לאן נעלם גרי רשף ? ? ?

בלוגמן

New member
לאן נעלם גרי רשף ? ? ?

יהודי יקר בשם גרי רשף נהג לכנות אותי במהלך שבוע שעבר - "בעל בורות גדולה" או משהו בסגנון. אני תוהה שמא הוא שם קץ לחייו אחרי שהוא קרא את עובדות "הבורות" ההיסטוריות שהבאתי בשרשור של ספלינטור? גרי, אני עדיין מצפה לתגובתך.ואנשים עשו טובה תפסיקו להשוות סממנים יהודיים שאין בהם רע לדוגמאות של גויים שהשתמשו בדברים אלו להרג ושפיכות דמים. תודה.

המוזרה

New member
הסר דאגה מליבך

גרי רשף חי וקיים, חזיתי בכך במו עיני רק אתמול (יש לי עדים) ואיש, עשה טובה והפסק לחרחר ריב כאן. תודה.

גרי רשף

New member
השמועות על מותי היו מוקדמות..

יום אחד, למסיבת רעים, בא בחור חדש, נעמד על השולחן, רקע ברגליו והרעים קולו: "רבותי וגבירותי! אני רוצה שתדעו ששתיים ועוד שתיים זה חמש, חמש ועוד חמש זה עשר, ואת כל זה אני אומר לכם כי אני מה-זה-אוהב מתימטיקה!" הציבור גיחך מעט: הסגנון השחצני, הטעות המגוחכת (5=2+2), ועוד לטעון שהוא אוהב מתימטיקה.. "אני עוד אוכיח לכם הכל!" אמר האיש בכעס ועלבון ונטש בזעם את המקום. כעבור יומיים שב כולו נלהב מנפנף במחשבון שבידו ומכריז: "מודה, שתיים ועוד שתיים זה לא חמש, אבל ראו נא בעצמכם: חמש ועוד חמש זה עשר! נו? אתם רואים?" אני בטוח שאת כל סילופי העובדות והטון המתלהם הבאת לכאן מרוב אהבה לכל היהודים, אני ממש נרגש לגלות שחצי ממה שאמרת אולי נכון, ובכל מקרה: מה החידוש הגדול בכך שהרצל או ז'בוטינסקי או בן-גוריון או גולדה מאיר או יצחק רבין אמרו דברים שאינם מקובלים עלי, ובמקרים מסויימים גם דברי הבל? מה, לך לא קרה אף פעם שכתבת שטויות באיזה פורום? אגב, בשום מקום לא כינית אותך "בעל בורות גדולה" ולא בשום כינוי אחר. אתה מוזמן לעיין בדברי בשירשור, אבל כפי שכבר ציינתי: אל תיתן לכל זה להפריע לך, ברור לי שזה מרוב אהבה אלי, ואנחנו מצפים להמשך תגליותיך וחקירותיך!

איזופוס ../images/Emo20.gif

לדעתי, הבאג במשל שלך הוא, שאותו בחור חדש חיווה דעתו על השומעים (כקולקטיב), לא על מתימטיקה. שהרי הרעיונות של הרצל הם חלק מזהותנו הקולקטיבית.

המוזרה

New member
בכל פעם שאת אומרת את זה

באופן אוטומטי עולה לי השיר ההוא .. נו את יודעת.. הקנון.. נו... זוכרת? טוב אני אשיר לך - היתה צעירה בכינרת אשר בגליל כל היום היתה שרה.. וגו'

shellyland

New member
כמה פשוט וקל

להפנות למטה אגודל. אפשר בבקשה הסבר? עם איזה חלק של ההודעה את לא מסכימה/מזדהה?

איתמר ש

New member
היי!

מה זה?

Idan91

New member
אני לא מזהה עם

האימרה שמערערת על אהבתי במתמטיקה. יש לי עבודה ענקית לחופש לעשות, ואף אחד לא יגיד לי שזה לא כיף או מעניין.

Idan91

New member
אה, הן לא אמורות

להתלכד, ה-ד' וה-ז'? ככה, ליכוד הפוך: *מזדהה - מזזהה- מזּהה.
כדי שיהיה לך מה לשאול, אולי?!

למעלה