לאן מכאן?

MTA1906

New member
לאן מכאן?

ההודעה היא המשך של הנושא הזה : http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=30&MessageId=175196563 .
מאז אותה ההודעה שהיא שלחה לי, לא יצא לנו לראות הרבה אחד את השני. השבוע היא רשמה איזה סטטוס בפייסבוק שממנו הבנתי שהיא די מצובחרת.
שלחתי לה הודעה. שאלתי מה קורה והיא סיפרה שהיא טיפה מצוברחת בגלל שהיא נמצאת בתקופה משעממת מבחינת התפקיד שלה מאז שהסתיים העומס.
עודדתי אותה טיפה ובזה הסתיימה השיחה. יום אחרי, יצא לי לראות אותה. פניתי אליה, צחקנו טיפה ואחרי שסיימנו לדבר שלחתי לה הודעה. דיברנו טיפה
עד שהיא אמרה שהיא חייבת לסגור את האינטרנט כי אין לה סוללה. יום אחרי שוב נפגשנו. הפעם זה קרה כשישבתי באיזה פינה בבסיס, לבד. היא ראתה אותי, המבטים שלנו לא נפגשו והיא באה ואמרה שלום. דיברנו איזה 2-3 משפטים כי היא הייתה צריכה ללכת. באותו הערב, היא שלחה הודעה לחבר שלי, אותו אחד שיצא לה לדבר איתו עליי.
היא רשמה לו שהיא רוצה שהם ישבו לדבר, אני לא יודע אם זה קשור אליי או לא. אני מתלבט מה לעשות מכאן - להיות יותר אסרטיבי ולהציע לה אפילו לשבת לשיחה של אחד על אחד או להמשיך ולשלוח לה הודעות ולראות איך זה מתפתח. ההתלבטות שלי אם לשבת איתה לשיחה של אחד על אחד היא שאני פשוט לא רוצה להביך אותה, אחרי הכל היא חתכה ממני ובתכלס לא הראתה לי שום סימן שהיא רוצה לחזור חזרה, ככה שאני די מפחד לכפות את עצמי עליה. אשמח לשמוע את דעתכם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לדעתי תקבל שוב את אותן תשובות

שעיקרן: אתה חושב ופועל כמו אישה, לא כמו גבר.
והבחורה הזאת כנראה מחפשת גבר, ולא אישה.

אני לא טוען חלילה שצריך להידבק לסטראוטיפים של מגדר.
אבל יש גם דבר שנקרא קומון סנס.
יש נשים אחרות שנתאים להן מאוד בחור עדין ורגיש כמוך, בחורות שירצו להוביל ואתה תוכל להיות מובל. אבל הבחורה שאתה מתאר איננה כזאת.

העצה נשארת: אל תהיה פסיכולוג שלה, תהיה המחזר שלה.
או שתתמקד במישהי אחרת, עם אופי שונה.

סטנגה Joe

New member
אולי פשוט

תשאל אותה?
אחרי זה תדע בדיוק לאן הרוח נושבת ותדע מה לעשות.

MTA1906

New member
החבר דיבר איתה

היא סיפרה לו שהיא מעוניינת במישהו אחר. לא היה ביניהם כלום, היא שמה עליו עין.
לא נראה לי שיש לי מה לחזר אחריה עכשיו. לא חושב שגם אם אני אראה לה שאני רוצה פתאום
זה יהיה רלוונטי.

אייבורי

New member
נכון

שחרר חמוד, היא לא עבורך בסיבוב הזה

והסיבוב הבא הוא אחרי המונדיאל הבא

MTA1906

New member
הצעתי לה לשבת

שלחתי לה הודעה. היא שאלה מה קורה ואמרתי לה שיכול להיות
יותר טוב. היא שאלה מה יש ואמרתי לה שכל מיני דברים. היא אמרה שאני יכול
לדבר ולספר ואני מצידי אמרתי שאשמח לשבת איתה ולדבר. היא אמרה שהיא מצטערת ושזה לא נראה לה
מתאים ושהיא לא רוצה שאני אקח את זה לכיוון לא נכון. היא אמרה שהיא מצטערת שזה ככה אבל זה לא מרגיש לה טבעי לשבת ולדבר על החיים. היא אמרה שהיא מנסה להרגיש בנוח אבל היא לא מצליחה.
שאלתי אותה אם היא חושבת שכשנשב לדבר אני אגיד לה שאני רוצה אותה, והיא מבחינתה לא בעניין ובגלל זה
היא מרגישה לא בנוח. היא אמרה שהיא לא חושבת שזה מה שאני מרגיש ופשוט לא נוח לה. סיימתי את השיחה
ואמרתי לה שמבחינתי קצת חבל לי שהיא מרגישה ככה אבל זה בסדר גמור.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני מקווה שאתה רואה את התמונה

בניכוי נימוסים ומבוכות, המסר הוא ברור כשמש, שהיא לא מעוניינת בך כבן זוג.

מאחר ואתה לא מתחבר לקונספט של חיזורים (* ראה הסבר בסוף), הרי שהברירה היחידה שנראית פה סבירה היא להבין שזה לא יקרה ולקחת את החיים שלך הלאה.

---
(*) מה הרעיון של חיזור? כשאישה עושה פרצופים של "לא רוצה", זה עדיין משאיר את הפתח ל"...אלא אם כן תוכיח לי שאתה גבר ראוי".

