לאן נעלם קו 53?

לאן נעלם קו 53?

שלום לכולם רק עכשיו גיליתי שיש פורום פתח-תקוה כאן... מישהו יודע מדוע קו 53 כבר לא מגיע לתחנת רכבת?, כלומר יש תחנת רכבת אבל אין גישה אליה....

Cell313

New member
קו 53

לפי חברת קווים התחנה בוטלה עקב בקשת תושבי שכונת אם המושבות בטענה שהסיבוב ארוך מדי.. אני כתושב מרכז העיר נורא מאוכזב כי מעתה אין לנו כיצד להגיע לרכבת אלא ברכב. פעם היה גם את קו 45 שהיה נוסע דרך העיר לתחנת הרכבת, כיום יש את קו 46 שיוצא מבלינסון(למה משם? למה בשביל תחנת הרכבת צריכים אנו להחליף אוטובוס?) לרכבת כל שעה או משהו כזה, ולהפך. רק לקנא בעיר הקטנה והעניה אשקלון, ששם יש אוטובוס לרכבת המגיע בדיוק כמה דקות לפני שהיא יוצאת , ומחכה תמיד לנוסעים כשהיא מגיעה, ונגיש לרוב התושבים.

קווים האלה ממש מעצבנים

ביטלו את התחנה של קו 53 שמגיע לרכבת, והקו הזה היה מגיע בשעה הגיונית לרכבת (כאילו 10-15 דק' לפני שהרכבת יוצאת). אפשר לחשוב שנסיעה של עוד 500 מטר בערך זה מש כואב להם. מה שהם מציעים זה קו 46 שיוצא ב7:30 (והרכבת יוצאת ב7:38) כמובן שלא מספיקים לרכבת. ועדיין לא דיברתי על הנהג התת רמה של הקו בבוקר. הם חברה בלי שכל. קו לרכבת שלא מתואם עם הזמנים של הרכבת. חברת חלם. אני כבר לא יכולה לסבול אותם צריך לעשות חרם/עצומה/הפגנה משהו המצב הזה לא יכול להמשך. עמה שלא התלוננתי שום דבר לא משתנה בחברה המטומטמת הזאת.

ד"א שלחתי מכתב תלונה חריף למשרד התחבורה.

אני לא יודעת עד כמה זה יעזור. אבל אי אפשר לסבול יותר את נהג קו 46.

טוב לדעת שיש עוד מתוסכלים כמוני..

אז מה עושים עכשיו? איך כל האנשים שהייתי רואה בבקרים בקו 53 מגיעים לרכבת ? ברגל ? כנפים? צוללת? הרכבת המהירה ? (אני ממש רציני) אני זוכר שבקיץ האוטובוס היה מפוצץ עד אפס מקום, כמה בלאגן היה, אינסוף בעיות יש איתם! נמאס. עד שהושלם הבניה של הרכבת, עכשיו אין איך להגיע. ואין גם למי לפנות. העיקר שהמדינה מעודדת נסיעה בתחבורה ציבורית, חבל שהיא לא קיימת בכלל.

לאיזו תחנת רכבת זה הגיע? בירקונים או החדשה?

זה חסר הגיון שאין תחבורה לרכבת.

לתחנה שבקריית אריה.

אני באמת לא יודעת מה כל אותם אנשים עושים. אני משערת לעצמי שבחוסר ברירה הם חזרו לאוטובוסים ולפקקים הנוראיים של הבוקר. וזה כ"כ מתסכל שעד שיש רכבת, בגלל שאיזה אידיוט בקווים החליט שלא צריך שקו 53 יגיע לשם, אז אין איך להגיע. מספיק שלרכבת בסגולה אין גישה עכשיו גם לרכבת בקריית אריה אין גישה. צריך להפעיל לחץ על קווים שיחזירו את 53.

