לאן נעלמתי???

לאן נעלמתי??? ../images/Emo3.gif

אוף, נעלמתי... זה קורה לטובים מבינינו! אז כן, אני חי. אומנם לא הייתי בבית כבר תקופה דיי ארוכה,אבל אני משתדל להגיע למחשב פעם ביומיים-שלושה... בזמן הזה, חקרתי את רמת-גן ביום העצמאות, אבא שלי עבר ניתוח, הצלחתי להרוס קשר עם חבר "טוב" מהישיבה (בכוונת תחילה, הוא בנאדם פשוט... מגעיל!!!
) וגם לשמש כחוקר פרטי בכמה עניינים
חיים תוססים, אכן. ולמה אני שולח הודעה ב-7 בבוקר?
כי אנ'לא בבית כרגע, ישנתי אצל חבר שלי.^^ ראינו אתמול 'הקוסם מארץ עוץ' בגרסה של שנות ה-30.. ממש יפה!!! איןלימושג למה קמתי בשעה כזאת כדי לבוא למחשב, אבל הוא עדיין ישן (והמקלדת הזאת עושה לי צרות
)... מישהו היה אתמול במפגש של בת-קול? תיכננתי להגיע, אבל בסוף ביטלתי... בגלל שהלכתי אמש למשרדי תפוז, מטעמים מסוימים.
ו... השארתם לי מלא חומר לקרוא ע"ג הפורום, וואו... ל'יודע אם אספיק, חחחח... ובנימה אופטימית זו (וגם כי המקלדת מעירה את הבחור פה...) שתהיה לכם שבת שלום!

Nחמן

New member
שלום לך, אביאל

האמת התגעגענו אליך. הפורום בלעדיך הוא לא כמו הפורום אתך. אומנם הצטרפו מאז כמה חדשים וטובים אבל עדיין חסר ה"טעם" שלך. אני מאחל לך ולאביך ולכל עם ישראל המון בריאות ובוא כבר לבקר בירושלים. שבת שלום גם לך!

מרי לנ3ח

New member
אוף, נעלמת!!

עם מי הרסת קשר? ההוא עם השיחות? בלעכס! אגב, אני רוצה שתספק לי מידע אודות $^^%*^ יש מצב?
הא.. ואיפה בסוף אתה עושה שבת? טוב, אני אתקשר אלייך וזהו. ביי מאמי, שבת שלום!

חח...

כן, הרסתי ת'קשר עם ההוא מהשיחות. ימחשמו, זבל מטומטם שכמותו. מידע אודות @$^^ אתה לא תקבל
הוא בארון. נראלי. אנ'לא בטוח. ועושה שבת אצל אחותי^^ כרגע מחובר ממנה. שבתשלום.

למעלה