לאן נעלמתם?

mariana

New member
שלום אני פהה

עכשיו הגעתי מה שלומך? אני ברוגז איתך בגלל שלא רצית שאני ואאיאל נבוא אלייך, עד שהוא לוקח אותי לאיזה מקום ואת אמרת לא! עכשיו לא תיהיה לי היזדמנות לבוא לראות אותך. אהההה ניזכרתי מחר אני ברומיאו בראשל"צ רוצה לבוא? אני יהיה שם בלי אריאל

mariana

New member
מאמי לא לכעוס

אני הולכת מחר לרומיאו, רוצה להיצטרף? זה לא רחוק לך? אני שאלתי את לירי כי היא גרה ממש קרוב. אני אשמח עם תבואי מחר נעשה חיים.

Queen Of Love

New member
בטח

כבר הייתי עם הפי´גמה של הדובים
חחחחחחחחחח מה את עושה ברומיאו מחר? איזו בליינית קטנה
יש לי פסיכומטרי, אז אולי אחרי השיעור אני אהיה בקשר איתך

mariana

New member
דודה שלי חוגגת יום הולדת

וכל הילדים הקטנים יהיו שם, עושים לה מסיבת הפתעה והוזמנתי אז לא נעים לי לא ללכת. אז תבואי מחר?

Queen Of Love

New member
מרינוששש

אני אבוא, אבל אם יעשו לי גם מסיבת הפתעההההה גמני רוצההההה אולי את ובלאק רוס תעשו לי גם מסיבת הפתעה

mariana

New member
נו שירן את באה?

ולך לירי אני אעשה לך מסיבת הפתעה ביום הולדת שלך, אני מבינה שיש עוד חוש וחצי בערך עד אז.

mariana

New member
אני בכייף למה לא????

אני אשמח שיהיה עוד מפגש פורום. אבל יש לי רעיון שזה יהיה באיזה בית קפה, כי חבל להרוס בתים של אנשים אחרים
מאו או אנחנו נבוא אלייך מה את אומרת?

Queen Of Love

New member
ב-1 לדצמברררר

עושים לי מסיבה לסיום הפסיכומטרי קבענוווווו?????
אני רוצה לראות שמישהו לא יבוא!!!

מאו יין

New member
אין בעיה...

לרשותכם עומדת דירתי-דירת חדר בקושי עם חלון אחד וכלב....רוצה??? אני דווקא חשבתי לארגן פיקניק ביער בן שמן או אחר או בים או באחד הפארקים, מה את אומרת?? במקום להוציא כספים על בתי קפה ולהרוס לאנשים את הבית... אגב ג´ס- הרסנו לך ת´בית???? סתאאאאאאאאאאאם........

Queen Of Love

New member
../images/Emo9.gif נו....מאו ../images/Emo54.gif

אני לומדת קשה, אני חושבת שמגיע לי שתחגגו לי את היום המיוחד שבו אני אסיים עם הבחינה המעיקה הזווו

בת ה י ם

New member
../images/Emo124.gif כמה רעששששש

איזה הספק אני עובדת וגם 1/2 מבואסת איש יקר לליבי (תרגעו לא מכאן חחחח) נעלם...הפלא´ לא זמין......וישנה שתיקה רועמת..... אווווווף מחבקת את עצמי חזק ונרגעת..... (ההורוסקופ של תפוז אמין?)

מאו יין

New member
ההורסקופ של תפוז אמין??

לא...הוא המן....הרשע............. ממלה את מדוכדכת ?? לא נראה לי שהורוסקופ יעזור... אולי זה יעזור לעודדך???

למעלה