לאנהי יש חבר חדש!!!!!!!!!!

TuTyBoP15

New member
חחחחחח כן אני ראיתי את זה מזמן

יענטו פרטים על הנובלה... חחח לפחות היו מביאים שחקנים שמשתווים במעט ליופי של סלסטה ועמנושש

סוכריה16

New member
כן.. צודקת!! אני חולה על עמנואל

וסלסטה בכלל- הכונפה הזו שזרקה את פונצ'ו בסרט שלהם יחד, וגרמה לו לרצוח אותה.. לא משתווה לסלסטה סיד המהממתתתת!! אבל השני חמוד, אומנם אין על עימנוש אבל הוא חמוד ( אם היו רוצים מישוו שמתשווה לעמנואל היו צרייכים את קיקה, או פןונצ'ו- אבל הם היו עסוקים בקלאסה ..)

TuTyBoP15

New member
כנסייייי

השחקנית שמשחקת את סלסטה בלהתאהב המקסיקני היא שיחקה בסרט של פונצ'ו?? אפשר תקציר על הסרט??? פליזזזז זה הסרט שהוא עם התלתלים המתוקים והמדהימים שלו??

סוכריה16

New member
כן זה זה

שיט ואחרי שרשמתי על כל מה שהוא מסופר נתקע !! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! זה כזה מעצבן!! כי רAשמתי מלא! עוד מעט אני אסביר שוב .. אבל בקיצור: היתה בת עשירה ובן עני שאהבו מאוד אחד תשני פונצ'ו ואחות של הבת לא סבלו אותו כי הוא עני.. והוא לא לרמה של הבת.. וניסו לסכסך.. בסוף הם עמדו לברוח ובשדה תעופה ]פונצ'ו בא עם רובה ובא לירות בו אבל היא נפגעה דיברו על הסרט במורדים עונה 2 מלא! ושם גילו את פונצ'ו- הסרט נורא הצליח והאו זכה לשחקן הכי רע ... כן.. כן.. אבל שימו לב גם לחואן דודף היה משוו רע בדמות, וגם מיגל בהתחלה קצת רע בדמות.. אבל שמה הוא פשוט אדם מתוסכל כזה...! ממש חולה על עצמו ושונא אחרים.. בגלל זה גם בהתחלה של 406 לא הראו אותו ממש, בגלל שהוא היה גם בסרט אז היה קשה.. אני האמת לא הכי אהבתי תסרט אבל אולי זה בגלל שלא ממש הבנתי מה הוךלך ותמיד הקפצתי רק לקטעים של פונצ'ו חח... אבל תרעיון אני מבינה שם

סוכריה16

New member
חחח הנה פה זה יאיר...

ונכנסתי לטב"עעע לפורום ומלא אמרו שלא אבל גם היו כאלה שאמרו שכן! חחח ונכנסתי לפורום שלו ביוניביסיון!! ואמרתי שאין לי מושג מי הוא אבל הוא דומה לשחקן אצלנו ואחת ענתה ואמרה שבאמת!! חחח שיש משוו..

TuTyBoP15

New member
אממממ...../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אני ראיתי קצת להתאהב...לא ראיתי קבוע...ראיתי שיצא....אני מתה שזה יחזורר שובב הלוואי ויאיר הזה נראה טוב..לא כמו עמנואללל אבל נראה די טוב... השניהה זאת שמשחקת את סלסטה המקסיקנית...לא אהבתי בכל.. סלסטה סידד נראית הרבה יותר טוב ממנה..

למעלה