לאן לשרשר, דמאת?!?!?!

15freedom girl

New member
איזה מגניב... לנו היה רק על

שר הטבעות... למה רק הבצפר שלי כזה מעפן....

:)../images/Emo60.gif

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא *אתם מפתחים תאוריות? לפעמים *ישנים טוב בלילה? למה לא?
*חולמים על ה"פ?כהה
*מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? ניסיתי וזה ולא הצליח
*קוראים הארי פוטר שוב ושוב? כן *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? כמובן
*קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? שניהם *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? (סיריוס, ושאר מושגים)
לא קרה לי *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? חחחח אם זה יקרה אני משערת שכן

תשובה !

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? יש! *אתם מפתחים תאוריות? כן , אבל הכל יתפוצץ לי בפנים כי רולינג לא צפויה *ישנים טוב בלילה? האמת שלא , אבל לא קשור לה.פ *חולמים על ה"פ? לפנטז זה נחשב? אמה .... *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? הם כבר מכורים *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? לא *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? כן *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? אנגלית *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? לא *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? אני לא בכיתה...

../images/Emo20.gif

האם גם לכם יש טבלת ייאוש?אין לי למה,אין תאריך...השביעי לשביעי זה רק שמועות,לא? *אתם מפתחים תאוריות?לפעמים כשמשעמם.אני אומרת שגברת נוריס היא רא"ב. *ישנים טוב בלילה?אממ כן. *חולמים על ה"פ?פעם אחת וזה היה חלום ממש מוזר. *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם?לא,כי זה חסר סיכוי. *קוראים הארי פוטר שוב ושוב?מרעננת מדי פעם. *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ?לא הרבה. *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? קראתי בעברית מן הסתם ואת הראשון באנגלית ודווקא הלך מעולה כי זכרתי מילים ולא הייתי צריכה לפרש במילון.[תהיו גאים בי,פליז
] *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ?לא. *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה?כן!

yuvi217

New member
עונה ../images/Emo13.gif

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? כן! *אתם מפתחים תאוריות? כן
*ישנים טוב בלילה? לא ממש... אבל זה לא קשור להארי =] *חולמים על ה"פ? לפעמים.. אבל דווקא לא הרבה *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? בטח! בזכותי שני ידידים קראו את השישי! ואני משגעת בערך את כל העולם שיקרא
*קוראים הארי פוטר שוב ושוב? וזה לא נמאס
*אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? חצי ספר
*קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? עברית. אבל אני מנסה להתחיל את הראשון באנגלית! השנה יהיה לי בוק ריפורט ואני רוצה לעשות על הארי פוטר =] *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? (סיריוס, ושאר מושגים) כן! ומצאתי את הקטע על הבזואר! *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? לא מזכירים

גמאני צריכה לעשות בוקריפורט.

אבל המורה הזונ** לא מרשה לי על הארי פוטר "זה יהיה לך קשה מדי,דניאלה."

yuvi217

New member
מה איכפת לה?

המורה שלי דווקא תשמח שנעשה על ספר קשה =/ האמת שעדיין לא שאלתי אותה.. [
] כי זה יהיה רק לשליש הבא... אבל לא נורא

Shiri from the block

Active member
עונה בקשר ל-2, אני פשוט לא חושבת על זה... *האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא. *אתם מפתחים תאוריות? לא. *ישנים טוב בלילה? כן. *חולמים על ה"פ? בעיקר על סנייפ../images/Emo3.gif *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? כן, אבל זה לא עובד.. *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? כן *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? פחות או יותר.. *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? עברית. אבל אני רוצה להתחיל לקרוא באנגלית. *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? לא.. *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? בכיתה? אני כבר סיימתי בית ספר.. אבל כשאני שומעת אנשים מזכירים משו שקשור לה"פ אני קופצת כזה ונכנסת לתוך השיחה../images/Emo3.gif

שומו

New member
יו הו הו

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש
למה
הרי תאריך יציאת הספר השביעי לא ידוע. בכל מקרה- אין לי טבלאות יאוש. *אתם מפתחים תאוריות
לא מנסה. אולי אם תהיה לי הארה כלשהי. *ישנים טוב בלילה
מה זה קשור
אין כמו המיטה שלי
. *חולמים על ה"פ
לא
. *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם
ניסיתי, לא עוד. *קוראים הארי פוטר שוב ושוב
לא מההתחלה לסוף, אבל בארור שכן
*אתם זוכרים ציטוטים בע"פ
ודאי וודאי
*קראתם בעברית, אנגלית או שניהם
עברית רולז. *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד או משהו איזכורים על מושגים מה"פ
לא כל שניה, ולא בספרי הלימוד, אבל כן
. *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה
לא נופלים מהכיסא, אבל כן
.

אנה92

New member
חולה על התחת של האריי חחח

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש?לא *אתם מפתחים תאוריות?כן *ישנים טוב בלילה?לא *חולמים על ה"פ?בטחחח כל דקה בכל לילה! *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם?כן הצלחתי אחת בקושי *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? כן *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? כן *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? עברית *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? (סיריוס, ושאר מושגים) לא *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? אממ כן פעם בספרות המורה אמרה משו על הארי פוטר ואני בכלל ניהייתי אדומה והקשבתי לכל מילה שנאמרה על הספר.

CoralP

New member
עונה ^^

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא כי אין תאריך מדוייק S: *אתם מפתחים תאוריות כע D: *ישנים טוב בלילה? חחח כן *חולמים על ה"פ? כןXD *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? כן, ומי שקרא טוחנים ת'מוח *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? אהא=] *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? ברור^^ *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? עברית *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? חח לפעמים P: *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? חחח אני יותר קופצת ומתלהבת DDDD:

עונה ../images/Emo55.gif

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא, אבל זה רעיון טוב
*אתם מפתחים תאוריות? מי לא? *ישנים טוב בלילה? כן
*חולמים על ה"פ? מן הסתם *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? כיין
מיכרתי שתי בנות דודות שלי ואחת החברות שלי בדרך
*קוראים הארי פוטר שוב ושוב? כיין *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? לאא! טוב, אולי כן
*קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? אנגלית
איזה מזל שאני קוראת שוטף אנגלית (גרתי באמריקה שנתיים) כי ניסיתי לקרוא פעם בעברית והתירגום מזעזע! *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? (סיריוס, ושאר מושגים)כן, אבל לצערי אין
*נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? הו, הלוואי שיזכירו משהוא שקשור לה"פ בכיתה.. *מפנטזת*
בזזזז.

Eos14

New member
../images/Emo29.gif עונה../images/Emo26.gif

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא *אתם מפתחים תאוריות? כן.. *ישנים טוב בלילה? כן *חולמים על ה"פ? כן, מדי פעם...XDDD (סתם נזכרתי בחלום מצחיק על סנייפ שהחליט ללמד אותי ואת השכבה שלי בלט....
) *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? כל החברים שלי כבר מכורים, אז אין טעם לנסות...
*קוראים הארי פוטר שוב ושוב? כן, מתוך עצבנות לקראת השביעי...שיצא כבר
*אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? חלק *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? עברית. אולי אח"כ אקרא גם באנגלית. אני קודם רוצה לקרוא את כולם בעברית. *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? כן *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? כן...

Eos14

New member
../images/Emo29.gif אבל הוא היה לבוש בגלימה שחורה

למזלי, לא בטייטס...

yuvi217

New member
באמת מזל :S

דימיינתי אותו עם חצאית ורודה ונעלי פויינט!

למעלה