לאן לקחת אורחים מחו"ל?

passioneta

New member
מסכימה אתך

אין שום דבר בקופיבר או בראסרי שממש מושך אותי.

מאב הרבה זמן לא ראיתי אותך כאן.....

אני מידי פעם נכנסת לבלוג שלך אבל לא עדכנת אותו הרבה זמן...
אם אני לא טועה הביקורת האחרונה היא על הגוצה??
ניסיתי להכנס עכשיו וזה לא עבד...
בכל מקרה אשמח לקרוא דיווחים שלך בעתיד :)

Nרב

New member
אחרי 8-9 שעות בעבודה כבר אין כוח לכתוב

חנול

New member
גם אנחנו מחובבי הקבוצה

אבל חייבת להודות שכשיבנו ברוטשילד 12 התבאסנו קשות שאין קפה גדול. לא מתאים לחבר'ה רציניים כאלו, לעשות עלינו סיבוב על כמה שקלים בקפה...

salo22

New member
בפילי יש מסעדות נחמדות מאוד

ונשמע שאתה לא שש לנסות להפתיע אותם עם משהו מיוחד יותר לארץ, כי אני חושב שתתקשה קצת להפתיע את האורחים בתל אביב, גם עם בראסרי וקופי בר. אולי משהו באיזור יפו עם ערך מוסף של טיולון ? אני לא חסיד של בראסרי והאווירה ולבטח זו לא הייתה הבחירה שלי לאורחים, אבל זה עניין אישי ובכל מקרה האוכל שם בהחלט "סולידי" לסוגו, קרוב לודאי גם שכמעט כל אפשרות שתחשוב עליה כנראה שלא תהווה משהו יוצא דופן במיוחד לאורחים שאוכלים סדיר במסעדות פילדלפיה. אגב אני לא חושב שתהיה בעיה להגיע עם ילדים קטנים לבראסרי..

החתולית

New member
טוב לראות אותך כאן מדי פעם

אני הייתי לוקחת אורחים מחו"ל למסעדות בסגנון שולחן, חדר אוכל, המזללה, קפה 48, אדורה, מאראבו וכדומה. כאלה יש בהן טוויסט ישראלי / מזרח תיכוני.

passioneta

New member
זוכרת אותך אבל לא מבינה למה לקחת את האורחים

למקומות כל כך גנריים וחסרי יחוד.
הייתי בוחרת במקומות עם טעם מקומי - דגיה כלשהי או חאג' כחיל ביפו, או בכיוון אחר - חדר האוכל - גם הוא מאוד ישראלי.
לחילופין - לפחות שבו במקום יפה כמו מנטה ריי או משהו בנמל יפו.

ההיילייט של הדודים שלי מפילדלפיה היה סיור בשוק לוינסקי וצהריים בסלימי. הם לא הפסיקו לדבר על זה.

Lear22

New member
מדובר באנשים שהיו בישראל עשרות פעמים ומגיעים

מירושלים שם לקחו אותם לכל המקומות ה״אוטנטים״ ככה שזה לא ממש עושה לי את זה ולא ממש מה שהם מחפשים.
אני רוצה מקום עם אוכל טוב ואווירה טובה ולכן מבחינתי הבראסרי והקופיבר נמצאים במעלה הרשימה, וגם בגלל שבאופן יחסי הם לא יקרים במיוחד. אבל מקומות עם ייחוד ים תיכוני זה קצת מחוץ לתמונה כי הם קיבלו את כל זה מספיק בירושלים ובביקורים אחרים שלהם בארץ. המטרה היא אוכל טוב ומגוון אווירה טובה ומחיר סביר.

salo22

New member
נשמע שאתה די נעול בכיוון

המיזללה ופרונטו אולי יהיו אופציות שכדאי לך לבדוק כמסעדות שעולות מומלצות, אבל הן שונות מהבראסרי כמובן.

passioneta

New member
מתעצבנת? למה? כי לא שמתי סמיילי?

ציינתי עובדה, בצורה לא שיפוטית. היכן ההתעצבנות?

Lear22

New member
תודה לכולם על ההצעות!!

רשמתי ואעשה בדיקה אונליין.

בלי קשר ממש כיף לראות שגם אחרי כל כך הרבה שנים הפורום הזה עדיין חי ובועט

Lear22

New member
שאלה שוב אם אפשר: מה אתם חושבים על גיליז? לא

הייתי שם שנים אבל אני יודע (לפחות לפי הידע הישן שלי) שזה נחשב מקום דיי solid ועם בשרים מעולים.

אשמח לדיעה.

תודה!!

למעלה