לאן לשרשר, דמאת?!?!?!

לאן לשרשר, דמאת?!?!?!

טוב, אני באמת שלא יודעת לאיפה לשרשר את ההודעה הזאת, אז או שהמנהלות יהיו מאמי ולא ינצלש"ו, או שינצלש"ו כראות עיניהן, כי אני פשוט לא יכלתי להחליט. אז ככה: בפעם האחרונה שקראתי את השישי, ואת הספרים בכלל, הבנתי פתאום כמה אני משתוקקת לספר השביעי. אז כבר עשינו סיכום עובדות, ומה אנחנו חושבים.. וכל מה שאפשר לטחון עליו. מטרת השירשור- 1) שאלון קצרצר על מה אתם חושבים (אתם תכף תראו!!) 2) עוד משהו, והנה אני אומר..
אז ה"עוד משהו" זה איך אתם מתמודדים עם הציפייה, עם המתח.. אני למשל הכנתי טבלת ייאוש עד ה-7.7.07.. למרות שזה לא תאריך בטוח, זה הכי קרוב שאפשר לספור עליו. אני חולמת בלילות על תאוריות, חושבת כל הלילה עד שאני פשוט נרדמת, חושבת על זה כשאני מצחצחת שיניים, וטזה מעצבן, אני באה לכתוב את התאוריות אבל אני ממהרת לבצפר, או שהמחשב תפוס- קיצר אין גישה. לא קולטת שתעבור כמעט שנה (גאט דמאת, שנה!!
) עד שאני אקרא כבר!! גררר!! ואני פשוט מתחרפנת. ספרו בכללי, או בפירוט, מה שבא לכם, איך אתם עוברים, מתמודדים, מרגישים.. ראיתם את מה שאני כתבתי, אתם יודעים למה אני מתכוונת.. 1) השאלון.. כמה שאלות שמאוד מעניין אותי לדעת את התשובות
*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? כן כן וכן! *אתם מפתחים תאוריות? בארור! *ישנים טוב בלילה? לא *חולמים על ה"פ? מי לא?? *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? ניסיתי, לא הולך
*קוראים הארי פוטר שוב ושוב? כן *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? כן *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? עברית. ניסיתי אנגלית אבל לא ממש הצליח *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? (סיריוס, ושאר מושגים) כן, אבל עד עכשיו לא מצאתי.. *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? לא מזכירים כמעט, אבל יותר מנפילה *מסמיקה* זה הכל בנתיים

the ror

New member
עונה

1) *האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא. *אתם מפתחים תאוריות? ברור *ישנים טוב בלילה? לפעמים...(אין אצלי השפעה של הארי םוטר על איכות השינה) *חולמים על ה"פ? לפעמים *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? בהחלט(כבר לפחות 5 חברים ו 2 קרובי משפחה) *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? כן *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? כן *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? שניהם *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? לא אבל כשנתקל אני נעצר לקרוא בעיון. *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? לא אפול, אבל ברור שאגיב. 2) משתדל לא לחשוב על זה...מבחינתי זה רחוק מדי מכדי להתחיל לצפות לזה-אני אתחרפן עד אז.

dוDav

New member
../images/Emo45.gifאחלה שרשור

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא בדיוק.. אולי כשאני אדע את התאריך של הספר החדש *אתם מפתחים תאוריות? האינטרנט מספק הרבה תאוריות
*ישנים טוב בלילה? כן(?) *חולמים על ה"פ? לא
*מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? הצלחתי לשכנע 3 (מתוךלפחות 2375 שניסיתי
) *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? עד שנמאס
*אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? כן, הרבה יחסית *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? עברית ואנגלית. את הכל קראתי בעברית, חוץ מפעם אחת שהצלחתי באנגלית לפני שלושה חודשים בערך (הספר השלישי) *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? (סיריוס, ושאר מושגים) מצאתי הרבה בעיקר על קללות ועל שמות. *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? בקושי מזכירים.

mjlk

New member
אם זה מעניין אותך, זה אומר שתקראי?

