לאן נעלם TMQ ????

RoyBehar

New member
לאן נעלם TMQ ????

אני מניח שהרוב כאן מכירים (ומכורים) לTuesday Morning Quarterback של גרג איסטברוק המעולה. הבוקר נכנסתי, כמו בכל יום רביעי במהלך העונה, אני נכנס לNFL.com ואין TMQ, ואיסטברוק אפילו לא ברשימת הכותבים... זה יכול להיות?? no more TMQ ?? אולי מישהו יודע, אם זה נכון והוא כבר לא כותב שם, אולי הוא עבר לכתוב באתר אחר?

modz0r

New member
אהמ..

עברתי על זה קצת, נראה משעשע. מה זה בידיוק?

RoyBehar

New member
גרג איסטברוק - אחד הכותבים האהובים

עלי ועל הרבה אחרים פה, עד כמה שאני יודע. זה טור שבועי (שהפך עכשי לפעמיים בשבוע כי הם מפרסמים תגובות ברביעי אאל"ט) שעוסק בעיקר בפוטבול, ובעוד כל מיני אנקדות משעשעות שעוברות לו בראש תוך כדי כתיבת הטור. את כל החלק הראשון של הטור השבוע קראתי בלי יותר מידי ריכוז, כל המספרים בילבלו אותי, אבל השורה התחתונה של הכסף שמגיע לכל שחקן מESPN זה אחד הדברים המטורפים שקראתי- אלה סכומים בלתי נתפסים שזורמים בליגה הזאת. יש לו גם כל מיני קטעים כאלה עם כינויים קבועים לקבוצות. הוא לא אוהב להשתמש בשמות האמיתיים של הקבוצות יותר מידי, ככה למשל יש את Jersey/A ו Jersey/B - לשתי הקבוצות הניו יורקיות - A זה הג'איינטס B זה הג'טס. ויש את ה Phili 'Nesharim - זה הכינוי של האיגלס בעקבות מייל בקורא ישראלי (לא זוכר מי זה, אני חושב שזה היה מישהו מהפורום פה) באופן כללי- הטור הכי מומלץ שאני מכיר - זה גם מעניין, אני גם לומד דברים חדשים כל שבוע שם, וזה גם לא עמוס מידי, אמנם אני אף פעם לא מצליח לסיים את הטור בפעם אחת, אבל זה בגלל שאני קורא תוך כדי עבודה, אבל על כל 5-6 פיסקאות על פוטבול יש לפחות אחת על נושא אחר, שזה נחמד כי ככה זה לא נהיה מעיק. פשוט תקראו טור אחד ותבינו על מה ההייפ :)

Yo-man

New member
חבל שהטעו אותו לגבי הנשרים

נשר באנגלית זה Vulture עיט זה Eagle טעות נפוצה...

למעלה