לאנגלים שמבינים,

gugu12

New member
לאנגלים שמבינים,

אנו (משפחה עם 2 ילדים 5,8) מתעדים לעבור לאיזור לונדון בעוד מס' חודשים ומאוד אובדי עצות היכן לגור מבחינת אזור/עלות.איזה איזורים נחשבים לטובים באיזור לונדון אפילו בפרפרים הרחוקים מבחינת מגורים וחינוך לילדים ? ראיתי מחירים באיזור צפון מערב לונדון (HANDON לדוגמא) מדובר ב 1000 ליש"ט לחודש ???? האם אלו המחירים באמת ??? אשמח לכל מידע בנושא ובכלל על לונדון ,המון תודה.

tulkin

New member
אם תמצאו דירה ב1000פאונד לחודש

שטובה למשפחה עם שלושה ילדים (כלומר - 3 חדרי שינה לכל הפחות), שהיא במצב טוב ובאיזור טוב (והנדון זה אזור לא רע בכלל) - תקפצו על המציאה. באמת. אני מניח שתצטרכו לשלם יותר (יותר בכיוון של 1500)

jinjit

New member
מצטרפת לשאלה..

אנחנו מתלבטים אם לגור בלונדון או מחוצה לה (מקום עבודה צפוי SLOUGH). .מחפשים דירה מרווחת או בית באזור ה- 1200פאונד שיהיו בו 3 חדרי שינה. מה נחשב לאזור טוב בלונדון עצמה שעומד בקריטריון?

Woking

New member
שקלתם לגור מחוץ ללונדון?

בלונדון תשלמו יותר על שכירות וגם על נסיעות. זה עניין אישי, אבל אני מעדיף לנסוע מרחק קצר לעבודה בימי השבוע, ומדי פעם כשרוצים, לנסוע ללונדון בסופשבוע. Slough היא על הפנים, אבל סביבה יש מקומות מאוד נחמדים (Maidenhead, Marlow). ככה גם תהיו באמצע בין לונדון לרדינג שהיא גם עיר נחמדה לקניות ובילויים. הרבה אנשים נעולים על לונדון, וזה לפעמים מחוסר הכרות, ולא תמיד זאת האופציה הכי נכונה. דרך אגב, אם אתם מחפשים קצת יידישקייט אז במיידנהד יש גם קהילה רפורמית מאוד פעילה.

jinjit

New member
תודה על המידה ועוד שאלות

ניסיתי למצוא מחירים לנסיעה בתחבורה ציבורית ולא ממש המצלחתי... נניח שאני מתכוונת להשתמש במעין חופשי חודשי ממיידנהד לסלאוו.. כמה זה אמור לעלות בחודש? ושאלה נוספת- הוצאות טלפון? מאחר ושנינו נצטרך לרכוש נייד באנגליה.. יש למישהו מושג?

Woking

New member
../images/Emo70.gif נא לא לפרסם מספרי טלפון בפורום

בשביל זה יש מסרים.

למעלה