לאן נעלמה "איילה בר"???

שח_מט

New member
לאן נעלמה "איילה בר"???

קבעתי עם ידידה בברזל 1 וכשהגענו החליפו את הבית קפה.... לא יאמן. החבר שלי מהספריית DVD לא ידע במה המדובר ולמרות שממול יש את Cקפה החלטנו לתת צ'אנס לחדש - שמו בישראל "תיאה bar". היה ריק בפנים, שולחן אחד בחוץ מלא, בהמשך כולם ישבו בחוץ ואנחנו בפנים. אני אכלתי קיש ים-תיכוני ופרפוצ'ינו (המשקה קפה ברד הטרנדי בעיר), היא לקחה נס גדול ועוגת גבינה. היה נחמד, לא מצויין ולא גרוע. המקום נראה כמו קודם בדיוק. 97 ש"ח לפני טיפ. מוזר! S

שח_מט

New member
לפי REST

שמקלידים איילה בר מקבלים את תיאה בר אבל שאלנו את המלצר והוא אמר שהתחלף בעלים, שם ותפריט... צריך פה שרלוק אחד דחוף. S

Lear22

New member
פעם הייתי מעביר

שעות בC קפה, בימי טרום גיוסי לצבא. כשזה היה מקום ממש ממש חדש. גם היום הסי קפה מקום סבבה ותמיד אני רואה שם אנשים או מהצבא או מהתיכון כי הוא מאכלס לרוב את כל יוצאי צהלה-שיכון דן-אפקה שיחידתי המובחרת מאוכלסת בהם לרוב :)

אילה בר ותחליף מעניין ..

בתקופה שאני גרתי בתל אביב אז המקום היה מאוד "נחשב" אני אף פעם לא נהנתי שם ! אני זוכרת באחת הפעמים פאי לימון שטעמו דמה יותר לבורקס
אבל אם מישהוא כבר באזור הברזל ומחפש מקום עם עוגות טובות אז שיקפוץ למרכז של הדר יוסף לקונדטוריה גלית שהיא מעין קפה שכונתי חביב בלי פוזה, (למרות שלפעמים יושבים בו סלבריטיז) ובלי פלצנות
אבל עם עוגות מדהימות ושוות.. ואוירה פשוטה ונעימה.. * לנו היו מועדפים הכדורי שוקולד שלהם והסברינות..

שח_מט

New member
כמובן

לא רחוק מהבית שלי יש בהדר יוסף ויש ברמת החייל בראול ולנברג 24 בערך.

גידי42

New member
חוץ ממני לא ראיתי שם אף סלבריטי

וחוץ מזה יש שם בורקס הכי טעימים בצפון (ת"א במובן) כי בכל זאת אי אפשר להגיע לרמות של הבולגרים ביפו.

תשובה לגידי

חוץ מהאקס שלי שהוא שחקן ובמאי בעצמו (היתה לו פירסומת יפה בערוץ 2) היו שם כמה שחקנים שהיו יושבים עם הטקסטים.. אני זוכרת כמה אבל לא מאוד זוהרים..

גידי42

New member
רויטלי... סתם חיפשתי לי"מחמאה"

ואני יודע ש"סלברטיז" מה- SHOBIZ ממלאים את האזור בעיקר עקב הסמיכות לאולפנים ברחוב הברזל. וזה כולל את הג'ירף, ואוונגרד, C קפה , וכוי'

שח_מט

New member
יש אצלנו כמה סלבס

(בהדר יוסף/נאות אפקה) - גילת אנקורי, דב נבון, אברי גלעד. so what? האמת שאני די אלרגי למתוקים של גלית כי פעם עבדתי בחברה וישבנו ליד הסניף של ולנברג. בכל ישיבה היו מאפים שלהם וגם בבוקר ובלילה הינו אוכלים את המוצרים שלהם חופשי. גם לדומינוס פיתחתי באותה תקופה אלרגיה אחרי שארוחת הערב היתה אווז ואננס תמידי... S

למעלה