אז כנסי וקראי ת'תשובות שלי
האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא... *אתם מפתחים תאוריות? לפעמים *ישנים טוב בלילה? כן
למה? תראו מתחת: *חולמים על ה"פ? רק על סיריוס ^^^^
ועל רמוס..
*מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? כן... לא הולך גם לי *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? בהחלט *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? כן, אבל לא הרבה... *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? עברית, ניסיתי שישי באנגלית עד עמ' 200 *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? (סיריוס, ושאר מושגים) לא... אבל אני משוכנעת ששמעתי את הביטוי "מוגל שופ" באיזה שיר
*נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? לא מזכירים כמעט, אבל כשכן הלב שלי פועם במהירות ואני תמיד מגנה על כך שהספרים מעולים וסיריוס הוא חתיך ואז אני גולשת לקטעים מצונזרים הלוואי שסיריוס יבוא ופיייייייייפ . גיגיגיגיג

עונה

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא *אתם מפתחים תאוריות? לפעמים אבל לא עד הסוף *ישנים טוב בלילה? לא, אבל בלי קשר להארי פוטר *חולמים על ה"פ? לפעמים *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? כבר לא ממש כי שכנעתי די הרבה. *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? לפעמים *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? בטח *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? קראתי את כל הספרים בעברית ואת השישי וקצת מהחמישי באנגלית *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? לא כל שנייה *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? אני תמיד נופלת מהכיסא גם בלי קשר

n u k e y

New member
עונה

האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא.. אבל כשיהיה תאריך קבוע יש מצב שאני יכין אתם מפתחים תאוריות? בוואדי ישנים טוב בלילה? לא ממש, אבל זה כי אני סתם מאלה שלוקח להם שנה להירדם :S חולמים על ה"פ? לפעמים מנסים לשכנע חברים להתמכר גם? ניסיתי, גיליתי שלא הולך, התיאשתי
קוראים הארי פוטר שוב ושוב? אוף קורס זוכרים ציטוטים בע"פ? יאפ קראתם בעברית, אנגלית ושניהם? שניהם, נהנתי יותר מהאנגלית מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? לא מחפשת במיוחד, אבל אם יש אחד אני ישר מניחה הכל ומתחילה לקרוא
נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? לא מזכירים את זה הרבה, אבל אם כן אני ישר קופצת ומשתתפת בדיון..

sirius felton

New member
אוו מאמה

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? אמממ..... *אתם מפתחים תאוריות? every day every moment..... *ישנים טוב בלילה? קריאה טובה של ה.פ לפניי השינה מסדרת לי הכל....
*חולמים על ה"פ? גם בשינה וגם בכיתה עד שהמורה שואלת למה אני חולמת בהקיץ... אני כזה כי אני חושבת על רא"ב .... *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? ניסיתי, לא הולך..... באסה להם לא לי... *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ...ואף פעם לא נמאס... *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? פטפוטים בלאבוש קוקו שפיץ בטח שכן!! *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? עברית. אנגלית.ניסיתי צרפתית לא ממש הצליח *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? כן.... כל מה שאני מצליחה עד עכשיו למצוא זה מלחמת העולם ה-1 ..... וכל מיני אלגברה וביולוגיה... *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? גרררר...... אני הראשונה!! וווהווו..... פעם הראו המצגת בשיעור היסטוריה כל מיני ציטוטים של אנשים חכמים ומצליחים בעולם... אני נפלתי משעמום... ואז הראו את דמבי עם משפט חכם ביותר!! הצבעתי והמורה כזה: מאיה רצית להגיד משהו?....

tamarhp

New member
כבר עברתי את התקופה...

הייתי ככה עם הספרים הראשונים, לפני 7 שנים בערך. לאט לאט, כשצריך לחכות שנה שנתיים בין ספר לספר, וממילא אין עם מי לדבר על זה, והאתרים הטובים נסגרים אחד אחד, ההתלהבות פוחתת... האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא, אין תאריך *אתם מפתחים תאוריות? כן! *ישנים טוב בלילה? לפעמים, אבל בלי קשר לה"פ *חולמים על ה"פ? בד"כ לא (כבר לא) *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? ניסיתי בעבר, עכשיו זה לא ממש פופולרי, והרוב כבר קראו... *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? ברור *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? ברור, פעם ידעתי את כל ה4 הראשונים בע"פ *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? את כולם בעברית, ובאנגלית - את ה4 הראשונים (כי זה מה שיש לי באנגלית) *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? (סיריוס, ושאר מושגים) אני לא מחפשת, אני פשוט וצאת (כמו למשל להסתכל במפת כוכבים ולמצוא את אנדרומדה בלי כוונה) *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? פעם כן... (עכשיו אני כבר לא בכיתה)

