לאן נסחפתם

asor24

New member
לאן נסחפתם

כשכתבתי שומו שמים זה היה בצחוק כי מי שמכיר אותי טוב יודע עד כמה אני גמיש בנושא הכשרות למרות שמאז הקמת המשפחה אני נמנע מזה בכדי לא להעכיר את האווירה במשפחה. אז סליחה עם גרמתי לסערת רגשות צביקה

cafesito

New member
אתה לא צריך להתנצל

גם ברצינות וגם בצחוק, זה דעה ואמירה לגיטימית. אל תתרגש מכל תגובה ילדותית של מי שנדמה לו שצריך להפגע גם עבור אחרים. סך הכל הפורום מתנהל ברוח טובה ופעילה, גם תגובות קיצוניות כמו של כחול כזה תורמות להלך הרוח הפעיל והחיובי.

לשבור לך יד ורגל

זאת תגובה קיצונית...להתעצבן שאתה בתור מנהל פורום שנכנסים אליו גם דתיים אומר שהוא לא יהודי זה כבר לגיטימי.

cafesito

New member
אמרתי שאני לא מרגיש יהודי.

הרגשה היא דבר לגיטימי. אני באמת לא מרגיש יהודי אבל בגלל שנולדתי לאם יהודיה אני יכול להרגיש מה שאני רוצה, מבחינת הדת אני יהודי וכך גם מבחינת המדינה. הרצון שלך לשבור לי יד ורגל הוא לגיטימי, המון אנשים קטנים ומתוסכלים שהחייהם סובבים סביב כל העולם ולא סביב עצמם מרגישים כך כלפי מוצלחים מהם. אני מקבל זאת כמחמאה וממשיך עם חיוך. כל זמן שאתה תורח להציג את דעתך עלי בצורה מחמיאה ומעלה חיוך אני שמח. אחרי שתראה שבוע הבא את התכנית הסיפור שלי שעשו עלי תרצה לגרוס אותי לחלוטין, אני מקווה לשמוע גם אז את תגובתך. אני אודיע לך על כל ההופעות שלי בקרוב (וצילמו אותי המון בשבועיים האחרונים) אשמח אם כחלק מהשירות שלי לקהילה אני גם מצליח לספק לך דמות לפורקן תסכולים, אחרי הכל, אני כאן כדי לעזור.

sporTV

New member
חבר'ה,אומנם אנחנו בשינויי מזג אוויר

אבל לא צריך להיות קיצוניים... תתקררו קצת.

לא מבינה על מה הוכוח

אם הוא היה אומר שהוא יהודי ומשכנע לאכול טריפה אני יכולה להבין שהוא מרגיז אותך. אבלמה אעפת לך שהוא אומר שהוא לא יהודי. האם אסור שמנהל הפורום יהיה לא יהודי?

cafesito

New member
הויכוח חסר הטעם וההשתלחות מקורה

כנראה בהיכרות מוקדמת של הדמות איתי, מכיוון שאינני יודע מי עומד מאחורי הכינוי ומה מניעיו וכדי לא לפגוע במהלך התקין של הפורום אני מפסיק את הדיון. כמו כן הגבלתי לצערי כניסת משתמש שעבר באופן בוטא על חוקי הפורום ותפוז אנשים.

למעלה