לאן נעלמו ניבין ואסהאלה

לאן נעלמו ניבין ואסהאלה

זמרות מצוינות שחבל שנעלמו . המוסיקה לא מתחדשת אין אלבומים חדשים מה עם שרון זריהן תמיר סולטנה יוסי עדן שימי מיזרחי ירון כהן אבי ביטר יובל פרי אין חדש מה לשמוע

צודק../images/Emo45.gif

כבר הרבה זמן שלא שמעתי כלום עליהם.. באמת אין שום דבר חדש לשמוע.. תשמע זה לא ההרבה כסף היום להיות זמר, אולי יש כאלה שכן, אבל בינינו מי יקנה את הדיסק המקורי שלהם?

כולם חיים ונושמים

זה שאתה לא בעניינים זה משהו אחר לכמה מהם יצאו אלבומים חדשים בחצי שנה הקרובה אם תרצה יותר פירוט אשמח לעזור

אצבעות עבות אין לך מושג במוסיקה

אני יכול לעשות לך בית ספר בכל הנוגע למוסיקה מיזרחית ובכלל במוסיקה . תגיד לי לאיזה מהז'אנר הטורקי יצא אלבום לאחרונה נראה תגיד . ואל תגיד לי מושיק עפיה קובי פרץ וגם לא כפיר עטיה . בוא נתחיל . ניבין -כבר 3 שנים בלי אלבום. אסהאלה-4 שנים בלי אלבום. שרון זריהן-4 שנים בלי אלבום. יוסי עדן.-3 שנים תמיר סולטנה -5 שנים בלי אלבום . קוקו מאילת -6 שנים בלי אלבום. שימי מיזרחי - 7 שנים בלי אלבום . תומר חן-5 שנים בלי אלבום . זה שהם מופיעים בכל מיני מועדונים קטנים זה לא אומר שהם הרצנו שמרצנו זה לא אומר שהם חיים ונושמים . אז נכון אבי ביטר ראובן המלאך רינת בר הוציאו בשנה האחרונה אבל עדין זה לא זה . הבנת את זה ג'ונסון אז לפני שאתה יוצא כאן לאנשים תבין מה קורה .

טוב ככה אם אתה משוויץ

אולי אתה יודע אבל חצי מהזמרים שכתבת הוציאו בשנה וחצי האחרונה דיסק אחד לפחות אבל תשובה ממני אתה בטח לא תרצה כי אתה מבין גדול במוזיקה שב שב בשקט יש לך שנות אור ללמוד ממני אל תגיב כי אתה לא שווה תגובה

חחחחה מה קרה אין תשובה

אני מבין שההגנה הכי טובה שלך היא ההתקפה . אבל אתה יודע שאני צודק כי עשיתי לך בית ספר ולכן אין לך תשובות . תראה אני לא יודע בן כמה אתה אבל נראה לי ילד שלא עבר את גיל 20 . אני רק יכול להגיד לך שאני הייתי מבלה במועדונים מיזרחיים אתה עוד לא נולדת . ואף אחד מהזמרים האלה שרשמתי אף אחד לא הוציא אלבום לא ניבין לא אסהאלה לא שרון זריהן שימי מיזרחי תמיר סולטנה תומר חן יוסי עדן אף אחד מאלה לא הוציא אלבום בזמן האחרון שנינו יודעים זאת או שבעצם רק אני כי לך אני מבין אין מושג במוסיקה . תמיר גל אבי ביטר רינת בר וראובן המלאך הוציאו בשנה האחרונה רק דיסקים . אני מקווה שלמדת משהו ממני

תשמע טוב טוב פספוס

חצי מהזמרים שכתבת הם חברים טובים שלי במיוחד אבי הנשמה הם הוציאו אלבומים לא אתן לך את הזכות שאגיד לך מתי מה השם וכולייי אני מבטיח לך שאני צודק במליון אחוז נכון תמיר סולטנה לא הוציא אלבום לאחרונה אבל ניבין ?תחפש ותראה שהוציאה לפני שנה וקצת יוסי הוציא יחסית לא מזמן אבל אתה תחייה בשלך וכפרה תבדוק לפני שאתה רושם כי אם תרצה חומר שלהם ותפרגן לי אתן לך ברצון חבוב אם אתה מכיר את המועדון של אבי ביטר אתה מוזמן לבקר ואני אוכל בקלות לסדר לך כניסה בחינם קוראים לו ביטר בר בראשון תלמד לפרגן ולא לעקוץ אותי

כל ילד כאן נהיה מבין מוסיקה כמו האצבעות הזה

משחק אותה מבין והכי מעצבן שהוא כאילו יודע שהם הוציאו אלבומים אבל הוא לא רוצה לרשום כאילו אני מבין אבל לא נותן אינפורמציה . כל זה מגיע מתיסכול שלו הרי כולנו יודעים שניבין ואסהאלה לא הוציאו אלבום הרבה שנים כנ''ל כל הזמרים שרשמו כאן יוסי עדן הוציא לפני שנה וקצת אלבום שנכשל . כל המוסיקה שלנו על הפנים ואת זה כולם יודעים . בוא אצבעות תן לנו שמות של אלבומים חדשים במיזרחית הבכיינית נו נראה .

