לאן פני מועדות..?!

princesa4

New member
לאן פני מועדות..?!

• אוףףו princesa4 ו 06:01 | 09/11/07 אני רוצה לספר לכם שאחרי הייאוש שהיה לי למצוא עבודה מתוקף תפקידי חיילת משוחררת , אבא שלי סידר לי עבודה במפעל שלו] עכיו בהתחלה בעל המקום שם לר רצה לקבל אותי משום שלטענתו הורים וילדים לא יכולים לעבוד באותו מפעל. בנתיים אני בגדר זמנית שם אבל אין לדעת. העבודה סבבה שם אבל יש בעעייה של הפסקות . מוקצבת לנו הפסקה אחת של 45 דקות ביום ואני לא אוהבת את זה שמקציבים לי הפקה כזאת גדולה במקום לחלק לכמה הפסקות . בתאבון שלי נקטע בזמן ההפסקה ואח"כ אני מתה לאכול וזה מסיח את דעתי .אני עובדת 12 שעות ביום מ8 בבוקר ואני נמתעוררת ב5 וחצי כל פעם. בבוקר אני לא אוהבת לאכול אבל אני מאלצת את עצמי כי אחר כך אני יודעת שאני ארעב ו בעבודה לא כדא לי כי יש רק הפסקה אח בלבד. במחלקה שלי יש מצלמות כך שאני לא יכולה חלחפף לא בעבודה ולא לאכול אפילו תפוח. חוץ מזה , אני לא יודעת למה הסכמתי לעבוד שם אולי בגלל לחץ של ההורים . אמאש לי טוענת שאני ציכ כסף כדי לקנות מעיל[אני צוחקת כל פעם בפנים מבלי לומר לחה שאני לא צריכה מעיל אם אני אשב בבית בחורף ויש לי מלא מעילים קרועים או לא זה לא מדאיג אותי]. אמא שלי לוחצת אלי שאני יושבת לה על הגב אבל אני מרגשיה שאני לא ממצא את עצמי איך אני אמצא חברים או חבר במפעל שאני נמצאת בו מחצית מהיום עם אנשים מנוכרים . אני כועסת נורא שכול הרוסיים תפסו את המפעלים ורע לי!!! אני לא יודעת למה אני בכלל עובדת בפרך הזה.. כשאני מסרבת לעבוד אמא שלי אומרת שהיא לא תקנה לי מה לאכול אפילו כך שמופעל עליי לחץ מכל הכיוונים. אני לא יכולה לראות את עצמי לומדת בקרוב . אין לי חברות . אני לבד . אין לי למי לבוא בסופי שבוע. אז בשביל מה אני יעבוד. אני לא רואה טעם לחיים שלי , הם כאלה ריקים. חיפשתי לעבוד עם צעירים ואני עובדת עם נשים בנות 40+ רוסיות שהן בכלל לא בראש שלי!! מה אני יעשה עם חיי לזעזל . אפילו לטוס לחו"ל לא יהיה לי עם מי אם אני ירוויח כסף. אמא שלי מפסותה שעכשיו אני אלביש אותה אבל לי זה לא סיבה למסיבה. אני בדיכאון . אין לי סיבה ממשית לעבוד. אני לאט ממצא את עצמי בכלל. אל תשפטו אותי לרעה. מזה זמן אני חושבת על זה ורע לי..

princesa4

New member
ובנוסף לכך..

אני חייבת עצות דחוף.. לא פעם נתקלתי בתופעה כזאת .. אני חיילת שמוחררת והיוום בדרך הביתה , היה לי טלפון ממספר חסוי..כמובן שעניתי ואז בקרע שמעתי קול מעוות לא היה לי ברור אם של גבר או אישה שאמר משהו על החיל שלי , אפילו לא שמעתי את המתקשר טוב כי הוא היה מעוות בדיבורו ובנוסף לכל היתה רוח ולא שמעתי טוב. המתקשר דיבר בשפה גבוהה טיפה ודרש שאני אתייצב בבסיס!!!~ ככשאלתי מי זה ? שוב היה קול מעוות בצירוף מנגינה משונה . אני חייבת עצות איך להתמודד במצבים כאלה. האם אני יכולה דרך חבת הפלאפון לברר מי מתקשר אלי??! האם אני יכולה להפחיד את אותו האחד שנישא לצחוק על חשבוני..? אני חייבת לציין שכשהייתי בצבא גם התקשרו אליי ככה בקול של חייזרים אבל בצירוף עם מס אבל אותו האחד לא ענה לי אף על פי שהתקשרתי בכל השעות כולל לילה ולא ידעתי מה לעשות . קיצאר ניתקתי לו והוא התחיל להתעצבו בצירוף הקול המעפן הזה. אני שוקלת לערב את המשטרה אבל אולי זה אחג הבנות שהייתי בקשר מהבסיס אני לא יכולה לדעת. אי אני יכולה לענות בצורה כזאת שימחיש להם שאני לא קונה את הבולשיט שלהם שאני חייבת לבוא לבסיס מבלי שיתנו לי 1001 סיבות.

