לאן נעלמה התמימות?

ילד רע 15

New member
לאן נעלמה התמימות?

בימים האחרונים הספקתי לצפות בהרבה פרקים של טלנובלה בע"מ אצל חבר,
דווקא נחמד - השתנתה דעתי לטובה, לשם שינוי. למעשה, וזה יישמע קצת טפשי (
), הכל נראה התחלתי, חדיש, מרענן, תמים כזה, ראשוני - עדיף פי כמה וכמה + יכולות המשחק הלא- מוכחות של כמה מהשחקנים מאשר הסוף הממש קיצוני, היותר פתוח, הלא- תמים, עם כישורי המשחק שהתשפרו פלאים אצל חלק מהשחקנים ואפילו יותר. תחילה, בפרקים הראשונים עד האמצע - העלילה עדיין לא כ"כ ברורה, יש מסתורין - אבל הכל תמים וחדיש כזה... הכל "מואר" (לא יודע כיצד להסביר), והנה - הסוף (מדובר ברוב הפרקים האחרונים, קצת לאחר האמצע ועד פרק 120, לא הסיום, אלא הסוף!), ממש אפל ומסתורי. בסה"כ, תמיד יהיה כיף יותר לצפות בפרקי ההתחלה - משום שההתחלה מהיותה כזו, תמיד עדיפה - זו התחלה חדשה.. מרעננת... מושכת... מפתיעה... סוחפת... ובקיצור,
מה יש לכם לומר|

ילד רע 15

New member
אני אשמח מאוד אם תביעו את דעתכם,

ותגיבו בכלל על איך זה שפתאום יש טלנובלה חדשה - זה לא קצת קשה? ולמי שחושש או תוהה מלהגיב, אל תדאגו - אני בא בכוונה טובה. לא שזה הטריד אותי, פשוט דעות של אנשים מעניינות אותי - במיוחד עם כולם או רובם כאן צפו.

JULI4561

New member
זה לא קשה כי זה רגיל שטלנובלה

מסתיימת טלנובלה אחרת מתחילה ..

ילד רע 15

New member
זה קצת הוקצן כאן ללא כל כוונה,

אבל באופן כללי - אני חושב שנשאר איזה משהו קטן בלב אחרי שהטלנובלה נגמרת ולא ממשיכה עם אותם שחקנים/דמויות/עלילה/ספור- מסגרת/יוצרים ועוד...

JULI4561

New member
נו בסדר אבל מתרגלים אנחנו רגילים

שזה ככה אז אין הרבה מה לעשות ..

כן זה קשה../images/Emo10.gif

נכון ראיתי הרבה טלנובלות אבל בטבע היה משהו שונהה אחר כזה אני לא יודעת בדיוק איך הסביר את ז אבל ניקשרתי לטלנובה הזאת ופתאום טלנובלה חדשה שכולם עכשו יצפו בה ויגידו שהיא הכי טבה זה קשה...

ילד רע 15

New member
והכי חשוב, זה....

תכונות בסיסיות של אדם - הקשורות בנטירת טינה, בסליחה, בבקשה ועוד.. אגב, אני לא מאמין שזה מה שכתבתי למעלה - משום שאני חושב ש-מי אתם בכלל שתנטרו או לא תנטרו לי טינה? אבל אם כבר פותחים את הקלפים על השולחן... ואם כבר נפגעתם ואנחנו כותבים כאן ואומרים הכל, אז במידה מסויימת זה כן חשוב. אולי אני פזיז, אולי אני מהיר - אבל נטירת טינה לא תעזור לך להתקדם הלאה, בחיים. להסתכל על הדברים בצורה שונה, מנק' מבט אחרת - דרך השקפת עולם שונה - לא תזיק לך, להיפך - היא תזיק במידה ולא תעשי כן. יש לך עוד הרבה מה ללמוד
החיים עוד לפנייך. קחי זאת כהצעה בתור אדם שלגילו - צבר ניסיון חיים (בדרכים לא נעימות). כל השאר - נתון בידיים שלך

Lilo the fairy

New member
כנ"ל לגבייך.../images/Emo141.gif

תאמין לי שאני בוגרת מספיק. שוב- אין לך מושג מי אני ומה אני. אז דיי. פשוט תפסיק לדבר עליי כי חוץ משיחות שטחיות לגמרי על גבי הפורום לא דיברנו בכלל. אז דיי. תרגע. תודה על העצות. הלוואי וזה באמת מהלב.

ילד רע 15

New member
את לא נוטרת טינה? אני לא יודע עלייך

כלופ, נכון? אז ברור שאני פזיז ויהיר. את יודעת עליי ה-כ-ל

shirkan21

New member
אני מסכימה../images/Emo45.gif

ההתחלה באמת כייפית לצפייה. בגל שהכל עוד בחיתולים כזה.

תמרוש5

New member
לא יודעת אצלי זה אחרת.

כי בהתחלה פחות או יותר זה שיעמם אותי ולא היה לי כיף לצפות בפרקים,אבל אח"כ שהמשחק אצל חלק השתנה,וגם העלילה התפתחה היה לי יותר כיף.

ילד רע 15

New member
../images/Emo45.gifמבחינת העלילה - אין הרבה מקום

לספק. משום שהעלילה באמת מתפתחת ומשתנה, וגם השחקנים משתפרים יותר ויותר. אני התמקדתי בעיקר על ההתחלה בכך שהיא יותר "מוארת", חדישה כזו. נחמד לשמוע את דעתך!

תמרוש5

New member
../images/Emo9.gif

תראה מצד אחד העלילה יותר מאורת אין ממש התפתחויות דרמתיות או מתח,אבל מצד שני לדעתי זה יבש מדי.

moton

New member
לדעתי זה בגלל משהו אחר...

הרי 20 הפרקים הראשונים נכתבו עוד לפני שהתחילו לצלם את הסדרה.. ואז כשהתחילו לצלם התסריטאים ראו את הסדרה והתאימו יותר לכל שחקן את הדמות שלו לפי היכולות שהתבטאו בפרקים הראשונים...

ילד רע 15

New member
זה גם נכון מאוד../images/Emo45.gif את זה ידעתי למע

למען(**) האמת ורציתי לשמוע מכאן. התמקדתי על קטע אחר - אבל זה כעיקרון נכון, זה כחלק מזה. רק כשתמתחילים לצלם אפשר להתאים כל שחקן לעלילה וליכולות שלו. צודק!

Simply an Angel

New member
לפי דעתי...../images/Emo189.gif

דווקא ככל שהפרקים מתקדמים ומתקדמים... ככה אתה מבין יותר ויותר לגבי העלילה... נפתחים כיוונים חדשים.. דעות חדשות.. צדדים חדשים... דברים שלא היו לך ברורים מקודם ועכשיו פתאום כן ברורים לך... אז בעצם הטלנובלה כל פעם "מתחדשת" בדברים חדשים... תחשוב על זה ככה...

ילד רע 15

New member
כן, זה ברור! ההתלה אף פעם לא תהיה

ברורה בסדרה חדשה/עונה חדשה עם שחקנים חדשים. בטלנובלה בע"מ באמת ראו את השינוי המהיר. עשו סוויץ' כזה בכל מקום, הדמויות השתפרו, השחקנים השתפרו - העלילה השתדרגה.

למעלה