לאן נעלמים עלי השלכת?

לאן נעלמים עלי השלכת?

יום מושלם בוושינגטון, שמיים כחולים כחולים, שמש מלטפת, והעצים בסוף השלכת. ופתאום שאלתי את עצמי: לאן נעלמים כל העלים? מה קורה להם? אולי יש באיזשהו מקום ביקום מין ערימה ענקית של עלים אדומים וחומים וצהובים וסגולים וכתומים? זה בטח מחזה מרהיב! או שמא בחצות הלילה גרמלינים קטנים יוצאים ממחבואם ואוכלים אותם? ואולי מעבירים את העלים למקסיקו, כי תמיד אני רואה מקסיקנים אוספים אותם? אנא, עזרו לי לפתור את החידה!

Yaniv-DC

New member
בוא הנה... תתקרב..קצת יותק קרוב...

יצאת החוצה שאתה אומר יום מושלם? נכון, שמיים כחולים בלה בלה בלה. את מי בדיוק מלטפת השמש? את המעלה ורבע שיש בחוץ? רוחות של 15-25 מייל לשעה עם משבים של 35 מלטפים את מי? את מה? את האוזניים שרוצות ליפול? קפאתי בדרך לעבודה, קיללתי את העולם ואישתו בדרך חזרה. אשר לעלים - אני בטוח ששמונים אחוז מהם נמצאים על האוטו שלי.

Yaniv-DC

New member
אל תשכח להציץ

מהחלון ב-11:30 בלילה ובחמש ומחצה בבוקר, סופת מטאורים תוכל ללטף אותך ביחד עם ה-26 פרנהייט.

nirnir1

New member
ולנו יש פלאפל - וגם המון שמש../images/Emo42.gif

כן בארץ יש "כמעט חמסין", בצהריים נמדדו בתחנת מתב"ג , 29 C כעת 1700 יש 24C פשוט מזג אויר מ-ד-ה-י-ם, לסוף נובמבר, סוף סוץ משהו חיובי כאן, במיוחד ששומעים על הרוחות בוושינגטון מיניב, ועל שלג בטורונטו מחברים.

Yaniv-DC

New member
ולי נותר לקנא בחברים מ-LA

שחוץ מה-80 פארנהייט היום ו-88 מחר - יש להם גם מלא בלונדינים.

ומה רע בפלורידה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

76 מעלות פרנהייט ו
עליזה כבר לא טוב??

Yaniv-DC

New member
אההה...

כל דבר עליז תמיד טוב, אם כי פלורידה אהובה עלי הרבה פחות מ-LA. ושוב - ב-LA יותר בלונדינים

מה יש לעשות באל איי

חוץ מרולר בליידס בביקיני בטיילת?
ולי באופן אישי בלונדינים לא בהכרח עושים את זה, אבל מי שאל אותי בכלל

נכון מאוד

הגשם היחיד שצפוי בארץ יהיה כנראה של בקבוקי מים מינרליים. כנראה גם שכולם יקנו אותם מהכסף שאין להם, כי התפלת מים אינה בראש סדר העדיפויות של המדינה (למרות שבלי מים אין חיים). וזה בלי להזכיר בכלל כמה כיף זה שיש 4 עונות בשנה ולא רק אחת.

אגב מים מינרלים

מישהו זוכר את ההתנפלות על בקבוקי המים כשהודיעו על זיהום מי השתיה? החייתיות של האספסוף מהווה דוגמא נפלאה לאחווה המדומה ששוררת בין אזרחי מדינת ישראל. אנשים השתלטו על ארגזים שלמים והתנהגו, תסלחו לי, כמו בני ז***ת. למה שמישהו ירצה לגור במקום שבו לא מוכנים לחלוק עמו משהו בסיסי כמו מים? ובל נשכח את אותם בעלי פיצוציות וקיוסקים שנצלו את מצוקת האנשים (כולל הורים שהיו צריכים מים לצורך הכנת פורמולה לתינוקות) והזניקו מחירים בצורה מעוררת קבס. חמדנות מהצורה הכי מגעילה. יש כמה פסוקים מענינים בחלק מספרי הנביאים שמתארים תקופה דומה. אבל מה להגיד - יש לנו ארץ נ-ה-ד-ר-ת!

האמת מקס, כשזה מגיע לזמני מצוקה

האמריקאים לא יותר טובים מבחינה אחת: גם הם ינצלו את הזמנים הקריטים ויגבו מחירים אסטרונומיים.אני עברתי בפלורידה ב-24 לאוגוסט 1992 את ההוריקן "אנדרו". אני לא אשכח כמה הפקאות מחירים היו פה למצרכים בסיסיים כדוגמת קרח...מצרך שעולה פה דולר לחבילת קרח גבו $10 ויותר...אנשי מקצוע ניצלו את העובדה שאנשים נשארו ללא גגות וגבו מחירים פי 10 ויותר ממחירי יום יום...אפילו חנויות ורשתות מזון העלו מחירים בצורה מאוד גדולה עד שהתובע המשפטי הוציא הודעה פומבית שמי שייתפס בהפקאת מחירים ישלל רשיונו. מצד שני אני מוכרח לציין שביום הראשון לאחר הסופה היה דיי באלגן כי הרשויות לא היו כל כך מוכנות לטפל בהרס הגדול אבל ברגע שהביאו את הצבא לאחר יום יומיים היה ממש סדר מופתי בחלוקת המים והמזון לאלה שהפסידו את כל רכושם.

אבל...

אף אחד לא טוען שהאמריקאים מצטיינים בעזרה לזולתם או בידידות מופלאה לסובבים אותם. לעומת זאת כן טוענים את זה חזור וטעון לגבי החברה הישראלית, ולכן זה נושא ראוי לציון כאן. כמו שאומרים: "כלב נשך אדם" זה לא חדשות, אבל "אדם נשך כלב" זה כן..

לא עוסק בהשוואת תרבויות

אני לא משווה בין התרבות הישראלית לזו האמריקאית, אלא רק את אכזבתי מההתנהגות של הישראלים, ומכך ש"כל ישראל חברים" זה היה (אולי) פעם. האגדה שישראל היא המקום היחיד שבו <מלא את החסר> חייבת להתנפץ.

פרטים מדהימים נוספים

היום הצצתי וראיתי שאוספים את כל העלים לשקיות שחורות מפלסטיק, מהסוג שבדרך כלל משתמשים לגופות. לדעתי יש פה מזימה נוראית. דווקא אנחנו בתור יהודים צריכים להיות רגישים לדברים האלה, לא? אני מבקש, אם למישהו יש פרטים נוספים לגבי העלים המסכנים... לאן הם נעלמים? זה מתחיל להיות מפחיד!

Yaniv-DC

New member
צ´מע...

בשבועיים האחרונים הכרתי כתב של NBC12 (ריצ´מונד), כתב של פוקס 5 (וושינגטון) ויש לי גם אחד כזה במשרד. אולי אני אציע להם לעשות כתבת תחקיר
הכרתי גם בחור אחד שנראה לי כוסון מדי בשביל להסתובב ככה סתם חופשי ברחוב. ואז התברר לי שהוא הצטרף זה עתה לאופרת הסבון של CBS בצהריים As The World Turn. יאאאאאאאמי. אבל הוא לא יוכל לעזור בתחקיר.

למעלה