אל תתיאשי, תהיי עצמאית

מה שאני עשיתי אחרי הצבא (שבוע וחצי אחרי השחרור) היה לנסוע לאילת. אמנם לא ידעתי לאן מועדות פני, אבל זו הייתה תקופה שמאוד עזרה לי לבטחון ולעצמאות. עבדתי עבודה מועדפת במשך חצי שנה בבתי מלון, המלון נותן לך מגורים בסכום סמלי, אבל אח"כ ניתן לשכור דירה לבד או עם שותף, כשכ"ד הוא לא כ"כ גבוה. עצם זה שאת גרה במקום שהוא רחוק מהבית ולא באותה עיר של ההורים נותן לך ביטחון, כי את לומדת להתמודד עם דברים בעצמך. את לומדת איך לנהל את החיים בעצמך, לחיות לבד, את מכירה אנשים ויש סיכוי טוב גם להכיר בן זוג שם. אני הכרתי את חבר שלי בעבודה, די מהר, למרות שהייתי ביישנית. העבודה עצמה יכולה להיות טובה יותר או פחות, אבל לפחות זו עבודה עם אנשים בגילך. ואחרי שסיימת את המועדפת אפשר למצוא עבודה די בקלות במקומות אחרים שהם לא בתי מלון. עזבתי לפני כמה חודשים את אילת בשביל ללמוד, ולמרות שהיה ברור שאני לא אשאר בעיר הזו, כי אף אחד כמעט לא נשאר לגור בה, אני מתגעגעת.

נאזית

New member
אני אגיד לך בדיוק לאן פנייך מועדות

שלום לך נסיכה, הדברים שיאמרו כאן יאמרו בתור עצה ידידותית בלבד, את יכולה להחליט לקחת את זה/ לא לקחת את זה. א. זה החייים שלך ורק שלך ואם תחליטי לא לקחת אותם בידיים את לא יכולה להאשים אף אחד בכשלון שלהם ב. אם תשבי בבית ותבכי שאין לך חברות הן לא פתאום יצצו משום מקום, צאי תבלי תכירי אנשים תשתתפי בפעולות חברתיות ותשקלי אפילו להתנדב בארגון כלשהו כדי להגדיל את חוג החברים שלך. זכרי! אנשים לא אוהבים/ רוצים להיות חברים של אנשים מדוכאים ובכיינים. חייכי אל העולם ותראי עד כמה הוא יחייך אלייך בחזרה. ג. אני ממליצה בחום לחפש מקום עבודה עם אווירה צעירה , כדי שתוכלי גם להכיר חברה מהעבודה וגם אולי לקוחות . שוב כסף הוא לא הכול בחיים ולמצוא עבודה כל אחד יכול זאת לא בעיה גדולה, נראה לי שכל דבר עדיף מהמפעל הזה ד. לגבי הטיול , לכי ל"למטייל" ותלי פתק שאת מחפשת שותף/ה לטיול או שתפרסמי בפורמים פה בתפוז. בהצלחה נאזית