תשמעו כולכם אם אתם חושבים שאני לא מבין פשוט

תתעלמו אני את שלי יודע ודייייי תדלגו הלאה כולם יודעים שמוזיקה בירידה חזקה כי כל הטקסט כבר חוזר עליו הדוגמא הבולטת ביותר מהמזמן האחרון היא מושיק עפייה בין אני לא זמין לבין תעני לטלפון דיייייי איכות הטקסט ירודה שנונה וזולה לפחות בזה תסכימו איתי?

או סוף סוף אתה מודה

רק חבל שמיליון איש כאן היו צריכים להגיד לך שאתה טועה והמוסיקה בירידה אבל אתה נלחם לחינם . הסיבה הגדולה שהמוסיקה בירידה היא לא בטקסטים ומושיק עפיה הוא לא דוגמא . הבעיה היא שהזמרים של הז'אנר הטורקי לא מוציאים דיסקים חביבי אין לא ניבין לא אסהאלה לא שרון זריהן לא תמיר סולטנה לא תומר חן וחבל חבל .

אבי ביטר ממש לא הסגנון שלי

קודם שיחזיר לי את הכסף שחייב לי מפרפר הלילות המועדון הקודם שלו על הרמקולים שמכרתי לו . אדם צבוע ומגעיל השמן הזה . חביבי אני בן 32 הייתי יוצא לבלות בסטרייק 90 שדורון מירן וזהבה בן עוד לא התפרסמו ראיתי את זוהר ארגוב מופיע במועדון הברווז אז לך תישן בבקשה ילד קטן שאין לו מושג . מי זה אבי גואטה בכלל זמר של 3 שירים הוא עשה משהו בכלל במוסיקה רק ילד קטן כמוך יכול להתלהב ממנו ולהשוויץ שהם הזמרים האלה חברים שלו הרי ידוע שהזמרים האלה חברים ומתערבבים עם כל בלייני המועדון ככה שזה לא גאווה גדולה . אני עובד עם כל הזמרים שלא חלמת עליהם בתור סאונדמן אז עשה לנו טובה . כל תגובה שלך כאן מוציאה אותך עוד יותר טמבל וליצן .

לב ענק 22

New member
הבלונדי צודק 100 אחוז

לפעמים אני לא מבין כאן אנשים שסתם מתווכחים בלי שום מושג והבנה במוסיקה . הבן אדם אצבעות עבות נלחם בעובדות קיימות שרושמים לו כאן אבל הוא בשלו מתווכח ומתווכח עם הראש בקיר . הרי ידוע שמצב המוסיקה המיזרחית טורקית על הפנים . כל הזמרים שבלונדי רשם כאן לא הוציאו בשנים האחרונות אלבום אז די תגיד אני לא יודע לא כ''כ מבין אבל רבק למה בכח להאמין לאמת שלך שהיא לא נכונה .

לא עושים הרבה כסף

כולם מזייפים. גם אם הזמרים רואים קצת כסף, זה מהופעות. לכן הם לא מתקדמים ומוציאים דיסקים חדשים, כי אין טעם.

כל מי שרוצה לדעת, למה אין אלבומים חדשים

ומה קרה לניבין,אסאלה, יוסי עדן, שימי מזרחי ועוד עשרות זמרים מוזמן לקרוא כתבה שלי בנושא שהתפרסמה באתר מסיבות המזרח, שבוע שעבר... שבוע מצוין לכולם! מישי ויסמן

כבר רשמתי לך שאתה טועה. אבל שוב תגובה שלי

לגבי ההורדות מה תרצה שנעשה יש בחינם אז למה לשלם אני משלם גם ככה אינטרנט אז אני מנצל את זה להורדות ולשליחת הודעות אס אם אס בחינם מאי סי קיו . זה כמו שתהיה פיצוצייה ויהיה אפשר לקחת הכל משם בחינם מבלי שיעשו לך דבר וכולם ידעו מזה ויקחו חופשי מה לא תקח בטח תיקח . תראה אני באמת חולה מיזרחית ולא מרחם על הזמרים הם עושים טונות של כסף שלא אני ולא אתה נעשה עוד 50 שנה הם עושים את זה בשנה . מה זה בשביל אייל גולן קובי פרץ איציק קלה שרית חדד מושיק עפיה ליאור נרקיס שלומי שבת להוציא דיסק נניח 100 אלף שקלים הם מרויחים את זה בחודש אפילו פחות . אני מתחתן עוד חודש ושילמתי לקובי פרץ כמעט 5.000 דולר ל45 דקות אתה קולט כמה כסף זה אח שלי אז למה שאני לא אוריד דיסק שלו בחינם. לגבי הזמרים הבינוניים רינת בר תומר חן יוסי עדן תמיר סולטנה אני גם אוהב אותם אבל לעולם הייתי קונה דיסק שלהם אז עדיף שאני אוריד אותם ככה שנינו מרויחים מהעניין הם נשארים בתודעה שאני מאזין להם בפומבי בבית ברכב ואני לא משלם . מה גם שהם מתפרנסים מדברים אחרים ולא רק ממוסיקה תומר חן עובד בבוקר בעסק משפחתי למשל. אה ועוד דבר הפקה של אלבום היום זה לא כמו פעם שהיה עשרות אלפים יש היום אולפנים בייתים מצוינים שלוקחים פרוטות ועושים עבודה סוף הדרך .

למעלה