לאן נעלמה בללי????????

לאן נעלמה בללי????????

לא שאני לא מרוצה מזה שכבר לא רואים אותה ברחובת.... אחרי הכל עכשיו אני ישן בלי סיוטים. אבל בכל זאת. היה הרבה יותר מעניין כשהיא הסתובבה ברחובות עם צעדיה הגדולים. היא גם דאגה שפלטי יעמוד לצידה וכך הוא נבלע בתוך צילה הגדול שמכסה בערך חצי יקום. טוב, עכשיו ברצינות לאן נעלמו כל הרעשנים הללו? האם בוני וקלייד עלו יחד עם ד"ר חן על הרכבת לשום מקום?! או שאולי הבינו סופסוף שאין להם מה לחפש כאן? אנא, כל היודע דבר על מקום המצאם של השניים, מתבקש לשמור מידע זה לעצמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בברכת חג סוכות שמח ובטוח

[אורן]

New member
היא היתה היום בבוקר במרכז העיר

לא היה קשה לפספס את פלטי ובללי. המטה שלהם העמיד ליד בית הכנסת רמקולים גדולים מאוד וניגנו מוסיקה חזקה מאוד. שמעתי תלונות מהרבה תושבים שהדבר היווה להם מטרד. כאשר בא פקח לעצור את ההשתוללות הלא-חוקית, מהרמקול נשמעו צעקות בגנות גרמן ש"שלחה את השוטרים לסתום פיות", כאשר הפקח בא לשמור על הסדר ועל החוק, וזו לא היתה גרמן ששלחה אותו. פלטי ובללי עצמם הסתובבו ברחובות כאשר פלטי צועק על ההלכים שבאו בטרוניה על כך שהרעש החזק שעשו מפריע להם. זוהי בריונות לשמה. אם כך מנהל פלטי את מסע הבחירות שלו, אין ברצוני לדמיין כיצד הוא ינהל את העירייה (דבר שעשוי לגרום לי לסיוטי-לילה). למזלי הרב, אין אני צריך. הוא לעולם לא ינהל את העירייה, וזה מזלה של כל הרצליה.

חבל שלא הייתי היום עם מצלמה

כבר קרה כמה פעמים שהמועמדים פלטו לידי כמה מילים שהייתי חייב להקליט על מנת להעמידם במקום. החלטתי שמהיום אני מסתובב עם טייפ ריקורדר ומצלמה....

באמת זה היה מיותר...

עזוב אותך משטויות, בללי הייתה (ולהרכתי תהיה),חברת מועצה למופת. היא תרמה והקדישה עצמה לתושבי העיר, הפכה את ועדת הרווחה שבראשה עמדה, ולעדה מובילה ומשפיעה בעיר. עזרה לרבים מתושבי ועשתה הכל בהתנדבות מלאה, וחיה מחסכונות שחסכה במשך השנים-באמת מגיע לה להיות סגנית ראש עיריית הרצליה הבאה. ולהזכירך היא הייתה חברה ב-12 ועדות עירוניות, בינהן עמדה ב-6 ועדות: חברה בועדת הנהלה, מרכזים (יו"ר), רווחה (יו"ר מצטיינת),הנחות בארנונה (יו"ר),גישור ועזרה לנכים (יו"ר), חברה בהנהלת המתנ"סים העירונית וכן דירקטורית בחברה כלכלית הרצליה,מחזיקת תיק הנשים במועצה (=יו"ר פורום הנשים בעיר) ועוד מס' ועדות אומנם היא לא אישה נאה, אך היופי קובע משהו?, תסכל על מה שעשתה בקדנציה אחת, עשתה פי שתיים מפלד הסגן ומחצי מחברי המועצה. בללי, עשתה טעות פוליטית, היא עוד תלמד זאת, היא לא פוליטקאית, היא נאבית שחושבת שפלטי ינצח, החיבור הזה לא היה מי יודע מי. ומצטרף לדבריך, חג סוכות שמח ומועדים לשמחה,

"לא היה מי יודע מה"???

החיבור הזה היה נוראי והפיל את בללי חזק!!! אנחנו לא צריכים אנשים נאיבים בתור סגנים לראשי עריה. היא עשתה המון. אבל אתה מכיר את המשל על הפרה שנותנת חלב ואחר כך בועטת בדלי? לזה התכוונתי. תסלח לי, אבל היא עשתה מעצמה הבדיחה של העיר (אחרי ד"ר חן כמובן) בכך שהצטרפה לפלטי הוולגרי... היא הייתה צריכה למצוא מישהו יותר רגוע, כמו לבצור השתקן, ככה היה נוצר איזון. הרי ברגע שאתה מסיר מועמדות ומצטרף למישהו אחר, לציבור כבר ברור שאתה לא רציני ולא חשובים לך העקרונות שעליהם דיברת....

למעלה