לאן מתקדמים מפה

Mis Anna

New member
לאן מתקדמים מפה

תזכורת. לידה בשבוע 31 קיסרי חירום פגיה שאיבות. לא הצלחתי להניק מחוסר בשלות של הילדה בנוסף למיעוט חלב ופטמות קטנות ומעט שטוחות.
הצלחתי להגביר חלב וכבר כ3 שבועות אני מניקה כל הזמן במשך היום עם מגן פטמה ובלילה מקבלת בקבוק או 2. לא מצליחה לפתוח פער של יותר משעה וחצי בין הנקות. והנקות עצמן ארוכות נורא.
כמו כן עניין המגן פטמה נורא מסורבל לי. אבל אחרת אני מקבלת סאגת צרחות אימים ממנה ואי הבנה של מה רוצים ממנה. לפעמים יש סרבנות גם למגן פטמה, התחושה שלי שאיתו יוצא לי פחות חלב מאשר היה יוצא בלעדיו. ומפחדת שזה יפגע לי בייצור החלב. אני מאוד רוצה כן להצליחה הנקה ישירה, האם יש דרך לצאת ממעגל הצרחות האלה? עם יועצת אחת הצלחתי קצת אבל לא תפסה כל כך טוב וכל הזמן יצא לה ואז שוב צרחות. יועצת שניה ויתרה מראש ואמרה לי להשתמש במגן. לחפש עוד יועצת? להשאר עם המגן?

gudat

New member
בת כמה היא?

על פניו נשמע שהיא עוד לא בשלה לגמילה מפטמת הסיליקון. הרבה תינוקות יונקים תקופה די ממושכת עם. האם במקביל את שואבת?
הייתי שוקלת גם חילבה או מורינגה להגברת החלב, כדי שתהיי יותר בשפע ולה יהיה יותר קל...
דברים שעוזרים להגמל מהפטמה:
לנסות אחרי הנקה- כשהיא כבר שבעה, skin to skin, באמבטיה משותפת...

Mis Anna

New member
היא בת 3 וחצי חודשים

אבל בגלל הפגות היא כמו תינוקת בת חודש וחצי. שוקלת 4 קילו. עדיין בבגדי ניובורן.
אני עם חילבה ומורינגה בו זמנית. שואבת לפני השינה בלילה כי אני לא מניקה בלילה. ושואבת גם אם פספסתי הנקה. לא יכולה יותר מזה. כל זמן אחר היא על הציצי. ההנקות ארוכות. זה יתקצר מתישהו?
אמבטיה אין לי. אבל ניסיתי סקין טו סקין. היא ישר מזיזה את הראשהחיפוש בחיפוש פטמה. אחרי כמה רגעים מתעצבנת. ואם מציעה פטמה לא מצליחה לתפוס.

gudat

New member
איך העלייה שלה במשקל?

איזה מינון של חילבה ומורינגה את לוקחת?
הייתי כרגע ממשיכה עם הסיליקון... משחררת את זה קצת. שתהיה לכם תקופה רגועה בלי תסכולים.
כמה ארוכות ההנקות שלה?

Mis Anna

New member
עליה כ100 גרם בשבוע

יש לי משקל בבית אז אני שוקלת כל כמה ימים.
מניקה כ40-50 דקות בדר"כ כחצי שעה על הציץ הראשון ואז עוברים לשני. לוקחת 4 מורינגה ביום ו9 חילבה.

למעלה