ישאנטנה פנימית
פ פלאפון ירוק New member 4/5/02 #1 לאנדרי שומר....... מה עם התחרות של המכשיר הכי יפה לא אמרת לנו מי הזוכה מי המכשיר הכי יפה?
א אלכס נ New member 4/5/02 #14 כן אני מבין זאת היתה שאלה רטורית. המטרה - לגרום למשתמש קצת לחשוב על הקרינה הקרובה כל כך.
א אלכס נ New member 4/5/02 #18 לא משנה. רק כתבתי את זה כדי שאנשים ישימו לב לקטע של הקרינה (מופצת במרחק כל כך מהראש). לתשומת ליבכם - אין אנטנה נשלפת. - זאת היתה הכוונה.
לא משנה. רק כתבתי את זה כדי שאנשים ישימו לב לקטע של הקרינה (מופצת במרחק כל כך מהראש). לתשומת ליבכם - אין אנטנה נשלפת. - זאת היתה הכוונה.
פ פלאפון ירוק New member 4/5/02 #19 הבנתי אותך אבל אם אני לא טועה אין הבדל בקרינה בפלאפון עם אנטנה או שבלי אנטנה
א אלכס נ New member 4/5/02 #21 פה אני חייב לתקן אותך: יש הבדל ענקי. אם אני לא טועה זה הולך כך (לפי חוקי הפיסיקה): לפי המרחק שאתה מתרחק ממקור הקרינה, הקרינה קטנה בריבוע. דוג: אם היית מרוחק ב 1 ס"מ ועכשיו אתה מרוחק ב 3 ס"מ, אז הקרינה תקטן פי 9!!!. תתקנו אותי בבקשה אם אני טועה.
פה אני חייב לתקן אותך: יש הבדל ענקי. אם אני לא טועה זה הולך כך (לפי חוקי הפיסיקה): לפי המרחק שאתה מתרחק ממקור הקרינה, הקרינה קטנה בריבוע. דוג: אם היית מרוחק ב 1 ס"מ ועכשיו אתה מרוחק ב 3 ס"מ, אז הקרינה תקטן פי 9!!!. תתקנו אותי בבקשה אם אני טועה.
פ פלאפון ירוק New member 4/5/02 #22 לא הבנת למה התכוונתי אני התכוונתי שאם אני לא טועה הקצה של האנטנה שהיא נפתחת כמו ב סטרטק אז זה מולך את הקרינה למכשיר ובכך אין ממש הבדל אבל יכול להיות שאני טועה
לא הבנת למה התכוונתי אני התכוונתי שאם אני לא טועה הקצה של האנטנה שהיא נפתחת כמו ב סטרטק אז זה מולך את הקרינה למכשיר ובכך אין ממש הבדל אבל יכול להיות שאני טועה
פ פלאפון ירוק New member 4/5/02 #3 הוא עלה בכלל? אתה יודע אוליי איזה מכשירים עלו לגמר? ואם כבר אז בטח ובטח שה M50
מ מ ס ט י ק New member 4/5/02 #7 מסכימה עם ערן.. שני המכשירים שהוא שם יפים.. אבל אני אוהבת את שלי.. 3310
פ פלאפון ירוק New member 4/5/02 #10 חחחחחח קרעת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש לך יציאות טובות