ZoHaRoT

New member
עונה על השאלון ../images/Emo142.gif

האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא, אני לא יודעת מתי יצא בעברית...
אתם מפתחים תאוריות? אני יותר נצמדת לתיאוריות של אחרים...
ישנים טוב בלילה? תלוי...
חולמים על ה"פ? כן
מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? אין אפשרות, הם רק יצחקו עלי חוץ מכמה שקוראות..
קוראים הארי פוטר שוב ושוב? אהא!!!!!
אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? כן! אחותי עשתה לי מבחן ועברתי אותו בהצטינות!
קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? עברית, באנגלית קראתי קצת, יש לי את שניהם בבית...
מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? לא...
נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? לא מזכירים שום הארי פוטר בכיתה...

../images/Emo141.gifLooking4CoolName../images/Emo141.gif

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא. *אתם מפתחים תאוריות? רק מבטלים/מאשרים תאוריות של אחרים. *ישנים טוב בלילה? כן. *חולמים על ה"פ? פעם אחת. *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? כן.
מוריה, אבל לא הלך. *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? כן. *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? כן!!!1 *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? 1-5 בעברית. את השישי באנלית וגם בעברית. בתקווה שאצליח את השביעי באנלגית. *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? (סיריוס, ושאר מושגים) לא. *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? אני קופץ ומשתתף מיד בשיחה. [כ"כ אופייני לי.
].

skaramoosh

New member
אתה יודע משהו?

*לא מתכוונת להעליב אם משתמע מזה* רואים שאתה כתבת את ההודעה, הניק שלך מופיע לידה... אין צורך לכתוב את זה גם בכותבת מעוטר באייקוניםP: גם ככה כל העולם קורא את ההודעות שלך, גם אם לא תדגיש אותן P: אבל אם בא לך, סבבה לך D:

אני קוראת.

אני מכורה להן. חוצמזה, אתה יותר מדי חשוב לי בשביל שאני לא אקרא.. מעניין, אפילו אם לפעמים זה טיפשי, אבל אתה בנאדם טיפשי, אז זה בסדר

15freedom girl

New member
עונה...

האם גם לכם יש טבלת ייאוש? לא טבלה ... ביומן הכנתי בשיעור מתמטיקה... אין לכם מושג כמה דברים אפשר לעשות בשיעור מתמטיקה... *אתם מפתחים תאוריות?לפעמים... *ישנים טוב בלילה? כן... *חולמים על ה"פ? ברורררר *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם?עוד מילה אחת על הספר וחברות ש/לי תולות אותי... *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? כן... כבר הפסקתי לספור... *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? כן... וכולם כתובים ביומן... שיעור מתמטיקה... *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? לא הולך באנגלית.... אז קראתי בעברית... *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? לא כי מן הסתם לא יהיו.... *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? לא נופלת....פשוט תוהה למה כולם בכיתה מסתכלים עלי.... אהה וגם מתפוצצת מצחוק שהמורה שלי נואמת לנו נאום שמזכיר כמעט מילה במילה את הנאום של אמבירנג(ככה כותבים..????)

Mrs Amber Bloom

New member
:]../images/Emo41.gif

*האם גם לכם יש טבלת ייאוש? נופ *אתם מפתחים תאוריות? יאפ:] *ישנים טוב בלילה? יאפ *חולמים על ה"פ? לפעמים *מנסים לשכנע את החברים להתמכר גם? לא, רובם כבר קראו/מכורים *קוראים הארי פוטר שוב ושוב? שוב ושוב ושוב ושוב ושוב... *אתם זוכרים ציטוטים בע"פ? יאפ *קראתם בעברית או אנגלית או שניהם? ראשון עד חמישי בעברית, שישי באנגלית ואז בעברית. *מחפשים כל שניה בספרי הלימוד אומשו איזכורים על מושגים מה"פ? (סיריוס, ושאר מושגים) לא, אבל אני תמיד מוצאת (כמו בספר הלשון השנה!!!! רק שכתוב בו הרי פוטר:||||. *נופלים מהכיסא כשמזכירים משהו שקשור לה"פ בכיתה? כן!! במיוחד שנה שעברה, שבספר שלנו באנגלית היה פרק כמעט שלם על הארי פוטר^^.

למעלה