לאן נעלמה יעלי?

Y A E L I 37

New member
תודה על הדאגה ../images/Emo140.gif

אני בסדר גמור, אמנם כמעט חצי ממשקלי , ניראת ומרגישה נפלא.
תודה וחג שמח
 

זפרנים

New member
יואוווווו איפה היית ?../images/Emo24.gif

כל כך הרבה פעמים נכנסתי וחיפשתי אותך , רציתי לשלוח מסר אבל לא ידעתי מאיזו סיבה את לא כאן וחששתי להפריע לך.
 

Y A E L I 37

New member
תודה מתוקה ../images/Emo24.gif

את לא היחידה שחיפשת אותי, אני מוצפת מידי יום במסרים חמים מהוותיקים שדורשים שאשוב ושאשתדל להתעלם מצרי העין. עדיין לא גבשתי החלטה סופית, אבל הייתי חייבת להגיב כשראיתי שזה בפורום. תודה ונשיקות לתאומים. אגב התאומים שלי בני 6 עוד שבועיים. גדלו הא?
 

pirge

New member
היי יעלי. ברוכה השבה. אפילו שאת

מעוררת קנאה בכולנו. חצי ממשקלך פחות??? הכיצד? אשרייך. חג שמח לך ולמשפחתך. נשיקות
 

Y A E L I 37

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

אפי תודה מתוקה , אכן השלתי מס' קג' ממשקלי, אני אוכלת כל 3 שעות מנות קטנות, הורדתי לחם לבן ודברי מתיקה וכמובן שעושה כל יום הליכות וריצה בים. הרגע חזרתי מריצה בים כשעה וחצי ואח"כ עליתי כ 90 מדרגות על הר גבוהה... עליתי כמו גדולה למרות הקושי. הגעתי הביתה וחכה לי סלט ירקות ענקקקק עם ביצה קשה ו2 פרוסות חלה לייט עם גבינה.מנש מאוד מעודד ומפרגן... צחינקה ידידי, מזל טובבבבבבבבבבב ענקי לבר המצווה של אוהדי, רואה שעשיתם חיים באילת, האמן לי שזה יותר עדיף מלהאכיל 100 אנטילופות באולם בבורקס ועוף. שיהיו לכם רק שמחות במשפחה והמון כייף... גיל הבגרות גיל קשה , אני חווה את זה עם חגי שלי,אני מנסה להיות חברה שלו , לשמוע את המוזיקה שלו לדבר כמוהו, וככה אני מתחברת אליו יותר והוא נחשף ופתוח.. לכל שונאי ולכל אוהבי - חג שמח ורק טוב.
 

Y A E L I 37

New member
סליחה לא שמתי לב התבלבלתי

הכוונה לזפרנים צחי ופירגה... אפי עדיין לא כתבה... ותודה לך שושו כאן על הדאגה.... אשמח לדעת מי את... שלחת לי מסר חם ומחמם את הלב. תודה על הכל.
 

Y A E L I 37

New member
וכמובן שריתי צ'ופי שלנו

תודה על המסר... שלחתי לך חזרה בלילה. אתמול נזרקתי למיטה ב 7 בערב והתעוררתי ב 2 בלילה ומאז אני ערה. ג'מני געגעתי אליך.
 

bigjack

New member
תיקון קל יעלי../images/Emo13.gif

הבר מצווה היא של אלון
ולמרות הכל אנחנו נעשה אירוע מצומצם למשפחה הכי קרובה ולחבר'ה שלנו (כ-60 איש כולל ילדים) במסעדה בהרצליה. פשוט לא מתאפשר לי לארח כל כך הרבה אנשים בבית בבת אחת אז ויתרתי על הרעיון. ואת האוכל שלי הם יאכלו בהזדמנויות אחרות.....ולא חסר כאלו
 

Y A E L I 37

New member
אויש צחי אני מתנצלת על הטעות../images/Emo140.gif

אז כל מה שאחלתי לאוהדי מסור חזרה לאלוני ושהבנים המקסימים יהיו בריאים ומאושרים. התמונה באילת משגעת, גם מנש היה עם חגי באיי מקס ... איזה סרט ראיתם? נשיקות לבנים המקסימים ורק נחת מהם..
 
למעלה