princesa4

New member
אוףף

אני לא יודעת מה יש לי ולמה זה קורה לי. כבר מההתחלה ביו השליישי בעבודה , אחת העובדות נטפלה עליי למעשה אף מהיום הראשון עיי שאלת שאלות אישיות שלא לעניינה על מנת ליצור רושם שנוצר לה. הייתי אדשיה כזאת וניסיתי לא לדבר על עצמי בכלל אלא עניתי "בכן " או לא". קיצר , אותה העובדת שמתי לב שנטפלת על כל תנועה שלי בעבודה[ אני אורזת פלטות שונות ומנקה אותם בסכין וכדומה ]. היא מאוד אגרסיבית ותמיד תוקפת אותי עיי כך שאומרת שמה שאני עושה לא נכון , מורידה לי את הביטחון העצמי לקרשים . תתארואת עצמכם למשל בסיטואציה שהיו נותנים להם לבצע מטלה מסויימת והייתם עושים אותה אבל משיהו מהצד היה מזלזל בהם ומשגיח עליהם ואף אומר להם משפטים כמו " מי מנקה אצלך בבית בקול זועפני ? למשל כשאתם הייתם מפילים איזה חתיכת נייר . אותה האישה שעבדה איתי עד כה , הוציאה לי את כל המיץ.!! גם ככה היה לי קשה להסתגל למקום שכזה ועוד היא נחתה עליי בדייקנות ועל כל טעות קטנה שהייתי עושה למשל היא הייתה מונעת ממני בשלבים את העבודות בעבודה בטענה שאני לא מסוגלת לבצע אותם[ פעוות פשוטות]. אני מודעת לככה שאני שואלת הרבה שאלות על איך לבצע עבודה וזה קצת מרתיע ואפילו קיבלתי העה ממישהי "שאנחנו לא בגנון , ושאין זמן לבזבז על הסברים שכבר הוסברו]. כשאני שואלת שאלות אז אני חסרת עמוד שדרה ושאני מנסה לא לשאול הם עוקבים אחרי ומעירים לי הערות ושולחים לעבוד במחלקת אחרת ]של אבא שלי] היום אותה העובדת הסיטה את תשומת לב כל העובדות ואפילו של האחראיתש לי שפנתה עליי ואמרה לי שמחר אני מתבקשת לא להגיע אף על פי שאני נשארתי כל יום מיום שלישי שעבר 12 שעות מהיום הראשון, יש לי תפסיה איטית ואני לא מרוכזת וזה הבחנתי אפילו בטירונות כשכולם היו צריכותלהגיד משפטים כמו " נשק , פרוק , בדוק ונצור המפקדת .." אני שחכתי הכל ותפקדתי רע. לדעתי כל העבודה שעשיתי שם עשיתי אותה טוב . נכון , אולי היו לי סטיות פה ושם וטעיתי פה שום אבל לדעתי אם הם היו באמת רוצים עובדים קבועים [כל כמה זמן מפטרים או מפטרים שם עובדים ממגוון סיבות] , ה היו מעלים עין ואולי אף ממשיכים להעיר לי על מנת שאני אשתפר ולא בצורה כזאת לפטר אותי. מאוד נפגעתי ועוד לאור העובדה שהיא בקושי רואה מה אני עשיתי שם אבל מסתמכת על מה שהם אמרו.. לאחר שהיא אמרה לי אזת זה נשארו עוד שעתיים מעבר לשעות המנינמום שזה אומר 12 שעות ולמזלי דוןוקה בשעתיים האלה נשארו בחורות ממחלקה השנייה ושמכתי שהם העירו ליי אבל לא תקפו אותי אבל מה זה משנה גם ככה אני לא יעבוד שם ולא נרא לי שאבא שלי יכול לעשות משהו בנדון. גם אם אני יחזור לשם אני כבר על הכוונת והעובדת ההיא תשים עליי כל הזמן ץץ אניעצובה מאווד .. היו קיבלו 2 בנות חדשות . אחת חיילת משוחרררת , אחת מבוגרת אישה רוסייה ועוד איזה שתחליף אותי מחר [ראיתי אותה בסוף היום]... אני זקוקה לעידוד

wild orchid

New member
רוסים אכלו לי

רוסים שתו לי... רוסים גם לקחו לך את החברים אולי? נורא כייף לשבת ולהאשים את כל העולם ואחותו בחוסר מעש שלך,נכון?מה נראהלך,שתשבי בבית של אמא ותגרבצי כל היום ועבודות יבואו אליך לבד?!תזיזי את הקבינה של משאית שלך מהכיסא ולכי תחפשי עבודה שתתאים לך.רוצה עבודות עם צעירים?תרדי לאילת תעבדי במסעדות,בבתי מלון (חלקם נותנים דיור אפילו).שירותי לקוחות למיניהם מלאים בצעירים ובדרך כלל יש תנאים סבבה. קשה לי להאמין שתעשי משהו עם עצמך,את מאלה שמעדיפים לשקוע ברחמים עצמאיים ולהאשים את כל העולם ואחותו בצרות שלהם..

למעלה