מה זה "גבר ראוי", ואיך מוכיחים את זה? ובכן, מסתבר שאצל נשים לא קובעות רק הקוביות בבטן, או הסנטימרים בגובה, ברוחב או באורך, אלא מאוד קובעת ההתנהגות, האישיות, והמיצוב החברתי. "גבר ראוי" זה קודם כל אחד שמאמין בעצמו ובקסם שלו, לא נבהל מ"לא", ועורך "צייד" על האישה, עד שהיא מרגישה שהוא ראוי, ואז היא שמחה להיות
"ניצודה".

הצייד אמור להיות באמצעים של כיבוש מנטלי, על ידי כל מיני מחוות שלא כאן המקום לתארן. מה שכן חשוב לציין שהצייד איננו stalking, כלומר איננו מתבצע באמצעות הטרדה, רדיפה, ניג'וס, חדירה לפרטיות או התבכיינות.

האמת היא שהחיזור הוא קצת אומנות ניכחדת, אבל אל תטעה: ישנם עדיין גברים רבים שהם אלופים בזה. אתה, מן הסתם, לא אחד מהם. זו לא בושה. גם אני לא כזה. רק ציינתי שתדע שיש כזה ז'אנר, והוא חלק די בסיסי ביחסי גברים נשים.

---

המלצה לך נשארת בעינה: שחרר עצמך מהפנטזיה עליה, כי לא נראה שזה הולך לקרות.

אתה כזה בכיין!!!

יצאת לדייט ורבע ואתה לא מסוגל להתגבר על זה?

תרפה ותפיק לקחים לפעם הבאה.
לקח #1
תשאל, תציע, תיזום.
אתה בסך הכל ילד, יהיו עוד 300 בחורות לפחות שיגידו לך לא,
ומזל שמספקי רק אחת שתגיד כן.

A לוןA

New member
תקשיב,

העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא
grow a pair, will you?
כמה ניתוחים וניתוחי ניתוחים על כל תנועה, מחווה ומבט!
אם אתה מעוניין בה- גש ותגיד לה.
אם היא אומרת כן- מצויין
אם היא אומרת לא- דפדף
ואם היא אומרת אולי- תגיד לה שיש לה את הטלפון שלך, ושתיצור קשר אם היא מעוניינת- ובינתיים נקה אותה מחייך.
חד, חלק ונקי- ובלי כל חיבוטי הנפש הללו שמובילים לשומקום.

בהצלחה.

MTA1906

New member
דיברתי איתה שוב

אחרי ההודעה האחרונה שהיא שלחה לי שבה היא אמרה שהיא מובכת מהסיטואציה של לדבר איתי פנים מול פנים החלטתי לא לענות לה.
אחרי יום, היא שלחה הודעה. היא רשמה שהסיבה שהיא מובכת מהסיטואציה היא בגלל שהיא מרגישה שכל מה שהיא עושה פוגעת בי, והיא ממש לא רוצה
לפגוע או להעליב. היא אמרה שהיא ממש ממש מתוסבכת כרגע ובגלל זה היא מעדיפה להתרחק, ושהיה ממש חשוב לה להגיד לי את זה אחרי השיחה האחרונה.
אמרתי לה, שקודם כל מבחינתי, כל השיחה הזו לא צריכה להתנהל בסמסים, אלא פנים מול פנים אבל שאני מכבד את הרצונות שלה. עניתי לה ואמרתי שמבחינתי היא לא פגעה בי - מה שהיה היה וזה בסדר גמור שהיא החליטה לסיים את זה ושאני לגמרי מקבל את זה. שאלתי אותה מה היא חושבת שהיא עושה שגורם לי להפגע? היא ענתה - "הכל". היא אמרה שכשיצאנו היה לה ממש ממש כיף איתי ופתאום בבום היא הרגישה שזה גדול עליה, שאין לה זמן והכל בלאגן בחיים שלה והיא לא רצתה להכניס
אותי לתוך כל הבלאגן הזה ולכן היא החליטה לחתוך. היא אמרה שהיא הרגישה שהיא השלתה אותי וזה ממש לא מה שהיא רצתה לעשות וזה עשה לה ממש רע.
היא סיפרה שמאז שחזרה לבסיס היא התהפכה ב-180 מעלות והבעיה היא בה. שאלתי אותה אם היא שלמה עם זה שחתכה ואמרה שכן. שאלתי אם זה בגלל שהיא לא רוצה
להכניס אותי לתוך הבלאגן בחיים שלה או בגלל שהיא לא חושבת שיש עתיד לקשר בינינו והיא ענתה שהיא שלמה "כי היא כבר לא שם".
אמרתי לה שאני לגמרי מקבל את זה ומעריך את זה שהיא אמיתית. אמרתי לה שמבחינתי חשוב לי שנשמור על יחסים נורמלים ונתנהג בצורה בוגרת, לא כמו שהיה עד עכשיו.
היא אמרה שאני צודק ושהיא ממש שמחה שדיברנו. סיימתי ואמרתי לה שאני פה בשבילה לכל מה שהיא תצטרך.
מצד אחד אני ממש שמח על השיחה הזאת, רק חבל לי שהיא לא הייתה פנים מול פנים אלא בסמסים. אני יודע שהיא עדיין בעניין של הבחור שהיא נדלקה עליו אחרי, אבל אני גם יודע שלא היה ביניהם שום דבר ושהוא לא בעניין. מעניין אם היא מתישהו תתפקס על החיים שלה ותבין מה נכון. אני מבחינתי הבנתי שהיא לא מה שאני מחפש.

למעלה