דנונה לייט
New member
לאן לשרשר, דמאת?!?!?!
טוב, אני באמת שלא יודעת לאיפה לשרשר את ההודעה הזאת, אז או שהמנהלות יהיו מאמי ולא ינצלש"ו, או שינצלש"ו כראות עיניהן, כי אני פשוט לא יכלתי להחליט. אז ככה: בפעם האחרונה שקראתי את השישי, ואת הספרים בכלל, הבנתי פתאום כמה אני משתוקקת לספר השביעי. אז כבר עשינו סיכום עובדות, ומה אנחנו חושבים.. וכל מה שאפשר לטחון עליו. מטרת השירשור- 1) שאלון קצרצר על מה אתם חושבים (אתם תכף תראו!!) 2) עוד משהו, והנה אני אומר..
אז ה"עוד משהו" זה איך אתם מתמודדים עם הציפייה, עם המתח.. אני למשל הכנתי טבלת ייאוש עד ה-7.7.07.. למרות שזה לא תאריך בטוח, זה הכי קרוב שאפשר לספור עליו. אני חולמת בלילות על תאוריות, חושבת כל הלילה עד שאני פשוט נרדמת, חושבת על זה כשאני מצחצחת שיניים, וטזה מעצבן, אני באה לכתוב את התאוריות אבל אני ממהרת לבצפר, או שהמחשב תפוס- קיצר אין גישה. לא קולטת שתעבור כמעט שנה (גאט דמאת, שנה!!
) עד שאני אקרא כבר!! גררר!! ואני פשוט מתחרפנת. ספרו בכללי, או בפירוט, מה שבא לכם, איך אתם עוברים, מתמודדים, מרגישים.. ראיתם את מה שאני כתבתי, אתם יודעים למה אני מתכוונת.. 1) השאלון.. כמה שאלות שמאוד מעניין אותי לדעת את התשובות
*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? כן כן וכן! *אתם מפתחים תאוריות? בארור! *ישנים טוב בלילה? לא *חולמים על ה"פ? מי לא?? *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? ניסיתי, לא הולך
*קוראים הארי פוטר שוב ושוב? כן *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? כן *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? עברית. ניסיתי אנגלית אבל לא ממש הצליח *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? (סיריוס, ושאר מושגים) כן, אבל עד עכשיו לא מצאתי.. *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? לא מזכירים כמעט, אבל יותר מנפילה *מסמיקה* זה הכל בנתיים
טוב, אני באמת שלא יודעת לאיפה לשרשר את ההודעה הזאת, אז או שהמנהלות יהיו מאמי ולא ינצלש"ו, או שינצלש"ו כראות עיניהן, כי אני פשוט לא יכלתי להחליט. אז ככה: בפעם האחרונה שקראתי את השישי, ואת הספרים בכלל, הבנתי פתאום כמה אני משתוקקת לספר השביעי. אז כבר עשינו סיכום עובדות, ומה אנחנו חושבים.. וכל מה שאפשר לטחון עליו. מטרת השירשור- 1) שאלון קצרצר על מה אתם חושבים (אתם תכף תראו!!) 2) עוד משהו, והנה אני אומר..