לאן נעלם אוריה lightofgod ?
A adi cb14 New member 6/12/05 #6 לאן נעלמו שניהם??? ההודעה האחרונה של שלמה היתה ב23... שלמה הא עם הגשם...תחזור שלמה! תחזור!
A adi cb14 New member 6/12/05 #10 תדווח לו ש"פרוייקט המודלים" די נהרס האתרים שאני מתבסס עליהם מקרטעים מאוד בזמן האחרון וקבלת הנתונים בגראדס דורשת הרבה זמן שלא תמיד יש לי אותו...
תדווח לו ש"פרוייקט המודלים" די נהרס האתרים שאני מתבסס עליהם מקרטעים מאוד בזמן האחרון וקבלת הנתונים בגראדס דורשת הרבה זמן שלא תמיד יש לי אותו...
A adi cb14 New member 6/12/05 #14 האתר שאתה עובד איתו מתעדכן ל00 ז טוב מאוד אבל ל12 הוא המון פעמים לא מתעדכן וגם המטאוגרמות לא משהו לשעה הזאת.
האתר שאתה עובד איתו מתעדכן ל00 ז טוב מאוד אבל ל12 הוא המון פעמים לא מתעדכן וגם המטאוגרמות לא משהו לשעה הזאת.
B barnea1 New member 6/12/05 #16 ואני החסרתי הרבה ימים מכיוון שבחלק רב מן העידכונים נוגפ"ס לא התעדכן ב-00Z (העידכון שאני אמור לעשות)ולכן לא יכולתי להשלים נתונים, וגם אין לי טופס לדצמבר ולשאר החודשים.
ואני החסרתי הרבה ימים מכיוון שבחלק רב מן העידכונים נוגפ"ס לא התעדכן ב-00Z (העידכון שאני אמור לעשות)ולכן לא יכולתי להשלים נתונים, וגם אין לי טופס לדצמבר ולשאר החודשים.
A adi cb14 New member 6/12/05 #17 תמחוק את כל הנתונים ששמת ואז תעשה שמירה בשם ותקרא לזה בשם דצמבר(או כל שם שלא כמו השם הרגיל) ואז תצא ויהיה לך טופס ריק וטופס עם הנתונים של נובמבר.
תמחוק את כל הנתונים ששמת ואז תעשה שמירה בשם ותקרא לזה בשם דצמבר(או כל שם שלא כמו השם הרגיל) ואז תצא ויהיה לך טופס ריק וטופס עם הנתונים של נובמבר.
R ronenrad New member 7/12/05 #18 ברנע אני חושב שאיל 1 עושה גיבוי לנוגפס בכל מקרה עד שאבדוק איתו תמשיך לשמור
R ronenrad New member 7/12/05 #19 לגבי פרויקט המודלים כדאי שמי שבפרויקט ימשיך בו עד כמה שניתן. אני עושה גיבוי לרוב המודלים פעמים ביום באופן אוטומטי דרך טופקרטן ןהאתר של אי סי כשאוריה יחזור לפעילות נעביר לו כולם את החומר
לגבי פרויקט המודלים כדאי שמי שבפרויקט ימשיך בו עד כמה שניתן. אני עושה גיבוי לרוב המודלים פעמים ביום באופן אוטומטי דרך טופקרטן ןהאתר של אי סי כשאוריה יחזור לפעילות נעביר לו כולם את החומר