לא מפסיק שקווים צימצמו לחלוטין את הגישה לרכבת

בסגולה הם צימצמו לגמרי את השעות של קו 67. הם עכשיו גם צימצמו את הגישה לרכבת בקריית אריה. לא היו הרבה נוסעים בקו 53 מתחנת הרכבה מהסיבה היחידה שהשעות של הקו לא היו מתואמות לעשות של הרכבת. הקו למשל יצא כל X.45 למשל 12.45 בעוד שהרכבת הגיעה בקביעות לתחנה בשעה X.48 למה שמישהו יחכה עד לקו 53 הבא שיגיע עוד חצי שעה? לתלונות על קווים

הם כ"כ מטומטמים שזה מפחיד

רק היום אמרתי להם שהזמנים של האוטובוסים שלהם לא מתאומים עם הרכבת ומה הם אמרו לי? הם אמרו "הרכבת מקדימה". כן, נכון מהיום הראשון שפתחו את התחנה בקריית אריה הרכבת כל יום מקדימה חחחחחחח הרכבת מגיעה כמו שעון שוויצרי על השנייה שכתוב בלו"ז שלה. זה שקווים הם חבורת טיפשיים שלא רוצים לקלוט שהם לא מתואמים עם הרכבת זה מעצבן... ואם כבר לבטל קו זה את 46, וש53 יחזור להגיע לרכבת. ב46 באמת שחוץ ממני אף אחד לא נוסע בבוקר.

והם גם פראיירים למשל קו 67 לרכבת סגולה

כשהרכבת הייתה מגיה והיה קו מחכה בכניסה הקו היה מתמלא ואנשים עוד היו עומדים מחוסר מקום לשבת, וקווים הרוויחו. בזמנים שקו 67 היה אמור להגיע 10 דקות בלבד אחרי שהרכבת הגיעה אני כחייל המתנתי בד"כ לבד. הרוב לקחו מוניות ספיישל וקווים הפסידו.

זה באמת טמטום, אין מילה אחרת

כאילו כמה סתומים הם יכולים להיות?! הקו תואם את זמני הרכבת=הקו מפוצץ. אז מה שהם עושים זה לשנות את לו"ז הקו. למה?! אח"כ הם מבטלים קווים כי אין נוסעים. בטח שלא יהיו נוסעים. מי יחכה לאוטובוס כ"כ הרבה זמן. באמת אבל באמת שהם מטומטמים. מתי החבורה הזאת תעוף מכאן?????

והאבסורד כשרוצים לכתוב תלונה באתר קווים

יש הגבלה מסוימת על מספר התווים שכותבים. בקושי אפשר להכניס את השעה שחיכיתי ואיפה ולאיזה קו וכבר נגמר המקום לכתוב את התלונה

כ"כ נכון

כל פעם שאני כותבת פתאום קופצת לי ההודעה "ניתן להזין עד 200 תווים". אם מישהו בכלל תורך לקרוא את התלונות- ואני בספק רב בקשר לזה. כנראה שהם יודעים שיש הרבה תלונות ואין להם כוח לקרוא 'מכתבים' ארוכים מידי.

מיכמיך3

New member
נראה לי גם שהם בכלל לא מתייחסים לתלונות

לא אכפת להם בכלל, במקום לקבל את התלונות ולהתייחס אליהם ולנסות להשתפר הם מתעלמים. פעם אחת כשהתקשרתי להתלונן הם לקחו את מספר הטלפון שלי ואמרו שיחזרו אליי ולא חזרו.

האמת שגם לתלונות שלי הם לא התייחסו

עד שביום חמישי דיברנו עם מישהו ממשרד התחבורה, ורק בגללו חזרו אליי מקווים. והדבר היחיד שהיה להם לומר זה (אתם תיהיו בשוק) שקו 46 אמור לצאת מבילנסון ב7:40 (ובלוז באתר שלהם כתוב 7:30, שייחליטו) ושכל בוקר אני לא מראה חוגר זה מה שהנהג אומר. המצחיק שאני מראה לו חוגר והוא בכלל לא מסתכל מטומטם.

נקווה שראש העיר הבא יצליח לבטל את המכרז עם

קווים כמו שהוא רושם במצע שלו בעיתונים, אורי אוהד כותב שהוא יבטל את המכרז של קווים.

למעלה