לאן נעלמה המכשפה?

אפונית1

New member
לאן נעלמה המכשפה?

לפני כחודש הייתי אצל ד"ר משיח מתה"ש אשר המליץ על נטילת גלולות ברצף לאחר טיפול IVF לא מוצלח ועד שאחזור לעוד טיפולים. עבר חודש מאז הטיפול הקודם והיום עשיתי בדיקת ביטא ע"מ לוודא שאינני בהריון טרם נטילת הגלולות. בבדיקה הפרוגרסטרון היה 36.7 וה-e2 476. הדבר מעלה כי היה ביוץ (נכון?), אם כך לאן נעלם המחזור... אני מחכה לבואו על-מנת להתחיל לקחת גלולות כמו שצריך. מה דעתכן??? האם לחכות למחזור או שניתן להתחיל לקחת גלולות כבר מעתה

ששש30

New member
אפונית היקרה

לצערי אני לא יכולה לייעץ לך בעניין, אבל אם לא אכפת לך אשמח לקבל את הטלפון של משיח. אני רוצה לקבוע אצלו תור. את מרוצה מהטיפול שלו במקביל לאנדו'? תודה רבה

אפונית1

New member
ד"ר משיח

מדובר על ד"ר משיח (הבן של...) והפגישה איתו התקיימה בשירות הציבורי; דהיינו דרך מרפאת אנדומטריוזיס. כך שאין לי את הטלפון שלו- אבל אני בטוחה שאין בעיה להשיג (אם אכן מדובר בו אעזור לך לחפש), אם מדובר על האב אני מניחה שהחיפוש יהיה אפילו קצת יותר קל
. מה שכן, מהמפגש המצומצם עימו אני יכולה לשבח אותו על מקצוענות ואנושיות. אבל, אולי יהיו פה כאלו שיוכלו לתת יותר מידע ממני. כמו כן, אפשר להסתכל ברופאים המומלצים ולמצוא חוות דעת.

ששש30

New member
שאלה לאפונית

הבן שלו מתמחה באנדו'? איך אני נכנסת לרשימת רופאים מומלצים?

אפונית1

New member
ד"ר משיח

אני לא בטוחה שהוא מתמחה באנדו'- אבל הוא עובד במרפאה בתה"ש ונראה כמשהו שמבין עניין. בפורום פוריות בטגליינס יש רשימת רופאים מומלצים שנכתבו על-ידי בנות הפורום הנה קישור- |http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=180&msgid=41814379|

yaelma1

New member
האם קיבלת דיכוי?

כמו למשל דקאפפטיל 3.75 כי אם כן אז כנראה שאת עדיין בדיכוי ולכן המכשפה נעלמה.

yaelma1

New member
האם קיבלת דיכוי?

כמו למשל דקאפפטיל 3.75 כי אם כן אז כנראה שאת עדיין בדיכוי ולכן המכשפה נעלמה.

לחכות למחזור

המכשפה תגיע, הרבה פעמים, כל ההרומונים שנכנסים לנו לגוף משבשים את המנגונונים, תהיי סבלנית, היא תגיע

למעלה