לאנהי יש חבר חדש!!!!!!!!!!

netaleone

New member
לאנהי יש חבר חדש!!!!!!!!!!

החבר החדש של אנהי לאנהי יש חבר שקוראים לו יאיר והוא בן 25. בכתבה אנהי אומרת שהיא מאוד אוהבת אותו ושהוא רומנטי מאוד. נקווה שזה יצליח!! (מחר אני ישים את הכתבה...)

TuTyBoP15

New member
היא עזבה את מורד../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קה לה פאסה
שתחזור לכריסוששש חחחח

RobertaMia

New member
את מתכוונת ליאיר הזמר???../images/Emo2.gif

זה שזכה ב"אקדמיה" של המוסיקה??? אם כן אז הנה תמונה

TuTyBoP15

New member
הוא נורא מוכר לי....

הוא שיחק בנובלה כלשבי
יכול להיות
תפקיד אורח אולי

ליאת 406

New member
זה לו נכון ויאיר זה היה החבר הישן

יאיר היה החבר בין החברים הראשונים שלה וזה לו נכון כי היא אמרה בראיון שאין לה חבר ושלא ימציאו לה חברים ואם אני לו טועה יאיר היה החבר שלה אחרי שהיא גמרה אם אלכס סירונט משהו כזה פשוט אני לו זוכרת תשם שלו אבל בקיצור אני יודעת שאנהי עכשיו רווקה בקיצור אין לה חבר

סוכריה16

New member
הוא דומה לאורי אומנותי קופיייייייי

ואורי אומונתי זה יניב בטלנובלה בע"מ ולא יודעת כי הכתבה חדשה אבל רק בהכמשך נדע אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתת דייגו הגיע לבובה פראיתתתתתתתתתתתתתתתתת

TuTyBoP15

New member
יאאאא נכוןןןןןןןןןןן

בגלל זה הוא נורא מוכר לי... ודרך אגב זיהית בבובה פראית את פדריקו פריזר מפלוריסיינטה? חואן חיל נבארו שמו לא
זה היה ג'יאני..החבר של סרחיו שהתחיל עם מילי..

Ripelll

New member
מתי הוא היה???

בפרק של היום??? אני ראיתי ולא שמתי
...

סוכריה16

New member
זיהיתי את דייגין שלי והייתי שקועההה

אני מאושפזת על נטליה ועליו כזוג! הם כאלו יפיםםםםםםםםםםם!! הם הזוג הכי יפה ואני .. פשוט נמבתי!למרותש ראיתי תקטע הזה 1000000 פעמים, אוחחחחחחחחח הם צריכים להיות יחד תמידדדדדד!
הזוג הכי מתאים בעולם הזההההההההה ררררררררררררררררררררררר... וחחח.. כן זה היה החיל הזה.. אבל אף אחד שם לא שווה כמו דייגין1 יאללה דייגו! לחסל את איבו דאלההההההההההההה

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמה? מה הוא עשה שם??../images/Emo12.gif

יופי, עכשיו אני חייבת לראות מחר........

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלא, הוא לא דומה לאורי אומנותי

ממש לא........... ושמחה שאת מאושרת!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבתומנה שעכשיו שמת הוא באמת

טיפונת מזכיר אותו.. אבל רק טיפונת.............. אבל בתמונה של קודם.. הוא בכלל לא דומה לא!!

netaleone

New member
כןן...

הוא.....ויש לי תמונה שהם מצהירים על האהבה שלהם תלחצי על הקובץ...

eveligne406

New member
תפסיקו להמציא לאנני שלי חבריםם!!!

היא ר-ו-ו-ק-ה!! היאיר הזה היה חבר שלה פעם פעם לפני איזה שלוש ארבע שנים... ויש לי את הדרכים שלי לברר. וחוצמזה הוא באמת דומה לאורי אומנותי.... <.>

סוכריה16

New member
אגב- היאיר הזה היה

עמנואל אורטגה בגרסה המקסקנית של "להתאהב" - מי שלא ראה זה עם סלסטה סיד ומנואל- והמקסקנים העתיקו חחחחחחח... אז הוא היה שם עמנוש.. היה רוצה

למעלה