לאן נעלם השרשור!??!?!

סילביא

New member
לאן נעלם השרשור!??!?!

אני מאוד נעלבתי! בכל אופן הנה אהבת חיי ועוד בלי חולצה!!! כתגובה על העלמת השרשור שלי אני הקים פורום של הניו קידס!!! ברצינות...חכו שאני החזור מחו"ל ותראו שאני לא צוחקת חופש הביטוי לאן?!?!?!!?!??! ברציחנות, היו אומרים לי להפסיק הייתי מפסיקה אבל להעלים אותו?! זהו! אני לקחתי לראות

סילביא

New member
אני ממש כועסת

ואני רצנית!!!! זה לא היה נראה כאילו זה הפריע למישהי .. להפך!!!!! ואם היו מבקשים שאני הפסיק אז הייתי מפסיקה ... רק ענין של לבקש! מי? ג´ורדן? לא יודעת , אני יכולה לבדוק על פי ת. הלידה אני מאמינה שאיזה 33-34

סילביא

New member
לא לדאוג

הפסקתי עם התמונות...שבטעות לא ימחו גם את זה .בכלל אני אולי גם הפסיק לדבר ... שלא ימחקו דברים שאני אומרת. אני יודעת שזה לא פורום של היו קידס ושזה היה רבה תמונות , אבל אם היו אומרים לי אז הייתי מפסיקה , אבל מאווווווד לא נעים למצוא שפתעום נעלם שרשור שלם שעמלתי עליו...

BUTTERFLY GIRL

New member
נכון זה באמת לא הפריע לאף אחד

כן התכוונתי לג´ורדן אז הוא נראה לי כזה גדול ועכשיו שאני רואה את התמונות הוא נראה ילד

סילביא

New member
שורה מעליך יש את התשובה על הגיל שלו

הם באמת נראים כמו ילדים עכשיו חח הוא רק 9.5 שנים גדול ממני ... אולי יש סיכוי....חחח

maayan15

New member
Nי מחק?!?!?

הריי אין כרגע מנהלת בפורום (או שמא קרוליין חזרה לסופשבוע?!)... בכל מקרה, אני מסכימה..אם היו מבקשים אז להפסיק אבל אף אחד לא אמר שומדבר!

סילביא

New member
כנראה שהיא מחקה

היא חזרה לסופ"ש ואני מניחה שזה באמת לא מי יודע מה "בסדר" להשתמש בפורום הזה ולהציף אותו בכל כל הרבה תמונות של משהו שלא קשור אבל אפשר לבקש להפסיק.. לבקש לא עולה כסף

סילביא

New member
שלום!

אני והעלבון שלי פורשים עד מוצאי שבת שיהיה לכם סופ"ש מצויין ד"ש לטדי ...שנים שלא דיברתי איתה תעשו חיים

CarolineKinney

New member
אני מאד מעוניינת להבין למה באמת

אתן מדברות על הניו קידס דווקא בפורום הזה ? ? ? אני אישית לא הבנתי מה הקשר בכלל הניו קידס צריכים לכתוב עליהם בפורום של המוזיקה

ayaliar

Well-known member
אז בואי אני אסביר לך

כיוון שנגמרה שעונה השניה של הכי גאים שיש ואת כל הפרקים שמשודרים עכשיו כולן (כמעט) כבר ראו אבל בכל זאת נוצרו פה כמה חברויות ולפעמים מדברים על דברים אחרים חוץ מהכי גאים שיש נטו אז מישהי העלתה משהו נוסטלגי שכולן השתתפו בו ונהנו להזכר. אם היא היתה מדברת על עצמה או על משהו שקרה לה, שעדיין לא קשור להכי גאים זה לא היה נמחק. אז היא הזכירה את הניו קידס אז מה? מה שישמע הפורום הזה מוצף בהודעות 24/7 ואין מקום להודעות Off Topic לדעתי ממש לא לעניין

סילביא

New member
סליחה באמת

מעכשיו כל הודעה שלא יוזכר בה המשפט "הכי גאים שיש " תימחק? ברור לי שזה פורום של הכי גאים, אבל 2 הודעות מעליי הסבירו יפה מאוד למה שמתי את זה . האמת? אם זה היה מפריע למישהי (חוץ מאשר למנהלת הפורום) אז הן היו אומרות את זה והייתי מפסיקה, אבל את רואה , זה לא הפריע לאף אחת וזה אפילו קצת הפיג את השעמום הטבעי שיש מאז שהעונה ה2 נגמרה.

סילביא

New member
טדיייייי

מה שלומך?!?!!? מה המצב?!?!!?!?! בסוף לא יצא לנו להפגש במפגש...חבל ... אוףףףףףף אני עדיין כועסת על זה שהיא מחקה לי את השרשור

ayaliar

Well-known member
צודקת

במיוחד לאור העובדה שהשרשור על ווסטלייף לא נמחק. אולי אנחנו זקנות מידי ורק אנחנו זוכרות עד כמה הניו קידס היו ענקים

למעלה