לאן לצאת היום?

לאן לצאת היום?

אני בדרך כלל לא נוטה לשאול, כי בדרך כלל אני יודע את התשובה, או לפחות מכיר את "השמות" ויש לי מושג לאן בא לי
אבל היום אני אובד עצות. כבר המון זמן לא חשבתי או הייתי באזור תל אביב\יפו\הרצליה ואיבדתי קצת את הדופק.

יציאה זוגית, שעות הערב,
רומנטי\אוכל טוב (בשרי\פירות ים\גורמה you name it) - משהו שמזכיר קצת פריז\ברצלונה\ניו יורק יהיה מגניב
לא יקר מידי (300\400 שח לזוג - זה סביר)

לא סולה

תודות מראש למי שייעץ...
מקווה לשמוע מתותחי המרכז ובכלל.

שקדייה

New member
מותר להזכיר את המילה הבזויה קופון?

אם כן (אתה אגב לא חייב אח"כ להודות שחטאת בזה..
) - אז יש עכשיו קופון מעולה למל ומישל.
עונה על כל ההגדרות שלך. אני חושבת.

bruno01

New member
שלום לאורח

בדיוק הרגע כתבתי על הווין בר, ונראה לי ששווה לבדוק את התפריט שלו.

בקפה 48 כבר היית...

יש את הסרויסריה החדשה, שממש אהבתי את האוכל שהשף שלהם הכין בטאפאיה ז"ל, והיא אמורה להזכיר את ברצלונה, אז אולי שווה לבדוק.

הייתי אומר גם שילה, אבל לא חושב שתעמדו בתקציב הזה...

אולי גם שווה לחשוב על לשבת על הבר בהוטל מונטיפיורי. לא ממש שקט ורומנטי, אבל הכי מזכיר את פריז. אולי גם בבראסרי יכול להיות לכם כיף.

אני מאוד נהנתי באוזריה, אבל צריך לקחת בחשבון את הצפיפות והווליום הגבוה. אם זה דייט רומנטי, לא ממש מתאים. אם זה בילוי בשניים, בעיניי זה אחלה.

חלוצים 3 גם יכול להיות מעולה. לא ממש מזכיר כלום, אבל שקט ורומנטי, והאוכל טעים (אם כי לא זול).

ובמזללה לא הייתי המון זמן, אבל נראה לי שיכול גם להתאים.

פיו, התעייפתי

RandS

New member
מצטרפת גם להמלצה על החלוצים 3

נכון, לא דומה לכלום, וגם המנות לא גדולות, אבל בהחלט טעימות והאווירה רומנטית.

RandS

New member
בהנחה ואנחנו מדברים על 400:

טפאו יכול להתאים מבחינת אווירה , בתנאי שאתם יושבים בשולחן ולא על בר, שהוא קצת יותר מדי פעיל ועלול להיות פחות רומנטי.

הוטל מונטיפיורי - מאוד מאוד יפה ורומנטי, פריזאי למדי. אוכל מצוין עם נגיעות מעט אסייתיות.

מיט בר - יש להם כל מיני דילים זוגיים שיכולים לקלוע לתקציב שלך. בשר ממש מעולה, קטנה ונעימה.

למעלה