לאן נעלמה דיתוש??? מקווה שהכל בסדר איתך. תני אות חיים
S sovlanit New member 2/1/04 #2 אכן,דיתוש "נעלמה".מקווה שזה כתוצאה מהשקעה בלימודים לקראת המבחנים או מכל סיבה משמחת אחרת. דיתוש,הקלידי אות. התגעגענו.
אכן,דיתוש "נעלמה".מקווה שזה כתוצאה מהשקעה בלימודים לקראת המבחנים או מכל סיבה משמחת אחרת. דיתוש,הקלידי אות. התגעגענו.
G geni1 New member 2/1/04 #3 התגעגעתי אליכם../images/Emo24.gif השבוע היה לי ממש עמוס - יש לי עבודה ענקית להגיש , עליה אני עובדת עוד מחנוכה , וכמעט סיימתי ו... השבוע סיימתי את טיפול הפוריות הראשון שלי - תחזיקו לי אצבעות ! אני מחכה לתשובה עוד שבועיים!
התגעגעתי אליכם../images/Emo24.gif השבוע היה לי ממש עמוס - יש לי עבודה ענקית להגיש , עליה אני עובדת עוד מחנוכה , וכמעט סיימתי ו... השבוע סיימתי את טיפול הפוריות הראשון שלי - תחזיקו לי אצבעות ! אני מחכה לתשובה עוד שבועיים!
נ נויה של 4 New member 2/1/04 #5 מחזיקה לך אצבעות חזק-חזק!!../images/Emo24.gif בהצלחה בטיפול ובלימודים. תני אות חיים, מדי פעם!! ות
S sovlanit New member 3/1/04 #6 ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif דיתוש,יש יופי לקרוא ממך. בהצלחה עם העבודה שאת מכינה וכמובן- מחזיקה לך אצבעות בקשר להריון .... כל טוב
../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif דיתוש,יש יופי לקרוא ממך. בהצלחה עם העבודה שאת מכינה וכמובן- מחזיקה לך אצבעות בקשר להריון .... כל טוב