לאן נעלמו כולם.......

תותי 4

New member
לאן נעלמו כולם.......

שקט בפורום הזה מידי,כולם ברחו.....אבל לאן?.....אולי לפורום סמים קלים....חיזרו הביתה.... home swit...home חוץ מהשקט כאן, אצלי הכל רועש ורוגש....ויחד עם זה הכל טוב ויש לי בימים האחרונים שלווה כזאת ,שאני מפחדת שתלקח מימני... אגב כלב מסוג גולדן מחפש בית....אם יש קופצים אני ישמח.... ו....הידעתם ששני נערים מפ"ת נפטרו כאשר לקחו את הזרעים של צמח הדטורה,הבנתי שזה צמח שמלהריח אותו הוא מסוכן,המשטרה רוצה להוציא אותו מחוץ לחוק,למרות שאין בו שום חומר המכיל סם.הרעל שבו הוא הגורם להזיות,לדעתי בקצב הזה עוד המון סוגי צמחים בעלי אותם מרכיבים יכניסו לאותה קטגוריה,אך איך אפשר לקטלג משהו שהוא אינו סם באותה קטגוריה?....

מאו יין

New member
ןמהי ההגדרה של סם בעצם??

שלום תותי קראתי מה ששאלת וכל היום אני חושבת על זה והשאלה שלי היא באמת מה ההגדרה של סם? כי עם יש לך את ההגדרה אז יותר קל לדעת מה ניכנס לקטגוריה זו. לא? דרך אגב.. "קפצתי" עליך מבלי "להציג" את עצמי אז... רק אומר שלום!

tiger

New member
הדטורה ידוע כסם הזיות מהעטיקים שיש

יש פטריות שמעוררות הזיות בדיוק כמו אל אס די אם לא יותר ועדיין לא ידוע בדיוק מה ואיזה חומר מיתוך אלפי החומרים שמרכיבים את אותה פיטריה הוא החומר הפעיל אז מיסתפקים בהיתיחסות לכל הפיטריה כאל סם וזהוא. רק בשנים האחרונות גילו שהחומר הפעיל במריחואנה הוא הTHC מה שלא מפריע לאף אחד להמשיך ולהיתיחס לכל הצמח כאל סם. גם האופיום הלא הוא חומר שידוע כסם אף על פי שרק חלק קטן מימנו 10% +- מכיל מורפין שהוא החומר הפעיל. את עלי הקוקה היו לועסים אלפי שנים אחורה ורק במאה שעברה למד האדם הלבן איך להפיק מהם את "התמצית" הלא הוא הקוקאין. התימנים לועסים את צמח הגט שמכיל גם חומר שדומה לקוקאין. את הדטורה (שזה הצמח מימנו ניפטרו הנערים)ידוע כסם מעורר הזיות ומסוכן מאוד מיזה אלפי שנים.השימוש בו אמנם מוגבל מאוד (ולאכן עד היום הוא לא הוצא אל מיחוץ לחוק)ביגלל סכנת ההרעלה הגבוהה.אף אחד לא יודע בדיוק כמה זרעים יש לקחת ויתכן שיהיה זרע של צמח אחד שיהיה הרבה יותר חזק מאוסף של זרעים מצמח אחר... בספרות הדטורה מתואר כסם חזק בימיוחד שגורם לאובדן כימעט מוחלט אם לא מוחלט לחלוטין עם הקשר למציאות כאשר המרכיב הפעיל שלו מכיל שלושה חומרים כאשר אחד מהם הוא האטרופין.חומר חוקי בימיוחד שמחולק לכולנו בחבילות האב"כ. על החומר הזה ניתן לילמוד עוד בקישור הזה: http://www.erowid.org/plants/datura/datura.shtml ודרך אגב כל חומר או צמח שגורם לשינויים במצב הרוח נחשב לחומר פסיכואקטיבי ומיכאן לסם. סם=חומר או צמח פסיכואקטיבי. הדטורה זה סם ידוע רק שהשימוש בו כל כך נדיר והתפוצה שלו כל כך רחבה כך שניתן רק לשער שהמחשבה מאחורי הדברים היתה שהוצאה שלו אל מיחוץ לחוק יכולה רק לעודד שימוש ולא להיפך... כמו שאם נהפוך את הפורום הזה לפורום למבוגרים בילבד למחרת היום יפתחו כאן קייטנה

קשכפית

New member
תותיתתתת

חביבה, לאן נעלמו כולם? לאן נשא אותם הרוח??? חלק סתם לא בא להם על האינטרנט בזמן האחרון (לדעתי) חלק עברו לפורום של האן.אייניקים חלק התחברו לחיים אחרים זה מה שנראה לי............. שמחה שיש לך שלווה בימים אלה - ושלא תילקח ממך לעולם הלוואי. באשר לזרעים ולסמים באמת איפה הגבול? יש גם קקטוסים רעילים, אפשר להרוג איתם אנשים, והם לא מחוץ לחוק, אני אישית מכירה אישה שמגדלת קקטוסים מליונים ויש לה ידע על קקטוס שכזה, ואפילו יש לה כזה בגינה אבל היא לא מגלה.. כל מיני צמחים יכולים להיות רעילים ובטח גם מסטלים קודם לפני המוות.. יש גם אנשים רעילים אפילו מאוד!!! אפשר להוציא אותם מחוץ לחוק? הלואי. בכלל שמתחילים להתעסק עם חוקים, ועם גבולות ועם הגדרות אפשר להסתבך ולהסתבך וזה הולך ומסתבך. בגלל זה אצל ילדים הכל פשוט, כי עדיין אין הגדרות, אין שבלונות ותבניות הכל כזה כך כמו שזה..

למעלה