל שיהיה. מישהו יודע איך כותבים סמולוויל באנגלית? מהררר!

דייזי- אני אוהב אותך@

סוף סוף מישהו חושב כמוני!!! שלאנה היא סתם בובת ברבי בלי שום אופי רק יופי! איציק, הפרק האחרון היה רק תופעת לוואי חולפת- אחרי הכל היא חזרה לעצמה בסוף..

למעלה